Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ÅŸuan amerikada olanlar ?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Smile þuan amerikada olanlar ?

þimdi amerikada olan arkadaþlar ilk hafta nasýl geçti

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

4 haziranda abd ye geldim, iþveren karþýladý yemeðe falan götürdü bide üstüne evimize yiyecek biþeyler aldý. bide iþe getirip götürüyo bizi.evimizde okyanus dibinde sahil evi.bu nasýl watmýþ diye sevindim baþta. fakat çevreye bir göz atýnca yapacak çok biþeyin olmadýðýný anladým.meðer kaçmayalým die çok iyilik yapýyormuþ hala daha da öle. ayrýcada tip leri kesip maaþý öle verio hemde hesaba yatýrmadan elden veriyo bu nasýl iþ onuda anlamadým zaten baþka türlü niye bu kadar ilgilensin ki
    florida jacsonville de fernandina beach de restoranda garson olarak çalýþyorum. hep derlerdi ulaþým yok araba olmasý gerek diye de inanmamýþtým aynen öle. herþey iyi hoþ da iþle ilgili bunun dýþýnda sýkýldým bu 3 günde akþamlarý falan, bakalým neler olacak??? artýk bende burda parayý basýp sonrasýnda gezerim napayým

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

guzel gýdýo walla 3 . haftamdayým busru ýste calýstým hheh orjýnal ýseme hemen baskamadým 1 hafta fln sonra basladým o ara sýrketýn adamlarýn war destýnde sana ýs buluolar yardýmcý oluolarr bakalýmm

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Suan amerikadayim dun geldik havalani otobus felan fistan ancak gideblcgmz yere ulasim bulduk yoldayiz simdi fakat sevis i yapadik siteden sorun verio ve mail e cvp gelmio iste bole bakalim ne olcak hayrlisi

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý daydreamer913 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    4 haziranda abd ye geldim, iþveren karþýladý yemeðe falan götürdü bide üstüne evimize yiyecek biþeyler aldý. bide iþe getirip götürüyo bizi.evimizde okyanus dibinde sahil evi.bu nasýl watmýþ diye sevindim baþta. fakat çevreye bir göz atýnca yapacak çok biþeyin olmadýðýný anladým.meðer kaçmayalým die çok iyilik yapýyormuþ hala daha da öle. ayrýcada tip leri kesip maaþý öle verio hemde hesaba yatýrmadan elden veriyo bu nasýl iþ onuda anlamadým zaten baþka türlü niye bu kadar ilgilensin ki
    florida jacsonville de fernandina beach de restoranda garson olarak çalýþyorum. hep derlerdi ulaþým yok araba olmasý gerek diye de inanmamýþtým aynen öle. herþey iyi hoþ da iþle ilgili bunun dýþýnda sýkýldým bu 3 günde akþamlarý falan, bakalým neler olacak??? artýk bende burda parayý basýp sonrasýnda gezerim napayým
    hocam sen bence fazla þikayetçi olma bence iþin on numara bende adada kaldým geçen sene iþ verenin her þeyini karþýlýyormuþ sezon tam açýlsýn gelen çok olur ortamý kurduðun an herþey süper olur illaki arabasý olan birileriyle tanýþýrsýn off gününde felan onla takýlýrýsýn tmm
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)