Kozmetik ve kişisel bakım ürünleriyle nevresimi eski götürüp orda atmak iyi bir fikir.Yalnız bunları da çok abartmayın, biliyorum 3 ay kalacağım hepsine ihtiyacım olacak diye düşünüyorsunuz ama inanın ki orada gördüğünüz ekonomik ve güzel ürünleri hemen almak isteyeceksiniz,boşuna yük yapmayın kendinize.
Benim en önemli uyarım kıyafet ve ayakkabı üzerine olacak size.Ben ayakkabı hastası bir kız olarak geçen yıl her ne kadar ihtiyacım kalmayacağını bilsem de bir sürü ayakkabı almıştım yanıma ama orda çok ucuz ve güzel ayakkabı mağazaları görünce çook pişman oldum kendime yük yaptığıma :=)Payless shoes, timberland outlet ,lady foot locker gibi güzel ayakkabı mağazalarını mutlaka gittiğiniz yerlerde bulursunuz. Aynı şekilde kıyafeti de sadece en rahat ettiğiniz ve sevdiğiniz birkaç parça gündelik ve bir iki parça da dışarı kıyafetiyle sınırlayın.Çünkü orada ucuz ve güzel outler giyim mağazaları da bulacaksınız ve alışveriş yapacaksınız zaten.
Kişisel bakım ve hijyen malzemelerini de abartmayın, özellikle yakınlarınızda walmart varsa aklınıza gelen her türlü kişisel temizlik ürününü ucuza alabilirsiniz.

Alıntı
Bookmarks