malum kýzlarýn bavul hazýrlýðý erkeklere göre biraz daha zor süreç. (= evet kýzlar özellikle daha önce giden tecrübeli bayanlaar paylaþýrsa bu aþamayý güzel olur sanki dipnot: dolu bavulla gitmek istemiyorummm (=
malum kýzlarýn bavul hazýrlýðý erkeklere göre biraz daha zor süreç. (= evet kýzlar özellikle daha önce giden tecrübeli bayanlaar paylaþýrsa bu aþamayý güzel olur sanki dipnot: dolu bavulla gitmek istemiyorummm (=
bende bu sene ilk defa gidiyorum ama bavulun boþ gitmesi konusunun pek taraftarý deðilim.23 kiloluk hakkým varsa neden boþ gitsin ki bu bavul Sonuçta sýrtýmýzda taþýmayacaðýz.
Mesela þampuan, parfüm, diþ macunu, terlik gibi sana lazým olacak dönüþte de orada býrakabileceðin eþyalarý alabilirsin. En azýndan ilk aylarda bu tür þeylere para vermemiþ olursun paran yanýna kar kalýr daha önemli yerlerde kullanýrsýn. Bunun dýþýnda kýyafet konusunda valizi doldurmamak konusuna katýlýyorum bende. Þampuana vereceðin parayý t-shirte verebilirsin mesela
![]()
Ben fazla giyecek de almayacaðým. kendimi biliyorum kesin bir dolu kýyafet alýrým oradan. ama maþam ve saç düzleþtiricim iyi yer kaplayacak (aman aman çok güzel olsun saçlarým insaný deðilim ama saçlarým kýsa bir þey yapmazsam çok saçma duruyor) havlu nevresim vs hep eski götüreceðim atýp geleceðim. kozmetik ürünlerimin de evde ne varsa götürüp yenilerini alýnca atacaðým![]()
Kozmetik ve kiþisel bakým ürünleriyle nevresimi eski götürüp orda atmak iyi bir fikir.Yalnýz bunlarý da çok abartmayýn, biliyorum 3 ay kalacaðým hepsine ihtiyacým olacak diye düþünüyorsunuz ama inanýn ki orada gördüðünüz ekonomik ve güzel ürünleri hemen almak isteyeceksiniz,boþuna yük yapmayýn kendinize.
Benim en önemli uyarým kýyafet ve ayakkabý üzerine olacak size.Ben ayakkabý hastasý bir kýz olarak geçen yýl her ne kadar ihtiyacým kalmayacaðýný bilsem de bir sürü ayakkabý almýþtým yanýma ama orda çok ucuz ve güzel ayakkabý maðazalarý görünce çook piþman oldum kendime yük yaptýðýma :=)Payless shoes, timberland outlet ,lady foot locker gibi güzel ayakkabý maðazalarýný mutlaka gittiðiniz yerlerde bulursunuz. Ayný þekilde kýyafeti de sadece en rahat ettiðiniz ve sevdiðiniz birkaç parça gündelik ve bir iki parça da dýþarý kýyafetiyle sýnýrlayýn.Çünkü orada ucuz ve güzel outler giyim maðazalarý da bulacaksýnýz ve alýþveriþ yapacaksýnýz zaten.
Kiþisel bakým ve hijyen malzemelerini de abartmayýn, özellikle yakýnlarýnýzda walmart varsa aklýnýza gelen her türlü kiþisel temizlik ürününü ucuza alabilirsiniz.
ben de saç düzleþtiricimi götürsem mi acaba diye düþünüyorum?
kýyafeti abartmayacaðým ben de yani umarým (=
Benimki de Babyliss saç düzleþtiricisiz hayat düþünemiyorumnolcak bu voltaj durumu kararsýzým bende
Ah þu kýzlarEtrafýnýzda onca çeþit varken ne götürüp götürmeyeceðiniz konusunda kararsýz kalmamanýz imkansýz!
walmart ta düzleþtirici + saç kurutma makinasý 30 dolar.sitesinden baktým. ondan almayý planlýyorum. olmadý dönerken beðenmedim diyip geri veririm![]()
Ya saçýmý düzleþtiremezse oradakiler. remingtonum olmadan aslavoltaj sorunu olursa ordan alýr denerim bakalým
aðrý kesici, týrnak makasý, törpü, cýmbýz, aseton mutlaka olmalý bence![]()
Erkek olduðum halde bavul aðzýna kadar doldu fazla biþey götürmicektim sözde Ufak defek ordan alýrým dediðiniz þeyleride bence burdan alýn ailenize ödetin orda paranýz cebinizde kalsýnAyrýca bence her giden bavulunda bir türk bayraðý bulundurmalý
Ya ben þey diyorum su ýsýtmak için minik kahve makinelerinden alsam mý? bir de orada ütü var mýdýr minik seyahat ütüsü var alsam mý?
kalacaðýn yer önemli. benim gibi otelde kalacaksan gerek yok. laundry falan vardýr içinde veya yakýnlarýnda
çamaþýr yýkatýlan yerlerde ütü var mý?
Alýþveriþe çýkýp eksiklerimi tamamlayayým yarýn. bugün bir liste oluþturayým da
ya ocak olmazsabenim kalacaðým yerde bir tek mikrodalga var sanýrým öyle diyor
uyduruk bir þey zaten. lazým olmazsa atarým
öncelikle þunu söyliyim buradan boþa götürmeyin %99 çalýþmayacaktýr. bununla birlikte bozulabilirde.
en temizi arkadaþlarýnda söylediði gibi walmarttan almaktýr!!
su ýsýtýcý da çalýþmayacak olan bir diðer üründür voltaj farkýndan dolayý. bunu da walmarttan temin edebilirsiniz. veya bütün mutfaklarda fýrýn oldugu gibi mikrodalgada %99 bulunmaktadýr. doldur bardaða suyu ýsýt mikrodalgada. sýkýntý yok.
burdan göturdugunuz taktirde kullanamayacaðýnýz 2 eþya saç maþasý ve su ýsýtýcýsý.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ama maþa ama ki ama![]()
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks