Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: DS-2019 belgesini değiştirme

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart DS-2019 belgesini de?i?tirme

Merhaba Ben ds 2019 belgesini de?i?tirdim. Daha önce 4 temmuz planlad???m için o tarih yaz?l?yd?. fikrim de?i?ince ds belgesi de?i?mesi gerekiyormu?. 55$'a yeni ds belgesi ald?m fakat bir sorum olacak. Eski belgede alt tarafta konsolosluk taraf?ndan imza vard? fakat yeni belgede yok. Bunu tekrardan imzalatmam gerekiyor mu?

BannedUser
    Guest

tabiki konsoloslugun onu onaylamas? gerek arkadas?m.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?irket direk bana postalad? belgeyi herhangi bir ?ey söylemedi, böyle amerikaya gitsem içeri almazlar m??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Di?er DS2019 duruyor mu? Eski DS2019la m? giri? yapçaks?n? Yani onaylanmam?? DS2019 ile giri? yapmak sorun yarat?r diye dü?ünüyorum. Ki vizeyi de ona göre almad?n m? zaten?

Alıntı alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?irket direk bana postalad? belgeyi herhangi bir ?ey söylemedi, böyle amerikaya gitsem içeri almazlar m??

BannedUser
    Guest

Alıntı speedygonzalez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Di?er DS2019 duruyor mu? Eski DS2019la m? giri? yapçaks?n? Yani onaylanmam?? DS2019 ile giri? yapmak sorun yarat?r diye dü?ünüyorum. Ki vizeyi de ona göre almad?n m? zaten?
    eskisi ile girer sorun de?il de onayl? olanda i? baslang?c? 4 temmuzmus bu arkadas eger yen? belgey? onaylatmazsa 4 temmuzdan once yasal olarak cal?samaz sorun olur.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vizeyi eski ds'e göre ald?m yani 4 temmuz'a göre.di?er ds'de duruyor. pazartesi dan??manla konu?urum olmazsa. eski dsle giri? yapma durumuda olabilir belki.

BannedUser
    Guest

yan? erken g?receksen sorun olmaz yan? tek sorun ?s baslang?c?n yasal olarak 4 temmuz olacak. giri?te sorun yok ?stersen 20 gun once g?r.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

12 temmuzda uça??m yani esi dsle girmeme imkan yok. ben bir soray?m dan??mana sorun te?kil edermi? e?er etse söylerlerdi heralde.

BannedUser
    Guest

Alıntı alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    12 temmuzda uça??m yani esi dsle girmeme imkan yok. ben bir soray?m dan??mana sorun te?kil edermi? e?er etse söylerlerdi heralde.
    yok yok sorun olmaz. yaln?z giri?te neden gec kald?n diye falan sorabilirler. sende uydurursun s?navlar falan. peki i?veren sorun etmez deme gec gelmen? falan. tekrar almana gerek yok ds almana i?le ilgili s?k?nt?n yoksa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

makro 2011 sitkaya gidenlerde bi soru sordum abi.oraya bakrsan çoooook iyi olurte?kkür ?imdiden:9

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen bugün sordum ?irkete sorun olmaz dediler. 2 ds belgenide götürürsün durumu anlat?rs?n dediler.

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok sorun olmaz. yaln?z giri?te neden gec kald?n diye falan sorabilirler. sende uydurursun s?navlar falan. peki i?veren sorun etmez deme gec gelmen? falan. tekrar almana gerek yok ds almana i?le ilgili s?k?nt?n yoksa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Acil bir sorunum var !!!

Arkada?lar ds ba?lang?ç tarihim 20 haziran.22 haziranda gidecektim amerikaya.S?navlar nedeni ile i?i de?i?tirmek ile beraber abd ye 14 temmuzda gidiyorum i? ba?lang?ç tarihim 17 temmuz.ama ds te hala 20 haziran olarak duruyor ba?lang?ç.Bu SEV?S ?LE ?lgili veya di?er ba?ka ?eylerile alakal? sorunlar ç?kar m??SEV?S'ten sürekli kay?t yapt?rmam? isteyen mail al?yorum 10 temmuza kadar kay?t yapt?rmama? istiyor fakat kayd? amerikada iken yapmam? istiyor.ben 10 temmuzda türkiyede olaca??m için kay?t yapamayaca??m.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.NE YAPMALIYIM???

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Jackaltorque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar ds ba?lang?ç tarihim 20 haziran.22 haziranda gidecektim amerikaya.S?navlar nedeni ile i?i de?i?tirmek ile beraber abd ye 14 temmuzda gidiyorum i? ba?lang?ç tarihim 17 temmuz.ama ds te hala 20 haziran olarak duruyor ba?lang?ç.Bu SEV?S ?LE ?lgili veya di?er ba?ka ?eylerile alakal? sorunlar ç?kar m??SEV?S'ten sürekli kay?t yapt?rmam? isteyen mail al?yorum 10 temmuza kadar kay?t yapt?rmama? istiyor fakat kayd? amerikada iken yapmam? istiyor.ben 10 temmuzda türkiyede olaca??m için kay?t yapamayaca??m.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.NE YAPMALIYIM???

benimde 20 haz?randa baslad? Sevis ve DS'im bugun konustum amerikayla 10 temmuza kadar gidemeyece?im için ?irketimle konu?up program tar?hler?n? deg?st?rmes? gerekt?g? soylend?.Yan? s?rket?nle gorus program tar?h?n deg?ss?n yoksa Amer?kaya g?r?ste problem yasars?n..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Jackaltorque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam ertu?rul ayn?s? benmde ba??mda :S geçen hafta gittim united'a yeni DS getirtiler ve bgun farkettik ki bnm ilk DS'i konsolosluk vize verirken onaylamay? unutmu?.... bugn vize bas?l? pasaportum ve evraklar?m? konsoloslu?a 3. kez gönderdiler yar?n ilk i? dan??man? aray?p durumu anlat amerikaya gir?te sorun ç?kma ihtimali var... ayr?ca bunn içinde ayr?ca 50$ ücret ald?lar..........

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)