merhaba arkada?lar,
yaz?n turist vizesi için ba?vurmay? dü?ünüyorum.size k?saca durumumu özet geçeyim; bu y?l okulum bitiyor ancak üds ve ales ten iyi puanlar ald?m.bunlar? göstererek geri dönüp yüksek lisans yaparken bir yandan çal??aca??m? anlataca??m.maddi olarak gösterebilece?im fazla bir ?ey yok, ev tapusu ve aile hesab?nda bir miktar para var.Geçen y?l sorunsuz bir wat sezonu geçirdim.Bu arada Amerika'da halam ve ailesi var.30 y?ldan fazlad?r oradalar ve oran?n vatanda?? onlar.Onlar? ziyarete gidece?imi söylemeyi dü?ünüyorum.Ne amaçla gitmek istiyorsun tarz? bir soru sorduklar?nda kuzenimin dü?ünü için bir ay kadar kalmay? planlad???m gibi net bir yan?t vermeyi dü?ünüyorum-ki i?in do?rusu da bu zaten.
Baz? arkada?lar halandan bahsetme falan dediler ama e?er onda kalaca??m? söylemezsem,sadece gezicem dersem inand?r?c? olmaz pek, çünkü maddi anlamda bir iki haftadan fazla orda gezmeyi kar??layacak maddi bir durumumun olmad??? görülecek belgelerde.dürüst olmay? planl?yorum ama sonuç ne olur bilemem =)art?k en son sevimli, cici k?z rolünde görevliye sempatik bir imaj vermeye çal???cam =)
Sizce turist vizesi alma ihtimalim nedir?

Alıntı
Bookmarks