Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acil Yardým Masasý Kullaným Klavuzu

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Exclamation Acil Yardým Masasý Kullaným Klavuzu

Komedi baþlýðýn altýna fazla bir açýklama girmeme gerek yok diye düþünüyorum. Arkadaþlar lütfen acil olduðunu düþündüðünüz durumlarda bu kanalý meþgul edin. Örneðin,

"Newyork City Times Square'daki barbekü partisine kimler katýlýyor? acil!!!"

gibi aylar sonrasýný ilgilendiren konularý bu kategori altýnda açmamanýzý tavsiye ederiz. Tanýþalým kategorisi altýnda birbirimizi tanýtmak yerine o kategori altýnda soru sormak gibi kategori ile alakasýz konular açmamanýz ve forum yöneticilerini konularý taþýtarak yormamanýz dileðiyle.

turkishwat.net
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ups ten vize basýlý pasaportum geldi baþka bir belge gelmesi gerekiyormuydu

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþým lütfen bu soruma cevap istiyorum... bu yaz vizeden red yedim ve yatýrdýgým 1200 dolarý 2010 yazý gitmek için almadým geri... ama o parayý geri alsam ve erken kayýt imkanlarýndan yararlanýp daha ucuza kaydolsam oluormu ayný þirketten yoksa ayýp mý olur???

Üstad
    Tecrübe Puaný
    23

ticarette ayýp olmaz...yaný dedýgýn durumu yapabýlýrsýn.keske paraný výze reddý yedýgýnde alsaydýn gerý.bazý sýrketler oyalýyorda oyalýyordu sonunda da parayý vermýyorlardý yaný.
    Peki.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

eyw kardeþim öle yapacagýmda adamlar bekletti beni ve bu ayýn basýndan sonuna kadar parayý veriolarmýs almakta fayda var teþekkürler...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    23

birkac kez denk geldým adamlar parayý uzun sure vermýyorlar daha sonra zaman asýmý dýye uydurup yandý para dýyorlar
    Peki.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

arkadaþlar ben bu yaz inþ. wat yapacaðým ama çalýþacaðým fabrika öðrenci almaktan vazgeçmiþ, bana fast food, otel ve restorant iþlerinden birini seç dediler hangisi daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

bahsis usulu calisan bir restaurant a yerlestirilirsen iyi olur.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart danýþmanlýk þirketi olmadan wat?

Türkiye'de herhangi bir danýþmanlýk þirketine kaýy olmadan iþ verenle görüþüp Amerikadaki sponsorla görüþüp belgeleri, vizeyi herþeyi kendi baþýna halledip wat programýndan yararlanmak mümkün müdr?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

mumkun degildir danismanlik firmalarindan birini secmek zorundasin ds 2019 belgesi yani senin yasal calisma belgen icin.. eger isini kendin ayarlayabilirsen sirketlerin self programlarina katilabilirsin daha ucuza gelir..

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý TeMPuS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bahsis usulu calisan bir restaurant a yerlestirilirsen iyi olur.
    cevap için teþekkür ederim ama bahþiþi garsonlara veriyorlarmýþ benim ingilizcem garsonluk için yetmez. baþka öneriniz var mý?

BannedUser
    Guest

Alýntý omar sami Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar ben bu yaz inþ. wat yapacaðým ama çalýþacaðým fabrika öðrenci almaktan vazgeçmiþ, bana fast food, otel ve restorant iþlerinden birini seç dediler hangisi daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
    Firmana baktým ve sunu dýyorum hangisini bulurlarsa ona git diyorum sana omar iþ secme acýkta kalýrsýn zaten bu soyledýklerýnden sanýrsam sadece 1 tanesi ellerinde vardýr kardeþ. Calýþagýn fabrýka eleman almaktan vazgecmemýstýr sadece senýn yerýne grup almýslardýr hatta bana fabrýka ýsmý ver ben sana ögrenirim durumu.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

beyler 6 mayýsta vize randevum var iptal edilen sýnavýmla ayný güne denk geldi sabah 10 bucuk vize randevusu aksam 4te sýnývm var izmrde normal 10 bucuk olan görüþmeme sabah 8 de gtsem içeri girme þansým olabilirmi?yardýmcýolursanýz sevirnirim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba arkadaþlar.. biz iki arkadaþ wat için florida destinde ki mc donalds a gönderilcektik ama geldiðimizde bizi fort walton beach die bi kasaba ya getirdiler dün oryantasyon oldu, tr de bize sölenen hersey yalan oldu.. ve mc donalds da ikinci iþ bulmaný asla istemiolar dün yöneticisi söledi.. sizce napabiliriz??

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý kamer Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba arkadaþlar.. biz iki arkadaþ wat için florida destinde ki mc donalds a gönderilcektik ama geldiðimizde bizi fort walton beach die bi kasaba ya getirdiler dün oryantasyon oldu, tr de bize sölenen hersey yalan oldu.. ve mc donalds da ikinci iþ bulmaný asla istemiolar dün yöneticisi söledi.. sizce napabiliriz??
    iilk iþinin saatleri belliyse mc de iþe girebilirsin patronunada biþey demek zounda deðilsin ilk iþini aksatmadýðýn sürece biþey olmaz türkiyedeyken sözleþmede iþiniz ne yazýyordu
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    iilk iþinin saatleri belliyse mc de iþe girebilirsin patronunada biþey demek zounda deðilsin ilk iþini aksatmadýðýn sürece biþey olmaz türkiyedeyken sözleþmede iþiniz ne yazýyordu
    evet saatler belli olcak fakat þöyle bir sýkýntý var her hafta farklý bir shift le çalýþýldýðý için ikinci iþ bulamýyormussun peki mesela biz baþka bi iþ bulup bunu býraksak olur mu??

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

olur tabi neden olmasýn ama iþ verenle anlaþman lazým ben býrakýyorum diye eðer seni sponsoruna þikayet ederse vizen iptal olur eðer izin vermesse sen ikinci iþe baþla zaten ilk iþi aksatmaya baþlayýnca kovar seni

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar bu wat iþini ilk defa bu sene tecrübe edeceðim kararlýyým fiyat ne kadar olur herþey dahil(vize,konaklama,bilet...)

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý kaisersan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar bu wat iþini ilk defa bu sene tecrübe edeceðim kararlýyým fiyat ne kadar olur herþey dahil(vize,konaklama,bilet...)
    bu sorunun acil yardým masasýnda yeri var mý sence de ?
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaslar hayatýmda Ýngilizce konuþmadým bildigim tek þey . Yes-No
    Þirket Mayýs'da las vegas a gönderiyor ( niye diye sormayýn ve Londra aktarmali .
    Bana yardým edin lütfen . Ben ne yapacagým þimdi . Hadi burdan bindik Londra'da indik vegas uçaðýna nasil bineceðim . ) orda türkce bilen birini bulabilirmiykm . Londra vegas uçuþ farký 3,5 saat diyorlar yetiþirsin diyorlar .
    Lütfen yardým edin arkadaslar. . En ufak bilgi bile cok isimi görebilir .
    Þimdiden tesekkur ederim

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý Fafata1 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaslar hayatýmda Ýngilizce konuþmadým bildigim tek þey . Yes-No
    Þirket Mayýs'da las vegas a gönderiyor ( niye diye sormayýn ve Londra aktarmali .
    Bana yardým edin lütfen . Ben ne yapacagým þimdi . Hadi burdan bindik Londra'da indik vegas uçaðýna nasil bineceðim . ) orda türkce bilen birini bulabilirmiykm . Londra vegas uçuþ farký 3,5 saat diyorlar yetiþirsin diyorlar .
    Lütfen yardým edin arkadaslar. . En ufak bilgi bile cok isimi görebilir .
    Þimdiden tesekkur ederim
    yaþ kaç ? ve ne için gideceksin nerde kalacaksýn niye diye sormayýn demiþin ama niye gittiðini bilmeden nasýl yorum yapsýn millet londrada inince elindeki bilete bak orda hangi kapýda bineceðin yazar gate ... diye zaten kapýlar sýrayla baka baka bulursun olmadý herhangi bi görevliye biletini göster el kol iþaretiyle sana gösterir nerde olduðunu

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    yaþ kaç ? ve ne için gideceksin nerde kalacaksýn niye diye sormayýn demiþin ama niye gittiðini bilmeden nasýl yorum yapsýn millet londrada inince elindeki bilete bak orda hangi kapýda bineceðin yazar gate ... diye zaten kapýlar sýrayla baka baka bulursun olmadý herhangi bi görevliye biletini göster el kol iþaretiyle sana gösterir nerde olduðunu
    Ýlgilendiðin icin teþekkürler

Ýstanbulda bir pizza þirketinde çalýþýyorum . Abd firmasi . Orada ralli yapilacak Yani anlayacaðým þirket gönderiyor .

Benim sýkýntým dil bilmediðim icin orada surunmemek yani rezil olmamak bir kaç þey anlatýlar ama kendileri daha önce bir cok sefer gittikleri icin sanki taksimi anlattýlar .
    Trene bineceksin felan dediler o yüzden tirstim biraz ... Baðaj direk vegas uçaðýna gidecekmisin ben sadece uçaða bineceðim

Tekrar yardýmlarýnýz icin tesekkur ederim .

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

kardesim mayisa daha cok var ingilizce kursuna git bence en iyisi bu senin icin .. vegasa kadar gidersin sorun degil gorevlilere elindeki karti gostersen sana yolu gosterirler de sen vegas da ne yapican sifir ing le oraya gitsen ne gitmesen ne zevk alamazsin.. en iyisi gidene kadar kursa git ingilizce her zaman lazim ..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Teþekkürler .. Gideyim yeter orada otelde türk arkadas olacak .. ) onlar gezdirir beni

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

orda türklerle gezeceksen sorun yok rahat ol yokki bizide gönderecek bi firma þöyle 10 gün bi vegas yapýp dönelim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar selamlar..ya atlantic city de bi iþ önerdi þirketim bana saati 7.25$ haftada 35 saat dediler.tatil yeri olduðu için 2.iþ bulursun dediler.iþ steel parkta ride operator/groundskeeper..konaklama 100 $ deiler..birde baþka seçenekde carnival helper diye bi iþ önerdiler onda 2.iþ bulma imkaným olmadýðýný söylediler.saati 8 $ haftada 5-7 gün ve günde 8-10 saat.fakat iþ detaylarýnda haftalýk tahmini kaanç 325 $ yazýyor ve konakama ücreti yok..bu 2 iþ için ve atlantic city için önerilerinizi varsa giden deneyimlerini yazabilirmi çok zor durumdayým vazgeçme ihtimaim var çünki 1500$ borç alarak gidiyorum..ikna olamýyorum kime güvenecðimi bilemedim gidenler hep farlý þeyler anlatýyo.sanki bi tek ben zarar edeckmiþim gibi gelior..özellikle bu 2 iþ için ve atlantic city de 2.iþ olanaklarý üzerine detaylý yazýlarýnýýzý cok cok rica ediyorum..yarýn þirketime geri dönmek zorundayým cevap olarak..daha kötü iþler gelmesinden korkuyoum..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

ikinci iþ neredeyse tamamen þans iþidir hocam bence 1500 dolar borç alarak gitme yani o parayý çýkaracaksýn diye biþey yok

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Advis mi Armada Grandee mi ?

bu iki arasýnda kaldým ve diðer firmalar hakkýnda hiç bilgim yok ilk kez gideceðim yardýmcý olursanýz sevinirim..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arkadaþlar öncelikle merhaba,bu sene ilk defa wat a katýlacam ama daha iþim belli deðil sizce bir sýkýntý olur mu? þurda kaldý 2 ay daha vizeyle ilgili bir iþlem yapmadým ve þu son boston patlamasýndan sonra bize vize vermeleri sorun olur mu?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar neden kimse cevap vermiyor þirketi aradým mayýsta gelir dedi nisanda gelir demiþti ondan önce de

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)