Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: expediadan yanlýþ bilet alýrsan !

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart expediadan yanlýþ bilet alýrsan !

expedi.com adan bilet aldým fakat bugün biletleri kontrol ederken farkettim ki saat çakýþmasý var, 3 farklý bilet almýþtým 2. biletim ile 21 haziran gece 12:30am de anchorage de olucaktým ardýndan cordovaya bilet almýþtým fakat 2. biletimde þöyle bir ayrýntý vardý 20 haziran 12:30am (+1) day yazýyordu ve ben ordaki +1 day in aslýnda gece yarýsýna denk geldiði için 21 hazirana girilen gece olduðunu farketmemiþtim ve 20 hazirana cordova için bilet almýþtým, yani 20 haziraný 21 hazirana baðlayan gece anchoragede olucaktým ve 21 haziran için cordovaya bilet almak yerine 20 haziranda aldým, expedia.com dan düzeltmeya çalýþtým fakat deðiþim için 1-800- ile baþlayan numarayý arayýn yazýyordu. bende ne yapsam ne etsem diye kafa yormaya baþladým evden veya cepten arasam bir dünya para gider karþýlamam mümkün deðil.
    internet üzerinden aramak için bilgi aramaya baþladým fakat sonra skype aklýma geldi ve bir hesap açtým sonrada aradým ilk aramamda telesekreter yönlendirirken yanlýþ numarayý tuþlamýþým çýkan kiþiye uçaðýmý deðiþtirmek istiyorum dediðimde birdakika sizi yönlendiriyorum dedi ve 30 dk beklemenin sonucunda hiçbirsey yapamadým zaten 7dk sonra telefon kapandý ücretsiz sürem dolmuþ
    sonra yeni bir id ile girdim skype ye ve yeniden aradým bu kez doðru tuþa bastým ve direk baðlandým adama biletimi deðiþtirmek istiyorum dedim oda benden itinerary numarasýný istedi verdim mail adresimi sordu ve ismimi sordu sonrada ne yapmak istediðimi sordu tarih deðiþimi için 100$ olan bilete 75$ deðiþim cezasý istedi bende çok fazla olduðunu söyledim adam durumu anladý ve mantýklý bir yaklaþýmla o zaman bu bileti iptal edelim bütün paranýz kartýnýza 24 saat içinde iade edilir istediðiniz baþka bir uçusu yeniden alýrsýnýz extra paranýz gitmez dedi iþte benimde aradýðým çözüm böyle birþeydi ve zar zor yetersiz ingilizcemle bu sorundan kurtulmuþ oldum
    allah kimsenin baþýna vermesin zor ve sýkýntýlý bir durum gerçekten

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

geçmiþ olsun

özet: arkadaþýn uçuþ saati gece olduðu için gün hatasý olmuþ deðiþim için fazla para istemiþler bileti iptal edip para iaedesi yapmýþ
    Konu matador_36 tarafýndan (19-06-2011 Saat 01:17 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

özet için teþekkürler

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý ChoLera Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    özet için teþekkürler
    önemli deðil
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Hmm bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum expediadan bilet degisiminin. Cunku sanirim benim de ucusumda degisiklik yapmam gerekiyor. Umarim sorunsuz hallolur..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    geçmiþ olsun

özet: arkadaþýn uçuþ saati gece olduðu için gün hatasý olmuþ deðiþim için fazla para istemiþler bileti iptal edip para iaedesi yapmýþ
    Saðol matador az ve öz olmuþ Ben de Türkçe karakter kullanmýþtým, herkes bir þey olmaz dedi, içim rahat etmedi ve aradým erken gidip düzelttirebilirsiniz dediler. Ben de 3 saat öncesinden gittim ve sürekli þaka yapan bir adam vardý, beni biraz heyecanlý görünce sakin ol adamým, her þey kontrolüm altýnda, derin nefes al gibi sözlerle güldürdü beni, 2 dakika içerisinde düzeltmeden geri verdi. Endiþelenme, ses çýkaran olursa bana yönlendir gibi konuþup uçaða yönlendirdi beni Konuþmanýn sonu reklama doðru kaýyor, en iyisi þöyle bitirelim : expedia ise her þey mümkün, al biletini-takma kafana

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)