arkada?lar kalaca??m yerde ruslar olcak ruslarla kalan varm?

arkada?lar kalaca??m yerde ruslar olcak ruslarla kalan varm?

evet bende merak ediyorum gitti?im yerde tek Türk üm 5 Macar 6 da Rus var nedir tavsiyeniz Macarlara m? yoksa Ruslara m? kat?lmak daha mant?kl?

ruslara beni sormak laz?m 9 rus bayan 1 bay 9 taiwanl? bayan vard? bizde
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Ruslar? bilmem work and travel ile ilk defa gidiyorum. Ama Almanya'ya gitti?im de macarlarla tak?lm??t?m. Özellikle k?zlar? çok pretty ve beautiful oluyorlarTavsiye ederim... Anlad?n?z siz onu
![]()

rusLar cok para manya??d?r.. H?rs?zL?k yapabiLirLer dikkatLi oL.. Gecen sene cok gördüm bu durumu 2 tane rus k?z caL?st??? ma?azay? soyuyorLard?.. Hegün yapt?kLar? rutin i?mi? ama sonunda yakaLan?p hapse girdiLer.. Bütün rusLar öyLedir demiyorum ama büyük bi kesimi öyLe.. DikkatLi oL yani..![]()

Ruslar? çoook iyi bilirizHepsini kar?? iyi bi sempati besliyorum
?aka bi yana.Ruslar ciddi anlamda çok parac?.Ama bu ki?iden ki?iye de?i?iyor tabikide.Hiç birine kar?? bi ön yarg?yla yakla?mamak laz?m.K?mi gerçekten çok iyi insan da olabiliyor.?lk ba?ta tedbirli olup insanlar? de?erlendirdikten sonra samimi olmak daha iyi olur.
""Let the game begin""

ewt arkada?lar ruslara dikkat para hastas? ve h?rs?zlar bizim orda bütün dükkanlar ruslara temkinli yakla??yor çünkü adamlar hep çalm?? benim tipte rusa benzio ondan biliorum i? ba?vurular?nda hep sordu adamlar
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Ruslar karde?lerimizdir. Çok iyi bilirim.![]()

Kendileri Güney sahillerinden dolay? bi sempatimizi kazan??lard?r.( B?rakt?klar? döviz bak?m?ndan )![]()

Karde? karde?e bunu yapar m? arkada??m... Biz Kanuni'nin Osmanl?lar'?n torunuyuz. Ruslar bizi iyi tan?r Katerina anlatm??t?r![]()

Valla ben Osmanl? torunu falan de?ilim. O yüzden Ruslar karde?imdirRuslar? geçtim bütün dünya benimdir. Ben de dünya vatanda??y?md?r.

ruslar m???? ba?l? ba??na doktora tezi konusu bu,nerden ba?laym bilemedim ?imdi
paraya ve ç?karc? ili?kilere dü?künler.kazand?klar? 3 kuru?un hesab?n? yaparlar.paran?n kokusunu ald? m? da melek olurlar...bazen öyle güzel sala?a yatarlar ki ?a?ar kal?rs?n?z...haa,öte yandan bize kar?? baya temkinli davrananlar? da say?ca fazla(sonuçta milletçe ?öhretimizi biliyorlar),istisnalar? saymazsak...
madem geçmi?te h?rs?zl?k gözlemleri olan arkada?lar olmu?,bende dikkatli olman?z? öneririm...
dipnot: matador,sen bu tez i?ine bir ara el atars?n herhalde![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks