Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Havaalan?nda Kar??lama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Havaalan?nda Kar??lama

Arkada?lar G?tt?k Havaalan?na Hep Beraber B?nd?k Uçaga Uça G?tt? Ineceg?m?z Hava Alan?nda Durdu ?imdii Ne Yapars?n?z?had? Bakal?m Ben ?a??r?r?m Mesela Orda K?me G?decem K?m Kars?layacak Ben? B?r? Kars?layacakm? Kars?layacaksa Nas?l Tan?yacam Hang? Formu Tesl?m Ed?cem Ned?r Ney?n Nes?d?r B?lm?yorum Bana B?r Yol Goster?n

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

k?mse bana cevap vermeyecekm? hava alan?nda k?m kars?layacak ben? ortadam? kal?cam oyle

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dostum amerikaya ayak bast?g?n andan itibaren yaln?zs?n bence kendini buna göre haz?rla
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende mayrland a g?deb?l?r?m beraber g?del?m ya tek yapamam ben hava alan?nda

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bana uyar tak?l?r?z ama bende ilk defa gitcem yaani bende bise bilmiyom

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

al bir de benden yak

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı MaJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al bir de benden yak
    abi bu akdar tirsmaniza gerek yokh sonucda yurt disina gidiceksiniz tmm da siz ing. bilerek oraya gidiyosunuz ne demilser sora sora bagdatr bulunur bu kadar stres yapacaksan?z siz bence hiç wat programna katilmayin cok kotu sonuçlanabilir sizin için :S:S:S

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

abi bu akdar tirsmaniza gerek yokh
    yok ben t?rst???m için de?il ; ilk defa gidip hiç bir ?ey bilmed?im için söyledim.
    =D ne farkedecek eninde sonunda gidece?im yeri bulurum o sorun olmaz benim içinde terk dü?ündü?üm ?ey bu resmi i?lemler çok fazla ve hiç biri hakk?nda en ufak bir fikrim yok umar?m bi resmiyete tak?l?p kalmay?z orda yok formmu? yok belgeymi? hiç anlam?yorum bu gümrükteki i?lemler havaliman?nda ne verecez ne alacaz ne isteyeecekler ne kontrol edecekler hiç bi?i bilmiyorum art?k ne isterlerse verecez.
    Konu MaJ tarafından (24-01-2008 Saat 04:09 AM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sagol çok cesaret verd?n yan? yahu tam b?r cumle ?st?yorum kar??layan olacak m? olmayacakm? ay?n kaç?nda g?deceks?n?z pek? b?de hang? ??ler? seçt?n?z

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya t?rsd?h?m?z bisey yok skyline26 herkes nas? bulduyda biz öle buluruz san?rsam ben zaten bisey ögrenmek istemiyom bence böle daha zevkli olur yoqsa herseyi bildikten sonra ne zevk ki kal?rki bu i?in

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

az?c?k hakl?s?n sen hang? ??? seçt?n

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Warm? floridaya yada virginaya gidenyada gitmeyi dü?ünen

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende virginia y? dusunuyorum giden arkadaslar memnun kalm??lar gecen sene..hatta bu senede gidicekler grup halinde..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

maryland ben?mk? varm? oraya g?den b?de hang? ??ler? seçt?n?z

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Beni kar??layacaklard? ama geç kalm??lar. Att?m kendimi jamaica station'a. Ordaki han?m abla sa?olsun yanl?? yere yollad? beni. 2 saatlik gezintiden sonra geri döndü?ümde sonunda do?ru adrese postalad?. Sonuçta kendi ba??ma vard?m oraya. Birde ?unu söylemeden geçemiycem:

Arkada?lar G?tt?k Havaalan?na Hep Beraber B?nd?k Uçaga Uça G?tt? Ineceg?m?z Hava Alan?nda Durdu
    demi?sin. Otobüs gibi anlatm??s?n beni bi gülme tuttu gece gece.
    Tüm bunlar?n yan?nda o havaalan?na gelmeden önce dü?meye basmazsan o durakta durmayabilir. Mazallah New York'da inecekken New Jersey'e kadar uçar gidersin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

buraya gönünce zaten türkçe olacak. orda ise gümrük diye bir ?ey yok. Burda yapaca??n mülakat?n çok k?sa bir versiyonunu havaalan?nda yapacaks?n. Belgeleri gösterip geçip gideceksin i?te. sonras?nda zaten kimse senden pasaport falan sormayacak.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

excuse me sir how can ? get to the ... ?

bu kdar abi panik yapmay?n.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

sigara al?rken bile pasaport ya da id herneyse soruyolar..(bizim kimli?i anlmad?klar? için mecbur pasaport ya da isic kart?n? gösteriyorsun)

kar??lama konusuna gelince..genelde ?irketler kar??layan olacak diyorlar..ama genelde yalan oluyor..oraya gidince d?md?zlak tek ba??na kal?yorsun..büyük ihtimal seninle oraya gelen Türkler oldu?u için beraber kalca??nz yere gidersiniz sorun olmaz o kadar..tek de olsan sora sora bulursun

ah be 4.s?n?f olmasam bi daha giderdim hee..bi garip oldum ?imdi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

oraya çal???p gezmeye gidiyosunuz, kar??lama olmamas? daha iyi bence sonuçta kendi ayaklar?n üzerinde durucan orda.. Biri gelipte elinden tutup senin i?lerini yapm?cak hiçbir zaman

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Laorx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oraya çal???p gezmeye gidiyosunuz, kar??lama olmamas? daha iyi bence sonuçta kendi ayaklar?n üzerinde durucan orda.. Biri gelipte elinden tutup senin i?lerini yapm?cak hiçbir zaman
    Evet bende böyle dü?ünüyorum zaten abd li i?verenlerde böyle dü?ünüyor. Bende kar??lama yok örne?in ve san francisco gibi bi ?ehirden yosemiteye gidece?im.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar ben de bu kar??lama konusunu merak ederek ?irketime dan??t?m..i?verenle anla?mana ba?l? oldu?unu söylediler,e?e i?vereninle anla??rsan ücretsiz kar??lamaya geliolarm?? veya 20$-30$ civar?ndan bir ücret kar??l???nda kar??lama yap?l?yormu?.çok dü?ük bir olas?l?kla kendin buluorsun gidece?in yeri ki senin orda kend? sorunlar?n? halledebilecek düzeyde ingilizce bilgisine sahip oldu?unu dü?ünüolar..
    mavi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

3 senedir alaskaya gidiyorum beni götüren ?irket benimle beraber gidiyor yani bizi bir nevi ta??yor alaskaya kadar yolda maksimum 50 dolar cep harçl???yla götürüyorlar onunda 20-25 dolar? vard???m?zda cebimizde kal?yor.hatta geçen sene gidi?te baz? ö?rencilere araba dahi kiralam??lar ama ben ?ahsen görmedim. bide tatilde otel ve araç kiralama i?lerinide hallediyorlar bunu bizzat gördüm .gerçi geçen yaz baz? sorunlar ya?and? kendileriyle alaskada bizlerle ters dü?tüler uçak biletleriyle ilgili ama sonuçta dü?ününce en ucuza alaskaya giden yolda para harcamayan hiç kaybolmadan gittik ve dönüp bak?nca nekadar ?ansl? oldu?umuda iyi anlad?m.bu sene tekrar alaskaya gidecem gene onlarla bakal?m bu sene nas?l geçecek.Yani sorunun cevab? kar??lamay? tahüt edip bunu yapan firmalarda var hatta alaskada 2 firma var bunu iyi yapan.Benim önerim tüm firmalar? iyi ara?t?r?n tektek gezin ve öyle karar verin.bide uçak bileti için firman?za güvenmek zorunda de?ilsiniz gidin kendiniz ara?t?r?n.
    Not :sak?n firma ismi sormay?n söylemek gibi bir niyetim yok. sonra reklam falan derler ben gelemem bu muhabbetlere.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dostlar bu aktarma olayi nasil olur bilmem.Ama sirketlerin san?r?m oryantasyonu var bu konuda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar bukadar korkmay?n aktarmalardan ve yolculuktan. en fazla kaybolursunuz sonra zaten yolunuzu bir ?ekilde bulursunuz.Sora sora ba?dat bulunur demi? atalar?m?z.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam herkese
    bu kar??lama konusu benimde kafam? kar??t?r?o, sözle?mede biz havaalan?nda kar??layacaz dio yaln?z oraya 10,25pm de ineceim için gecenin o saati birinin gelece?ini dü?ünmüyorum ne kadar gelcez deseler de. daha önce gece var?p kar??lanan oldu mu acaba? hay?r yok gece olmaz gelmeyiz deseler burdan hotel hostel bi?iler bakacam onun için soruyorum. böle bi durumla kar??la?an var m? acaba?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ZATEN bütün uçu?lar?n var?? saati 8am-5pm aras?nda olmayaca??na göre demekkti hiç bi zaman kar??layamayacaklar
    Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Turkishwat Mover
    Tecrübe Puanı
    18

NY JFK ve NJ newark a inecek arkada?lara 24 saat kar??lama hizmeti verilecek bilginize...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı fatih255 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NY JFK ve NJ newark a inecek arkada?lara 24 saat kar??lama hizmeti verilecek bilginize...
    ya abi bizide ?öle yol üstünde b?rak?rs?n?z dimi
    NC ye gitcez de hani geyhoundlara ve amtraka en yak?n istasyonlar?na mümkün mü acep?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

maalesef ohio ya gidiyorum. bi de kar??lamayacaz sen gel deseler gitmesi daha kolay 'benim için en az?ndan çok uzak deil gidece?im yer' da böle olunca arada kal?o insan.

Turkishwat Mover
    Tecrübe Puanı
    18

evt b?rak?r?z tabii ancak geli? saati ve tarihini bildirmeniz gerekir onceden!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)