kendý iþim harýc 2 iþ daha bulmus bulunmaktayým bos gunum yokii oldu 12. gunumde hemen buldum
![]()
kendý iþim harýc 2 iþ daha bulmus bulunmaktayým bos gunum yokii oldu 12. gunumde hemen buldum
![]()
iyiymiþ
nerdesin sen
fl destin
peki iþleri nasýl ayarladýn bizleride bilgilendirirsen en azýndan fikir edinmiþ oluruz.
sponsorun býzle ýlgýlenen adamlarý war burdaa soyledým 2 . 3. olursa yaparým soyle yeterlý tmm dedý soyledý hemen burda heryerle anlasmalýlar eleman eksýkse hemen oðrencý caðrýoalr :
iyimis walla,millet 2.yi ararken sen 3`u bulmussun hey masallah![]()
salih ilk isin ne hacý haftalýk kac saat alýyosun bu isde ? overtime' ýn varmý yani 2. .3 iþ dediklerin ne iþi bilgilendirirmisin
bu arada sunuda söliycem valla ballý adamsýn millet 2. iþi gectim ilk iþlerinde sorun yasarken sen 3. iþi bulmuusn [bulmuslar]
FORZA ES-ES
þener þen gibi kafayý bozup iþleri birbirine karýþtýrmada![]()
Bence fazla 3 iþ. Sonuçta oraya birazda tatil yapmaya gidiyoruz. Þöyle olur belli bir müddet çalýþýrsýn hangi iþin koþullarý daha kötüyse býrakýrsýn. 2,5 ay boyunca hergün çalýþmak adamý yorar. Hayýrlý olsun ne diyeyim. Nasýl iþ bulduðunu ve iþ koþullarýnýda yazarsan tecrübesiz arkadaþlarda yardýmcý olursun?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
wala benim gidiþ amacým sadece para kazanmak ve alýþveriþ olduðundan, umarým bende bulurum diyorum![]()
þuan fazla öðrenci olmadýgýndan rahat bulunabiliyor sanýrým 2.iþ, ancak bir ay sonra baya zorlaþacaktýr ek iþ bulmak.
Tek bir iþte haftada 60-70 saat çalýþýp,overtime ile kazanýlan para,2 iþte kazandýðýn paradan daha fazladýr...Hele bide double-time olan pazar da çalýþýrsan...Benm zamanýmda da bi Moldova lý arkadaþ 3 iþten 3 ayda 22.000$ cash kazanmýþ.Günde yalnýz 3 saat uyuyomuþ
![]()
ýlk iþim wýnn dýxe 10.5 dolar saatýmm haftada 4o saatlýk bý shýf prograým war cumartesý pazartesý bos gunum dedým bu ýzýn cok calýsabýlýrmýyým suan hayýr dedýler .. sponsorun adamýna dedým iþ bul bana hemen döndü oda ýzýn gunlerýmde bý restaurantaa calýsyorumm ýlk iþimden erken cýkttým zaman weya oda ýzýn gunum olabýlýo surfstyle dýe bý maðazada takýlýyorummm HAYAT PAHALI DESTINDE YEMEK YOL KALMA FLN
90 dolar kýraa haftalýk iþyerýmle ew yarým saat arabyala býsýklet almadýmm o yuzden serwýs gorewý gorenler war arýyosun gelýo gotruo 3 5 dolar werýosunnn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks