Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sizce Ne Yapmalýyým ! Önerilerinize ihtiyacým var.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Standart Sizce Ne Yapmalýyým ! Önerilerinize ihtiyacým var.

Merhaba arkadaþlar bir kaç konuda önerilerinize ihtiyacým var.Wat programýna katýlmaya çok geç karar verdim þirketim wat programlarýna katýlanlar için olan son tarih 17 hazirana vize randevusu için hazýr olmamý söyledi fakat o güne 2 gün kala vize randevusu alamamýþlar ve kiþisel baþvuru yapman gerekiyor bu da 25 temmuzdan aþþaðý olmaz dediler.Bende konsolosluða aciliyet meaili attým onlarda en erkene þimdilik 13 temmuza görüþme verebiliriz dediler.Ben san diego ya pedicap yapmaya gidecektim böyle bir durumda zaten 4 temmuz gibi mükemmel bir iþ gününü kaçýrýyorum þimdi :

1- Sizce bu randevu tarihini alýp 5 gün sonrasýna amerikaya ucayým mý gec kalmýþ oluyorum tamam ama yýne de gýdeyým mý?
    2- Þirketim pek saðlam ayak gelmemeye baþladý adama o akdar dedim erkene al vize tarihini 25 temmuzdan aþaðý alamýyorum diyordu ben aradým 13 temmuza randevu alabildim bu da ugrasmadýgýnýn gostergesý sizce ?
    3- pedicap için gec gitmek heleký 4 temmuzu kacýrýp ve temmuzun ortasýnda gýtmek san dýegoda ne kadar dez avantaj?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý HeredaS Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba arkadaþlar bir kaç konuda önerilerinize ihtiyacým var.Wat programýna katýlmaya çok geç karar verdim þirketim wat programlarýna katýlanlar için olan son tarih 17 hazirana vize randevusu için hazýr olmamý söyledi fakat o güne 2 gün kala vize randevusu alamamýþlar ve kiþisel baþvuru yapman gerekiyor bu da 25 temmuzdan aþþaðý olmaz dediler.Bende konsolosluða aciliyet meaili attým onlarda en erkene þimdilik 13 temmuza görüþme verebiliriz dediler.Ben san diego ya pedicap yapmaya gidecektim böyle bir durumda zaten 4 temmuz gibi mükemmel bir iþ gününü kaçýrýyorum þimdi :

1- Sizce bu randevu tarihini alýp 5 gün sonrasýna amerikaya ucayým mý gec kalmýþ oluyorum tamam ama yýne de gýdeyým mý?
    2- Þirketim pek saðlam ayak gelmemeye baþladý adama o akdar dedim erkene al vize tarihini 25 temmuzdan aþaðý alamýyorum diyordu ben aradým 13 temmuza randevu alabildim bu da ugrasmadýgýnýn gostergesý sizce ?
    3- pedicap için gec gitmek heleký 4 temmuzu kacýrýp ve temmuzun ortasýnda gýtmek san dýegoda ne kadar dez avantaj?
    pedicapda nasýl olur geç gitmek bilmiyorum ama eðer iþin garantiyse ve okulun geç açýlýyorsa git derim ama herþeye hazýrlýklý ol iþsiz felan kalabilirsin seneye gitme imkanýn varsa ertele seneye býrakýrsan erken bi iþ seçimiyle güzel bi wat geçirebilirsin
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    pedicapda nasýl olur geç gitmek bilmiyorum ama eðer iþin garantiyse ve okulun geç açýlýyorsa git derim ama herþeye hazýrlýklý ol iþsiz felan kalabilirsin seneye gitme imkanýn varsa ertele seneye býrakýrsan erken bi iþ seçimiyle güzel bi wat geçirebilirsin

Dostum Ýþsiz kalacagýmý sanmýyorum yani pedicab de patron muhabbetý yok býsýkletý alan calýsýyor tabý býsýklet kalmýssa sýrketým var dýyor býsýklet.Okulum 20-25 eylul gýbý acýlýyor ben 20 ekýmde gelmeyý dusunuyorum ýste.Sneye farklý planlar var asya gibi ondan bu sene amerýkayý aradan cýkartýyayým ýstýyordum

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Dostum Ýþsiz kalacagýmý sanmýyorum yani pedicab de patron muhabbetý yok býsýkletý alan calýsýyor tabý býsýklet kalmýssa sýrketým var dýyor býsýklet.Okulum 20-25 eylul gýbý acýlýyor ben 20 ekýmde gelmeyý dusunuyorum ýste.Sneye farklý planlar var asya gibi ondan bu sene amerýkayý aradan cýkartýyayým ýstýyordum
    pedicapda patron olmadýðýýný biliyorum iþ garantiden kastým bisiklet felan hazýr mý yani geçen sene pedicapdan sýkýntý çeken çok oldu
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý matador_36 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    pedicapda patron olmadýðýýný biliyorum iþ garantiden kastým bisiklet felan hazýr mý yani geçen sene pedicapdan sýkýntý çeken çok oldu

Dostum valla bilmiyorum adam var diyor þirket yetkilisi o zaman muhtemelen ben 13 temmuza vize randevusu alýrsam en geç sanýrým 20 sine san diegodayým

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

ekim 10 a kadar calisirsan gitme ihtimali dusunulebilir..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ekim 10 a kadar calisirsan gitme ihtimali dusunulebilir..
    Evet o tarihe kadar kalacaðým 18-19 ekim dönüþ düþünüyorum, Az önce konsoloslukdan mail geldi acil vize randevum kabul edilmiþ sanýrým 13 temmuzdan da erken bi tarihe randevu vereceðiz diye ama aradýgýmda 14 temmuz var dedýler artýk kabul ettim o tarihi
    Konu HeredaS tarafýndan (22-06-2011 Saat 01:25 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Normal bir hotel iþi falan olsa kesin gidilir ama pedicap te sorun var gibi bir anlam çýkmýþ yazýlanlardan eðer bisiklet olacaðý kesinse ve ekimde de dönebiliyorsan elbette gidebilirsin.Sezon o sýralar bitiyor ancak ekimde rus rakiplerinin de kalmayacaðý düþünülrse o zamanda iyi para kazanabilirisn.

Ýyi Watlar.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Normal bir hotel iþi falan olsa kesin gidilir ama pedicap te sorun var gibi bir anlam çýkmýþ yazýlanlardan eðer bisiklet olacaðý kesinse ve ekimde de dönebiliyorsan elbette gidebilirsin.Sezon o sýralar bitiyor ancak ekimde rus rakiplerinin de kalmayacaðý düþünülrse o zamanda iyi para kazanabilirisn.

Ýyi Watlar.
    evet bisiklet olacak kesin olarak.Teþekkür ederim verdiðiniz bilgiler için arkadaþlar.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Ýyi Watlar.
    ruslara o kadar da guven olmaz bizim mc donaldsta onlar biran once ulkesine donsunde bizim de haftada 3 gun off gunu azalsin diye bekliyorken onlar 4 ay kaldilar bu yuzden hic saatlerimiz artmadi zaten birlikte ayrildik isten. ha bir de ekimin sonuna kadar calisamaya bilir bence heredas/ ds kacinda bitiyor ise o tarihe kadar/ ayni evi paylastigim bir Turk kizi vardi uzun sure issiz kaldi 15 agustosta ise alindi 25 eylulde isine son verildi ds bitiyor diye /benim ds de 15 eylul de bitiyordu ama ben hic sesimi cikarmadim calistim 24 eylule kadar :0 /25eylul gunude is vermislerdi gitmedim son gun vedalasmadan bile cektim gittim Nyc ye ordan da Turkiyey /
    wat a 1 kere katildim cok da bilgiliymis gibi konusmayayim sadece dusuncelerim
    Konu sucre tarafýndan (24-06-2011 Saat 03:56 AM ) deðiþtirilmiþtir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý sucre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ruslara o kadar da guven olmaz bizim mc donaldsta onlar biran once ulkesine donsunde bizim de haftada 3 gun off gunu azalsin diye bekliyorken onlar 4 ay kaldilar bu yuzden hic saatlerimiz artmadi zaten birlikte ayrildik isten. ha bir de ekimin sonuna kadar calisamaya bilir bence heredas/ ds kacinda bitiyor ise o tarihe kadar/ ayni evi paylastigim bir Turk kizi vardi uzun sure issiz kaldi 15 agustosta ise alindi 25 eylulde isine son verildi ds bitiyor diye /benim ds de 15 eylul de bitiyordu ama ben hic sesimi cikarmadim calistim 24 eylule kadar :0 /25eylul gunude is vermislerdi gitmedim son gun vedalasmadan bile cektim gittim Nyc ye ordan da Turkiyey /
    wat a 1 kere katildim cok da bilgiliymis gibi konusmayayim sadece dusuncelerim
    Çok saðol dostum bilgiler için pedicap de de ds formu ne derece etkýlý luyor býlmýyorum ama

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    15

Dostum merhaba.Ben de senin gibi pedicab iþi yapacaðým.Benim sýkýntýlarým da sana benzer þekilde.Ama benim geç gitme sebebim belki de gidememe sebebim name check maðduru olmamdan ötürü.Okulum geç kapanmasý-ds 2019 belgemin geç gelmesi-vize randevumun geç alýnmasý üstüne bir de name check.Ve bütün bunlarýn öncesinde biletim dahil alýnmýþtý.28 Haziran 2011 tarihinde yani önümüzdeki Salý günü uçmam gerekiyor.Bugün de name check durumum devam ederse bileti 10 gün ileri kaydýrmayý düþünüyorum.
    Gel gelelim Sandiegoda Pedicab iþi yapmaya.Eðer vizem onaylanýr temmuzun 10'u gibi gidersem ben de sezona senin gibi biraz geç girmiþ olcam.Dönüþ biletimi 17 ekim olarak almýþtým.Yani iþ olursa sonuna kadar yapacaðým.Danýþmanýn olan þirket pedicab bulabileceðinin garantisini veriyorsa -ki benim danýþmaným olan þirket bulunabileceðini belirtti-git derim,he dediðin gibi 4 temmuzu kaçýrcaz,ama daha birçok özel gün oluyormuþ,geçen sene pedicab yapan arkadaþým dedi.Umarým gidersin,bol þanslar..

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

bence fazla geç olur wat için o tarihten sonrasý.. attýðýn taþ ürküttüðün kuþa deðmez gibi geliyor ama sen bilirsin tabi, bu seneyi es geçip seneye erken kayýt ve guzel bir iþ guvenilir bir þirket ayarlayýpta guzel bir wat yap bence 2012 de. asya planlarýnýda ertelersin bir sonraki seneye... bence bu sene deneme derim ben!!
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Fatih1453 diðer bi baþlýkda vazgeçtiðini gördüm hayýrlýsý olsun diyelim yine de Umarým seneye daha iyi olur senin için.
    Kayhan86 abi ne bilim yani 20 temmuzda orada olursam temiz 3 ay orada olabileceðim sanýrým yeterlidir yani verdiðim parayý çýkartayým ki çýkartýrlýr sanýrým 3 ayda gezmek yanýma kar kalsýn yeter biþeler almaya falan pek gözüm yok açýkcasý hala gitme mi diyorsun

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

uçak biletleri vs. çok pahalý ve az kazanacaksýn. eðer para senin için sorun olmayacaksa kesinlikle gitmelisin. ama gelecek sene gitme ihtimalini az para getirme olasýlýðýn etkiliyorsa otur evinde derim

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

hocam,benim san diegoda pedicape giden arkadaþým var bu sene...geçen görüþtüm,çok çalýþamadýklarýndan ve konaklama sýkýntýlarý olduðundan bahstetti...kaldý ki amerika'nýn en uzak noktasýna gideceksin,uçak biletleri pahalý...turizm bölgesi olduðundan yaþam þartlarý da pahalý olur haliyle...ben,bu sene iki taþýn arasýna sýkýþtýrma derim...gelecek sene rahat rahat gidersin...öbür türlü de,gitmek istersen doðabilecek sorunlara hazýrlýklý ol,çünkü forumu okuduðum kadarýyla sorunsuz wat yapan yok bu sene.....iyi þanslar...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Dostlar siz böyle konuþunca çok kararsýz kaldým yahu
    Ya parayý þu derece dert etmiyorum en azýndan vereceðim 5000 Tl ye yakýn olan para çýksýn gerisini dert etmiyorum açýkcasý
    Yani dedikleriniz korkutuyor þu an san diegoda olan bi arkdaþým var zaten idare eder derecede kazanýyoruz diyor.
    O zaman þöyle sorayým 20 temmuz-20 ekim arasýnda(3 ay) benim ortalama kazancým ne olur tabi pedicab þans iþi ama ortalama yani iþte ev kirasý bike kirasý ve ihtiyaç masraflarý çýkýnca ? :S

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

tek söyleyebileceðim,san diego gibi bir yerde kazandýðýn paradan ev kirasý,yemek,ride kirasý ný düþ,geriye kalan para sana ucu ucuna yeter...ek olarak konaklaman pek iyi olmaz...ben los angeles'teydim geçen sene...o masraflarý düþerim,geri kalanlarý toplar,program ücretini çýkarýrým olayý oralarda yalan oluyo..yaþadým,biliyorum...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Valla bilemedim þimdi kararsýz kaldým yahu :S pufff Hülen gitmesem mi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)