Merhaba ark. artık gidişime 2 hafta kaldı ve kafama bir soru takıldı ben işim bitince ağustos un son 2 haftası 14 gün boyunca Washington dc , New York ve Boston City yi kapsayan bir geziyi büyük ihtimal tek başıma yapacağım ve bu gezi için 2000 -2200 dolar kadar harcamayı düşünüyorum tecrübeli ark. sizce bu miktar yeterli mi yoksa yanıma biraz daha para almalımıyım?(bir de 100 lük banknotlarla ABD de alışveriş yaparken sorun yaratıyorlarmış doğrumudur?)
not: West Virginia da çalışacak iş bitimi Boston ve New York(New york da 1 hafta) u gezip son 4 günü de Washingtonda geçirip Dc den uçağa bineceğim..Şimdiden çok teşekkürler eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola...

Alıntı

saka bi yana cok rahat bir sekilde yeter bence tek basina oldugun takdirde diyorum.Kaldi ki sen calismaya basladiktan sonra olacak arkadaslarinla da bir plan yapip birlikte gezersiniz o zaman cok daha ucuza kapatirsin.Biz 3 arkadas 7 gun california turu yapmistik ortalama 450 gitmisti hatirladigim kadariyla ama daha az da olabilir.

bakalım artık her bir parayı besmele çeke çeke harcarım hiç bitmez 

Bookmarks