Arkadaþlar mrb.Ben 2008 ve 2009 yazlarý Cedar Pointte çalýþtým. Ýkisinde de ride host olarak görev yaptým. 2008 de Power Tower da 2009 da Demon Drop ta çalýþtým. Ama demon drop sanýrým artýk yok çünkü benim ayrýldýðým zaman satýlmýþtý =). Cedar Poninte dair bir çok bilgi ve tecrübe edindim. Araba kiralamadan satýn almaya vs.
Nese çok uzatmadan konuya giirmek istiyorum. Daha önce giden ve araþtýrmýþ arkadaþlarým bilir ki burdan sizi en gönderecek olan en iyi wat acentasý bile malesef siz oraya ulaþtýðýnýzda karþýlama ve yol gösterme imkanýna sahip deðil.
Bu konuda daha önce work and travelcý arkadaþlarýn sorunlarýný takip eden ve orada yaþan bir Türk ailesi bu konularda yardýmcý olmak için küçük bir danýþmanlýk þirketi kurmuþ (SADECE CEDAR POÝNT ÝÇÝN) ve Cedar Pointe gitmek isteyen arkadaþlara havaalanýnda karþýlayýp yerleþtirmeye,valiz çalýnma problemlerinde yardýmcý olmaya ve her türlü sorunda rahatça ulaþabilmeye varana kadar yardýmcý olmak istemiþ. Eðer sizde oraya gittiðinizde çok daha kolay ulaþabileceðiniz bir kiþi olsun isterseniz sizlere yardýmcý olacaktýr.
Her türlü sorularýnýzý canerdanisma g mail adresinden kendisine iletebilir ve detaylý bilgi alabilirsiniz..
Gidecek olan arkadaþlarýma bol bol eðlenceler...Millenium Force ve Top Dhrill Dragster ýn tadýný çýkartýn =)

Millenium Force ve Top Dhrill Dragster ýn tadýný çýkartýn =)
Alýntý
Bookmarks