evet arkadaþlar gün geldi çattý sonunda, dün þirkette belgeleri tamamladým, bu akþam ailemin leventteki evine geçicem yakýn olur diye.4.leventten taksiyle gitsem çok yazmaz dimi hem daha garanti olur ?
neyse hadi görelim bakalým yarýnki vizecileri![]()
evet arkadaþlar gün geldi çattý sonunda, dün þirkette belgeleri tamamladým, bu akþam ailemin leventteki evine geçicem yakýn olur diye.4.leventten taksiyle gitsem çok yazmaz dimi hem daha garanti olur ?
neyse hadi görelim bakalým yarýnki vizecileri![]()
alýrýsn inþallh ortalama kaç
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
saðolasýn ortalama þu an 2 ama son dönem notlarýyla 2.3 ü yada 2.4 ü buluyo.
alamazsam amerikan hükümetine dava açýcam ztn :P
neyse kötü düþünmeye gerek yok þimdilik yarýn akþam yazarým sonucu![]()
Hadi bakalým kolay gelsin.Vermediðini söylerse neden de ýsrar et giþeden ayrýlana kadar her zaman umut vardýr![]()
Sabahýn 6 sýnda uyanacaðým. o kafayla umarým ingilizce anlarým. Çok gerginim. herkese baþarýlar dilerim.
arkadaþlar çok þükür aldým, bide 10 dakika muhabbbet ettim biraz espri flnda yaptým ayrýntýlar azz sonra))
bugünkü alanlar veya alamayanlar bildirsin lütfen gacýr gucur bi kaç kiþiye red verdiler.
hayýrlý olsun
hayýrlý olsun, neden red verdiler digerlerine ?
let’s smile into the night ,)
Hiç korktuðum gibi deðilmiþ. nereye gideceksin ve ne iþ yapacaksýn dedi transkriptime bakýp vizeyi verdi![]()
teþekkürler,
ayrýca niye red verdikleri konusunda sanýrým konuþamadýlar yada ortlamalarý baya düþüktü.bi kaç kiþinin çok berbat konuþmasýna (konuþamamasýna) bende þahit oldum, þu kadar söyliym, bilmiyorum, anlamadým diyin ama ezberleyip gidip sonra sallama cvplar atmayýn, kadýn uyuz oldu (12 numara). bide kimse "graduate" kelimesinin anlamýný bilmiyodu bugün, baya bi anlamayan çýktýkadýn sonra "finish" e kadar düþtü.
bana gelince, benim görüþmem nedense 5 dk. kdar sürdü, ama kadýnýn gözü genelde ekrandaydý orda ters biþey vardý sanýrým sýrf oyalamak için saçma sapan sorular sordubende ortadaki kel adam kadar neþelidir diye düþünmüþtüm, ama sonra olmadýðýný anlayýnca espri yapmaktan vazgeçtim
![]()
bana sorulan sorular tuhaftý çünkü,
baban ne iþ yapýyo,
neden florida da baþka yer deðil , ( bende i like the weather anasýný satiym dedim )
türkiyede gelince ne iþ yapcaksýn ( hadi 4. sýnýfým diye bu normal ama sonrasýnda)
peki gelip baþlayýnca tahminen kaç para maaþla iþe baþlarsýn ( az daha ebeninki diyodum, maaþýmý ben belirsem o kadar specific olarak daha ne isterimXD )
kýsacasý bana sanki bahane aradý vermemek için biþey bulamadý nedense.ortadaki kel adam çok süper herifti ama![]()
11 numaradaki kel adam çok tatlýydý. 12 numaradaki kadýn da pek bir vize vermez gibiydi. Bana 10 numara geldi adam resmen direk verdi vizeyi.
@anita_tennant
@trinidadtobago
vizeleriniz hayýrlý olsun arkadaþlar
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks