jesuscane Nickli Üyeden Alýntý
ozman maðduru olarak söylüyorum, en ucuz hangisiyse onunla gelin. çünkü hangi ofise giderseniz gidin tercihinizi onlardan yana kullanmanýz için türlü türlü gerekçeler öne sürecekelrdir ama hiçbiri gerçek deðil. firmalarýn, amerika'daki iþverenler karþýsýnda elleri kollarý baðlý, yaptýrým güçleri yok. sizi en pis iþte çalýþtýrýyorlar, saðlýðýnýzý tehlikeye atacak iþlerde bile veriyorlar.sonra konaklama garantisi diyorlar ama hepsi palavra, ozman'ýn bana bulduðu otel 5nci günde kapandý, sokakta ve arkadaþýn arabasýnda kaldým. Halbuki ozman bana konaklama garantisi vermiþti, bu durumda bana git þu otele yerleþ, sana bir yer bulana kadar masraflarý biz karþýlýycaz demeleri gerekti. Ben þu an los angeles'tayým, burasý çok pahalý. 1500 dolara 1 oda ev bulamýyorsunuz, bulduklarýnýzda minimum 1 yýllýk kira kontratý istiyor. work and travel'da sakýn yaz iþi beklemeyin, eþþek gibi çalýþacaksýnýz. Yazlýk yerlere giderseniz de pahalý bir hayat sizi bekliyor olacak. ama her þeye raðmen inanýlmaz hayat tecrübeleri, iþ disiplini kazanýyorsunuz. son tahlilde dediðim gbi firmalarýn sözlerine itibar etmeyin, en ucuzu hangisiyse onu tercih edin. çünkü zaten buraya geldiðinizde tüm söylenenlerin palavra olduðunu göreceksiniz.
Bookmarks