yabanc? sitelerden bilet almak b?ld?g?n?z g?b? daha uygun ama s?zce guven?l?rm? alan arkadaslardan b?lg? almak ?st?yorum?

yabanc? sitelerden bilet almak b?ld?g?n?z g?b? daha uygun ama s?zce guven?l?rm? alan arkadaslardan b?lg? almak ?st?yorum?

ben expediadan ald?m burda 985 euro f?yat ald?m adamlar 915$ g?t gel f?yat verd?ler cok uygun ald?m sonra thy of?s? arad?m b?letler duzenlenm?s sorun yok

iyi günler united airlines'dan bilet nas?l alabiliriz acaba billing address k?sm?nda turkey seçene?i mevcut de?il? yard?mc? olabilir misiniz?

dostum bende orbitz ten newyork bileti almistim print edebilirsin e-bileti. onun disinda zatren senin bilgilerini goruyor ordan gorevli pasaportunu vermen yeter. baska biseye ihtiyacin yok.
ayrica adres kisminda turkiye olmasi pek onemli olmasa gerek sonucta e-biletinizin elinizde olmasi yeterli.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

Debit kartim var turkish bankdan nakito ismi hatta bu kartla normalde bankanin söyledi?ine göre internetten al??veri? yapabilmem gerek fakat ben debit kabul eden bi deltay? buldum ondada kart no geçersiz diyor
Debit kart?n geçti?i amerika içi uçak bileti almak için bildi?iniz ba?ka site varsa yard?mci olabilirmisiniz
Biraz geç bi cevap oluyor ancak yeni kat?lacak arkada?lara faydal? olmas?n? umuyorum..Ben amerika içi tüm travel biletlerimi debit kart?m? kullanarak ald?m.Kulland???m site Cheap & Discount Travel Deals, Flights & Hotels | Hotwire.com Tavsiye ederim..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks