Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Havaalanýnda Karþýlama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart Havaalanýnda Karþýlama

Arkadaþlar Gýttýk Havaalanýna Hep Beraber Býndýk Uçaga Uça Gýttý Inecegýmýz Hava Alanýnda Durdu þimdii Ne Yaparsýnýz?hadý Bakalým Ben þaþýrýrým Mesela Orda Kýme Gýdecem Kým Karsýlayacak Bený Býrý Karsýlayacakmý Karsýlayacaksa Nasýl Tanýyacam Hangý Formu Teslým Edýcem Nedýr Neyýn Nesýdýr Býlmýyorum Bana Býr Yol Gosterýn

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

kýmse bana cevap vermeyecekmý hava alanýnda kým karsýlayacak bený ortadamý kalýcam oyle

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

dostum amerikaya ayak bastýgýn andan itibaren yalnýzsýn bence kendini buna göre hazýrla
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bende mayrland a gýdebýlýrým beraber gýdelým ya tek yapamam ben hava alanýnda

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

bana uyar takýlýrýz ama bende ilk defa gitcem yaani bende bise bilmiyom

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

al bir de benden yak

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý MaJ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    al bir de benden yak
    abi bu akdar tirsmaniza gerek yokh sonucda yurt disina gidiceksiniz tmm da siz ing. bilerek oraya gidiyosunuz ne demilser sora sora bagdatr bulunur bu kadar stres yapacaksanýz siz bence hiç wat programna katilmayin cok kotu sonuçlanabilir sizin için :S:S:S

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

abi bu akdar tirsmaniza gerek yokh
    yok ben týrstýðým için deðil ; ilk defa gidip hiç bir þey bilmedðim için söyledim.
    =D ne farkedecek eninde sonunda gideceðim yeri bulurum o sorun olmaz benim içinde terk düþündüðüm þey bu resmi iþlemler çok fazla ve hiç biri hakkýnda en ufak bir fikrim yok umarým bi resmiyete takýlýp kalmayýz orda yok formmuþ yok belgeymiþ hiç anlamýyorum bu gümrükteki iþlemler havalimanýnda ne verecez ne alacaz ne isteyeecekler ne kontrol edecekler hiç biþi bilmiyorum artýk ne isterlerse verecez.
    Konu MaJ tarafýndan (24-01-2008 Saat 04:09 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

sagol çok cesaret verdýn yaný yahu tam býr cumle ýstýyorum karþýlayan olacak mý olmayacakmý ayýn kaçýnda gýdeceksýnýz peký býde hangý ýþlerý seçtýnýz

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

ya týrsdýhýmýz bisey yok skyline26 herkes nasý bulduyda biz öle buluruz sanýrsam ben zaten bisey ögrenmek istemiyom bence böle daha zevkli olur yoqsa herseyi bildikten sonra ne zevk ki kalýrki bu iþin

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

azýcýk haklýsýn sen hangý ýþý seçtýn

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Warmý floridaya yada virginaya gidenyada gitmeyi düþünen

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

bende virginia yý dusunuyorum giden arkadaslar memnun kalmýþlar gecen sene..hatta bu senede gidicekler grup halinde..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

maryland benýmký varmý oraya gýden býde hangý ýþlerý seçtýnýz

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Beni karþýlayacaklardý ama geç kalmýþlar. Attým kendimi jamaica station'a. Ordaki haným abla saðolsun yanlýþ yere yolladý beni. 2 saatlik gezintiden sonra geri döndüðümde sonunda doðru adrese postaladý. Sonuçta kendi baþýma vardým oraya. Birde þunu söylemeden geçemiycem:

Arkadaþlar Gýttýk Havaalanýna Hep Beraber Býndýk Uçaga Uça Gýttý Inecegýmýz Hava Alanýnda Durdu
    demiþsin. Otobüs gibi anlatmýþsýn beni bi gülme tuttu gece gece.
    Tüm bunlarýn yanýnda o havaalanýna gelmeden önce düðmeye basmazsan o durakta durmayabilir. Mazallah New York'da inecekken New Jersey'e kadar uçar gidersin

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

buraya gönünce zaten türkçe olacak. orda ise gümrük diye bir þey yok. Burda yapacaðýn mülakatýn çok kýsa bir versiyonunu havaalanýnda yapacaksýn. Belgeleri gösterip geçip gideceksin iþte. sonrasýnda zaten kimse senden pasaport falan sormayacak.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

excuse me sir how can ý get to the ... ?

bu kdar abi panik yapmayýn.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

sigara alýrken bile pasaport ya da id herneyse soruyolar..(bizim kimliði anlmadýklarý için mecbur pasaport ya da isic kartýný gösteriyorsun)

karþýlama konusuna gelince..genelde þirketler karþýlayan olacak diyorlar..ama genelde yalan oluyor..oraya gidince dýmdýzlak tek baþýna kalýyorsun..büyük ihtimal seninle oraya gelen Türkler olduðu için beraber kalcaðýnz yere gidersiniz sorun olmaz o kadar..tek de olsan sora sora bulursun

ah be 4.sýnýf olmasam bi daha giderdim hee..bi garip oldum þimdi

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

oraya çalýþýp gezmeye gidiyosunuz, karþýlama olmamasý daha iyi bence sonuçta kendi ayaklarýn üzerinde durucan orda.. Biri gelipte elinden tutup senin iþlerini yapmýcak hiçbir zaman

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Laorx Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    oraya çalýþýp gezmeye gidiyosunuz, karþýlama olmamasý daha iyi bence sonuçta kendi ayaklarýn üzerinde durucan orda.. Biri gelipte elinden tutup senin iþlerini yapmýcak hiçbir zaman
    Evet bende böyle düþünüyorum zaten abd li iþverenlerde böyle düþünüyor. Bende karþýlama yok örneðin ve san francisco gibi bi þehirden yosemiteye gideceðim.

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar ben de bu karþýlama konusunu merak ederek þirketime danýþtým..iþverenle anlaþmana baðlý olduðunu söylediler,eðe iþvereninle anlaþýrsan ücretsiz karþýlamaya geliolarmýþ veya 20$-30$ civarýndan bir ücret karþýlýðýnda karþýlama yapýlýyormuþ.çok düþük bir olasýlýkla kendin buluorsun gideceðin yeri ki senin orda kendý sorunlarýný halledebilecek düzeyde ingilizce bilgisine sahip olduðunu düþünüolar..
    mavi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

3 senedir alaskaya gidiyorum beni götüren þirket benimle beraber gidiyor yani bizi bir nevi taþýyor alaskaya kadar yolda maksimum 50 dolar cep harçlýðýyla götürüyorlar onunda 20-25 dolarý vardýðýmýzda cebimizde kalýyor.hatta geçen sene gidiþte bazý öðrencilere araba dahi kiralamýþlar ama ben þahsen görmedim. bide tatilde otel ve araç kiralama iþlerinide hallediyorlar bunu bizzat gördüm .gerçi geçen yaz bazý sorunlar yaþandý kendileriyle alaskada bizlerle ters düþtüler uçak biletleriyle ilgili ama sonuçta düþününce en ucuza alaskaya giden yolda para harcamayan hiç kaybolmadan gittik ve dönüp bakýnca nekadar þanslý olduðumuda iyi anladým.bu sene tekrar alaskaya gidecem gene onlarla bakalým bu sene nasýl geçecek.Yani sorunun cevabý karþýlamayý tahüt edip bunu yapan firmalarda var hatta alaskada 2 firma var bunu iyi yapan.Benim önerim tüm firmalarý iyi araþtýrýn tektek gezin ve öyle karar verin.bide uçak bileti için firmanýza güvenmek zorunda deðilsiniz gidin kendiniz araþtýrýn.
    Not :sakýn firma ismi sormayýn söylemek gibi bir niyetim yok. sonra reklam falan derler ben gelemem bu muhabbetlere.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Dostlar bu aktarma olayi nasil olur bilmem.Ama sirketlerin sanýrým oryantasyonu var bu konuda

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar bukadar korkmayýn aktarmalardan ve yolculuktan. en fazla kaybolursunuz sonra zaten yolunuzu bir þekilde bulursunuz.Sora sora baðdat bulunur demiþ atalarýmýz.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

selam herkese
    bu karþýlama konusu benimde kafamý karýþtýrýo, sözleþmede biz havaalanýnda karþýlayacaz dio yalnýz oraya 10,25pm de ineceim için gecenin o saati birinin geleceðini düþünmüyorum ne kadar gelcez deseler de. daha önce gece varýp karþýlanan oldu mu acaba? hayýr yok gece olmaz gelmeyiz deseler burdan hotel hostel biþiler bakacam onun için soruyorum. böle bi durumla karþýlaþan var mý acaba?

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

ZATEN bütün uçuþlarýn varýþ saati 8am-5pm arasýnda olmayacaðýna göre demekkti hiç bi zaman karþýlayamayacaklar
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Turkishwat Mover
    Yaþ
    43
    Tecrübe Puaný
    18

NY JFK ve NJ newark a inecek arkadaþlara 24 saat karþýlama hizmeti verilecek bilginize...

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý fatih255 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    NY JFK ve NJ newark a inecek arkadaþlara 24 saat karþýlama hizmeti verilecek bilginize...
    ya abi bizide þöle yol üstünde býrakýrsýnýz dimi
    NC ye gitcez de hani geyhoundlara ve amtraka en yakýn istasyonlarýna mümkün mü acep?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

maalesef ohio ya gidiyorum. bi de karþýlamayacaz sen gel deseler gitmesi daha kolay 'benim için en azýndan çok uzak deil gideceðim yer' da böle olunca arada kalýo insan.

Turkishwat Mover
    Yaþ
    43
    Tecrübe Puaný
    18

evt býrakýrýz tabii ancak geliþ saati ve tarihini bildirmeniz gerekir onceden!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)