kend? i?im har?c 2 i? daha bulmus bulunmaktay?m bos gunum yokii oldu 12. gunumde hemen buldum
![]()

kend? i?im har?c 2 i? daha bulmus bulunmaktay?m bos gunum yokii oldu 12. gunumde hemen buldum
![]()

iyiymi?
nerdesin sen

fl destin

peki i?leri nas?l ayarlad?n bizleride bilgilendirirsen en az?ndan fikir edinmi? oluruz.

sponsorun b?zle ?lg?lenen adamlar? war burdaa soyled?m 2 . 3. olursa yapar?m soyle yeterl? tmm ded? soyled? hemen burda heryerle anlasmal?lar eleman eks?kse hemen o?renc? ca?r?oalr :

iyimis walla,millet 2.yi ararken sen 3`u bulmussun hey masallah![]()
salih ilk isin ne hac? haftal?k kac saat al?yosun bu isde ? overtime' ?n varm? yani 2. .3 i? dediklerin ne i?i bilgilendirirmisin
bu arada sunuda söliycem valla ball? adams?n millet 2. i?i gectim ilk i?lerinde sorun yasarken sen 3. i?i bulmuusn [bulmuslar]
FORZA ES-ES

?ener ?en gibi kafay? bozup i?leri birbirine kar??t?rmada![]()
Bence fazla 3 i?. Sonuçta oraya birazda tatil yapmaya gidiyoruz. ?öyle olur belli bir müddet çal???rs?n hangi i?in ko?ullar? daha kötüyse b?rak?rs?n. 2,5 ay boyunca hergün çal??mak adam? yorar. Hay?rl? olsun ne diyeyim. Nas?l i? buldu?unu ve i? ko?ullar?n?da yazarsan tecrübesiz arkada?larda yard?mc? olursun?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

wala benim gidi? amac?m sadece para kazanmak ve al??veri? oldu?undan, umar?m bende bulurum diyorum![]()

?uan fazla ö?renci olmad?g?ndan rahat bulunabiliyor san?r?m 2.i?, ancak bir ay sonra baya zorla?acakt?r ek i? bulmak.

Tek bir i?te haftada 60-70 saat çal???p,overtime ile kazan?lan para,2 i?te kazand???n paradan daha fazlad?r...Hele bide double-time olan pazar da çal???rsan...Benm zaman?mda da bi Moldova l? arkada? 3 i?ten 3 ayda 22.000$ cash kazanm??.Günde yaln?z 3 saat uyuyomu?
![]()

?lk i?im w?nn d?xe 10.5 dolar saat?mm haftada 4o saatl?k b? sh?f progra?m war cumartes? pazartes? bos gunum ded?m bu ?z?n cok cal?sab?l?rm?y?m suan hay?r ded?ler .. sponsorun adam?na ded?m i? bul bana hemen döndü oda ?z?n gunler?mde b? restaurantaa cal?syorumm ?lk i?imden erken c?ktt?m zaman weya oda ?z?n gunum olab?l?o surfstyle d?e b? ma?azada tak?l?yorummm HAYAT PAHALI DESTINDE YEMEK YOL KALMA FLN

90 dolar k?raa haftal?k i?yer?mle ew yar?m saat arabyala b?s?klet almad?mm o yuzden serw?s gorew? gorenler war ar?yosun gel?o gotruo 3 5 dolar wer?osunnn
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks