Merhaba arkadaþlar bir kaç konuda önerilerinize ihtiyacým var.Wat programýna katýlmaya çok geç karar verdim þirketim wat programlarýna katýlanlar için olan son tarih 17 hazirana vize randevusu için hazýr olmamý söyledi fakat o güne 2 gün kala vize randevusu alamamýþlar ve kiþisel baþvuru yapman gerekiyor bu da 25 temmuzdan aþþaðý olmaz dediler.Bende konsolosluða aciliyet meaili attým onlarda en erkene þimdilik 13 temmuza görüþme verebiliriz dediler.Ben san diego ya pedicap yapmaya gidecektim böyle bir durumda zaten 4 temmuz gibi mükemmel bir iþ gününü kaçýrýyorum þimdi :
1- Sizce bu randevu tarihini alýp 5 gün sonrasýna amerikaya ucayým mý gec kalmýþ oluyorum tamam ama yýne de gýdeyým mý?
2- Þirketim pek saðlam ayak gelmemeye baþladý adama o akdar dedim erkene al vize tarihini 25 temmuzdan aþaðý alamýyorum diyordu ben aradým 13 temmuza randevu alabildim bu da ugrasmadýgýnýn gostergesý sizce ?
3- pedicap için gec gitmek heleký 4 temmuzu kacýrýp ve temmuzun ortasýnda gýtmek san dýegoda ne kadar dez avantaj?

Alýntý

Bookmarks