Arkada?lar mrb.Ben 2008 ve 2009 yazlar? Cedar Pointte çal??t?m. ?kisinde de ride host olarak görev yapt?m. 2008 de Power Tower da 2009 da Demon Drop ta çal??t?m. Ama demon drop san?r?m art?k yok çünkü benim ayr?ld???m zaman sat?lm??t? =). Cedar Poninte dair bir çok bilgi ve tecrübe edindim. Araba kiralamadan sat?n almaya vs.
Nese çok uzatmadan konuya giirmek istiyorum. Daha önce giden ve ara?t?rm?? arkada?lar?m bilir ki burdan sizi en gönderecek olan en iyi wat acentas? bile malesef siz oraya ula?t???n?zda kar??lama ve yol gösterme imkan?na sahip de?il.
Bu konuda daha önce work and travelc? arkada?lar?n sorunlar?n? takip eden ve orada ya?an bir Türk ailesi bu konularda yard?mc? olmak için küçük bir dan??manl?k ?irketi kurmu? (SADECE CEDAR PO?NT ?Ç?N) ve Cedar Pointe gitmek isteyen arkada?lara havaalan?nda kar??lay?p yerle?tirmeye,valiz çal?nma problemlerinde yard?mc? olmaya ve her türlü sorunda rahatça ula?abilmeye varana kadar yard?mc? olmak istemi?. E?er sizde oraya gitti?inizde çok daha kolay ula?abilece?iniz bir ki?i olsun isterseniz sizlere yard?mc? olacakt?r.
Her türlü sorular?n?z? canerdanisma g mail adresinden kendisine iletebilir ve detayl? bilgi alabilirsiniz..
Gidecek olan arkada?lar?ma bol bol e?lenceler...Millenium Force ve Top Dhrill Dragster ?n tad?n? ç?kart?n =)

Millenium Force ve Top Dhrill Dragster ?n tad?n? ç?kart?n =) 

Alıntı
Bookmarks