Arkadaþlar yolculuðunuz nasýl geçti,Alaska'da havalar nasýl,iþe baþladýnýz mý,ilk izlenimler nasýl,kýsacasý þu anda Alaska'daki arkadaþlar benim gibi gelecek seneyi düþünenlere tecrübelerini aktarýrlarsa iyi olur bizim için
Arkadaþlar yolculuðunuz nasýl geçti,Alaska'da havalar nasýl,iþe baþladýnýz mý,ilk izlenimler nasýl,kýsacasý þu anda Alaska'daki arkadaþlar benim gibi gelecek seneyi düþünenlere tecrübelerini aktarýrlarsa iyi olur bizim için
Konu malumat tarafýndan (22-06-2011 Saat 04:29 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Yolculuk güzel geçti, þu an Anchorage havaalanýndayýz. Sabah olmasýný bekliyoruz ssn almak için. Ýlk izlenimler güzel arkadaþlar bakalým böyle devam edecek mi![]()
Alaska General Seafoods'ta çalýþcam hocam. Burda diðer Türk arkadaþlarda var ama onlar kodiak için bekliyor. Kendi imkanlarýyla gidecekler o yüzden uçak veya ferry ayarlamaya çalýþýyorlar. Ben 24'ünde AGS'nin ayarladýðý uçakla Naknek'e geçicem onu bekliyorum. Ayrýca burada bayaðý Türk var, çoðunun birkaç gündür havaalanýnda yattýðýný öðrendim fakat iþ tarihinden önce geldikleri için öyle bir durum oluþmuþ. Çoðu ayýn 25'ini bekliyor. Kýsaca þu anda herkes için herþey yolunda gibi görünüyor, tabi sadece þu an için. Fabrikalarýmýza geçmeden birþey söylemek zor çünkü.
arkadaþlar alaska için hangi firma daha güvenilir sizce
Yok hocam ben 2 gündür hosteldeyim. Çok eðlenceli bir hostel Jason's Intarnational Hostel herkese tavsiye ederim. Kendinizi bir amerikan dizisinin içinde hissedebilirsinizbu arada dün balýkçýlarla konustum, gemide çalýsan meksikalýlarla, son yýllarýn en iyi sezonu olduðunu ve bu sene çok para kazanacaðýmýzý söylediler. Umarým söyledikleri gibi olur, sadece bekliyoruz
![]()
su anda kodiak tayim isa calisiyorum ve is var...gunde 10 12 saat calisiyorum...cok evsiz turk var...is bitiremeyen tanidiklar yuzune cok insan yine magdur durumda...
bende 2012 yýlý için alaska düþünenlerdenim yorum ve tavsiyeleriniz bekliyorum
Bizde e.c philps deyiz 1 temmuz calisma suresi 4 Saat nasal AMA10 000 $ a vurur muyum sizce
![]()
o alaskada olan ark lar artýk dönmüþtür. sizden bol yorumlar beklioruz ark lar bilgilendirin bizim gibi çaylaklarý![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks