expedi.com adan bilet aldým fakat bugün biletleri kontrol ederken farkettim ki saat çakýþmasý var, 3 farklý bilet almýþtým 2. biletim ile 21 haziran gece 12:30am de anchorage de olucaktým ardýndan cordovaya bilet almýþtým fakat 2. biletimde þöyle bir ayrýntý vardý 20 haziran 12:30am (+1) day yazýyordu ve ben ordaki +1 day in aslýnda gece yarýsýna denk geldiði için 21 hazirana girilen gece olduðunu farketmemiþtim ve 20 hazirana cordova için bilet almýþtým, yani 20 haziraný 21 hazirana baðlayan gece anchoragede olucaktým ve 21 haziran için cordovaya bilet almak yerine 20 haziranda aldým, expedia.com dan düzeltmeya çalýþtým fakat deðiþim için 1-800- ile baþlayan numarayý arayýn yazýyordu. bende ne yapsam ne etsem diye kafa yormaya baþladým evden veya cepten arasam bir dünya para gider karþýlamam mümkün deðil.
internet üzerinden aramak için bilgi aramaya baþladým fakat sonra skype aklýma geldi ve bir hesap açtým sonrada aradým ilk aramamda telesekreter yönlendirirken yanlýþ numarayý tuþlamýþým çýkan kiþiye uçaðýmý deðiþtirmek istiyorum dediðimde birdakika sizi yönlendiriyorum dedi ve 30 dk beklemenin sonucunda hiçbirsey yapamadým zaten 7dk sonra telefon kapandý ücretsiz sürem dolmuþ
sonra yeni bir id ile girdim skype ye ve yeniden aradým bu kez doðru tuþa bastým ve direk baðlandým adama biletimi deðiþtirmek istiyorum dedim oda benden itinerary numarasýný istedi verdim mail adresimi sordu ve ismimi sordu sonrada ne yapmak istediðimi sordu tarih deðiþimi için 100$ olan bilete 75$ deðiþim cezasý istedi bende çok fazla olduðunu söyledim adam durumu anladý ve mantýklý bir yaklaþýmla o zaman bu bileti iptal edelim bütün paranýz kartýnýza 24 saat içinde iade edilir istediðiniz baþka bir uçusu yeniden alýrsýnýz extra paranýz gitmez dedi iþte benimde aradýðým çözüm böyle birþeydi ve zar zor yetersiz ingilizcemle bu sorundan kurtulmuþ oldum
allah kimsenin baþýna vermesin zor ve sýkýntýlý bir durum gerçekten![]()

Alýntý

Bookmarks