Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sizce Ne Yapmal?y?m ! Önerilerinize ihtiyac?m var.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Sizce Ne Yapmal?y?m ! Önerilerinize ihtiyac?m var.

Merhaba arkada?lar bir kaç konuda önerilerinize ihtiyac?m var.Wat program?na kat?lmaya çok geç karar verdim ?irketim wat programlar?na kat?lanlar için olan son tarih 17 hazirana vize randevusu için haz?r olmam? söyledi fakat o güne 2 gün kala vize randevusu alamam??lar ve ki?isel ba?vuru yapman gerekiyor bu da 25 temmuzdan a??a?? olmaz dediler.Bende konsoloslu?a aciliyet meaili att?m onlarda en erkene ?imdilik 13 temmuza görü?me verebiliriz dediler.Ben san diego ya pedicap yapmaya gidecektim böyle bir durumda zaten 4 temmuz gibi mükemmel bir i? gününü kaç?r?yorum ?imdi :

1- Sizce bu randevu tarihini al?p 5 gün sonras?na amerikaya ucay?m m? gec kalm?? oluyorum tamam ama y?ne de g?dey?m m??
    2- ?irketim pek sa?lam ayak gelmemeye ba?lad? adama o akdar dedim erkene al vize tarihini 25 temmuzdan a?a?? alam?yorum diyordu ben arad?m 13 temmuza randevu alabildim bu da ugrasmad?g?n?n gosterges? sizce ?
    3- pedicap için gec gitmek helek? 4 temmuzu kac?r?p ve temmuzun ortas?nda g?tmek san d?egoda ne kadar dez avantaj?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar bir kaç konuda önerilerinize ihtiyac?m var.Wat program?na kat?lmaya çok geç karar verdim ?irketim wat programlar?na kat?lanlar için olan son tarih 17 hazirana vize randevusu için haz?r olmam? söyledi fakat o güne 2 gün kala vize randevusu alamam??lar ve ki?isel ba?vuru yapman gerekiyor bu da 25 temmuzdan a??a?? olmaz dediler.Bende konsoloslu?a aciliyet meaili att?m onlarda en erkene ?imdilik 13 temmuza görü?me verebiliriz dediler.Ben san diego ya pedicap yapmaya gidecektim böyle bir durumda zaten 4 temmuz gibi mükemmel bir i? gününü kaç?r?yorum ?imdi :

1- Sizce bu randevu tarihini al?p 5 gün sonras?na amerikaya ucay?m m? gec kalm?? oluyorum tamam ama y?ne de g?dey?m m??
    2- ?irketim pek sa?lam ayak gelmemeye ba?lad? adama o akdar dedim erkene al vize tarihini 25 temmuzdan a?a?? alam?yorum diyordu ben arad?m 13 temmuza randevu alabildim bu da ugrasmad?g?n?n gosterges? sizce ?
    3- pedicap için gec gitmek helek? 4 temmuzu kac?r?p ve temmuzun ortas?nda g?tmek san d?egoda ne kadar dez avantaj?
    pedicapda nas?l olur geç gitmek bilmiyorum ama e?er i?in garantiyse ve okulun geç aç?l?yorsa git derim ama her?eye haz?rl?kl? ol i?siz felan kalabilirsin seneye gitme imkan?n varsa ertele seneye b?rak?rsan erken bi i? seçimiyle güzel bi wat geçirebilirsin
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pedicapda nas?l olur geç gitmek bilmiyorum ama e?er i?in garantiyse ve okulun geç aç?l?yorsa git derim ama her?eye haz?rl?kl? ol i?siz felan kalabilirsin seneye gitme imkan?n varsa ertele seneye b?rak?rsan erken bi i? seçimiyle güzel bi wat geçirebilirsin

Dostum ??siz kalacag?m? sanm?yorum yani pedicab de patron muhabbet? yok b?s?klet? alan cal?s?yor tab? b?s?klet kalm?ssa s?rket?m var d?yor b?s?klet.Okulum 20-25 eylul g?b? ac?l?yor ben 20 ek?mde gelmey? dusunuyorum ?ste.Sneye farkl? planlar var asya gibi ondan bu sene amer?kay? aradan c?kart?yay?m ?st?yordum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Dostum ??siz kalacag?m? sanm?yorum yani pedicab de patron muhabbet? yok b?s?klet? alan cal?s?yor tab? b?s?klet kalm?ssa s?rket?m var d?yor b?s?klet.Okulum 20-25 eylul g?b? ac?l?yor ben 20 ek?mde gelmey? dusunuyorum ?ste.Sneye farkl? planlar var asya gibi ondan bu sene amer?kay? aradan c?kart?yay?m ?st?yordum
    pedicapda patron olmad????n? biliyorum i? garantiden kast?m bisiklet felan haz?r m? yani geçen sene pedicapdan s?k?nt? çeken çok oldu
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pedicapda patron olmad????n? biliyorum i? garantiden kast?m bisiklet felan haz?r m? yani geçen sene pedicapdan s?k?nt? çeken çok oldu

Dostum valla bilmiyorum adam var diyor ?irket yetkilisi o zaman muhtemelen ben 13 temmuza vize randevusu al?rsam en geç san?r?m 20 sine san diegoday?m

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ekim 10 a kadar calisirsan gitme ihtimali dusunulebilir..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekim 10 a kadar calisirsan gitme ihtimali dusunulebilir..
    Evet o tarihe kadar kalaca??m 18-19 ekim dönü? dü?ünüyorum, Az önce konsoloslukdan mail geldi acil vize randevum kabul edilmi? san?r?m 13 temmuzdan da erken bi tarihe randevu verece?iz diye ama arad?g?mda 14 temmuz var ded?ler art?k kabul ettim o tarihi
    Konu HeredaS tarafından (22-06-2011 Saat 01:25 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Normal bir hotel i?i falan olsa kesin gidilir ama pedicap te sorun var gibi bir anlam ç?km?? yaz?lanlardan e?er bisiklet olaca?? kesinse ve ekimde de dönebiliyorsan elbette gidebilirsin.Sezon o s?ralar bitiyor ancak ekimde rus rakiplerinin de kalmayaca?? dü?ünülrse o zamanda iyi para kazanabilirisn.

?yi Watlar.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal bir hotel i?i falan olsa kesin gidilir ama pedicap te sorun var gibi bir anlam ç?km?? yaz?lanlardan e?er bisiklet olaca?? kesinse ve ekimde de dönebiliyorsan elbette gidebilirsin.Sezon o s?ralar bitiyor ancak ekimde rus rakiplerinin de kalmayaca?? dü?ünülrse o zamanda iyi para kazanabilirisn.

?yi Watlar.
    evet bisiklet olacak kesin olarak.Te?ekkür ederim verdi?iniz bilgiler için arkada?lar.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

?yi Watlar.
    ruslara o kadar da guven olmaz bizim mc donaldsta onlar biran once ulkesine donsunde bizim de haftada 3 gun off gunu azalsin diye bekliyorken onlar 4 ay kaldilar bu yuzden hic saatlerimiz artmadi zaten birlikte ayrildik isten. ha bir de ekimin sonuna kadar calisamaya bilir bence heredas/ ds kacinda bitiyor ise o tarihe kadar/ ayni evi paylastigim bir Turk kizi vardi uzun sure issiz kaldi 15 agustosta ise alindi 25 eylulde isine son verildi ds bitiyor diye /benim ds de 15 eylul de bitiyordu ama ben hic sesimi cikarmadim calistim 24 eylule kadar :0 /25eylul gunude is vermislerdi gitmedim son gun vedalasmadan bile cektim gittim Nyc ye ordan da Turkiyey /
    wat a 1 kere katildim cok da bilgiliymis gibi konusmayayim sadece dusuncelerim
    Konu sucre tarafından (24-06-2011 Saat 03:56 AM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ruslara o kadar da guven olmaz bizim mc donaldsta onlar biran once ulkesine donsunde bizim de haftada 3 gun off gunu azalsin diye bekliyorken onlar 4 ay kaldilar bu yuzden hic saatlerimiz artmadi zaten birlikte ayrildik isten. ha bir de ekimin sonuna kadar calisamaya bilir bence heredas/ ds kacinda bitiyor ise o tarihe kadar/ ayni evi paylastigim bir Turk kizi vardi uzun sure issiz kaldi 15 agustosta ise alindi 25 eylulde isine son verildi ds bitiyor diye /benim ds de 15 eylul de bitiyordu ama ben hic sesimi cikarmadim calistim 24 eylule kadar :0 /25eylul gunude is vermislerdi gitmedim son gun vedalasmadan bile cektim gittim Nyc ye ordan da Turkiyey /
    wat a 1 kere katildim cok da bilgiliymis gibi konusmayayim sadece dusuncelerim
    Çok sa?ol dostum bilgiler için pedicap de de ds formu ne derece etk?l? luyor b?lm?yorum ama

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Dostum merhaba.Ben de senin gibi pedicab i?i yapaca??m.Benim s?k?nt?lar?m da sana benzer ?ekilde.Ama benim geç gitme sebebim belki de gidememe sebebim name check ma?duru olmamdan ötürü.Okulum geç kapanmas?-ds 2019 belgemin geç gelmesi-vize randevumun geç al?nmas? üstüne bir de name check.Ve bütün bunlar?n öncesinde biletim dahil al?nm??t?.28 Haziran 2011 tarihinde yani önümüzdeki Sal? günü uçmam gerekiyor.Bugün de name check durumum devam ederse bileti 10 gün ileri kayd?rmay? dü?ünüyorum.
    Gel gelelim Sandiegoda Pedicab i?i yapmaya.E?er vizem onaylan?r temmuzun 10'u gibi gidersem ben de sezona senin gibi biraz geç girmi? olcam.Dönü? biletimi 17 ekim olarak alm??t?m.Yani i? olursa sonuna kadar yapaca??m.Dan??man?n olan ?irket pedicab bulabilece?inin garantisini veriyorsa -ki benim dan??man?m olan ?irket bulunabilece?ini belirtti-git derim,he dedi?in gibi 4 temmuzu kaç?rcaz,ama daha birçok özel gün oluyormu?,geçen sene pedicab yapan arkada??m dedi.Umar?m gidersin,bol ?anslar..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bence fazla geç olur wat için o tarihten sonras?.. att???n ta? ürküttü?ün ku?a de?mez gibi geliyor ama sen bilirsin tabi, bu seneyi es geçip seneye erken kay?t ve guzel bir i? guvenilir bir ?irket ayarlay?pta guzel bir wat yap bence 2012 de. asya planlar?n?da ertelersin bir sonraki seneye... bence bu sene deneme derim ben!!
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Fatih1453 di?er bi ba?l?kda vazgeçti?ini gördüm hay?rl?s? olsun diyelim yine de Umar?m seneye daha iyi olur senin için.
    Kayhan86 abi ne bilim yani 20 temmuzda orada olursam temiz 3 ay orada olabilece?im san?r?m yeterlidir yani verdi?im paray? ç?kartay?m ki ç?kart?rl?r san?r?m 3 ayda gezmek yan?ma kar kals?n yeter bi?eler almaya falan pek gözüm yok aç?kcas? hala gitme mi diyorsun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

uçak biletleri vs. çok pahal? ve az kazanacaks?n. e?er para senin için sorun olmayacaksa kesinlikle gitmelisin. ama gelecek sene gitme ihtimalini az para getirme olas?l???n etkiliyorsa otur evinde derim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hocam,benim san diegoda pedicape giden arkada??m var bu sene...geçen görü?tüm,çok çal??amad?klar?ndan ve konaklama s?k?nt?lar? oldu?undan bahstetti...kald? ki amerika'n?n en uzak noktas?na gideceksin,uçak biletleri pahal?...turizm bölgesi oldu?undan ya?am ?artlar? da pahal? olur haliyle...ben,bu sene iki ta??n aras?na s?k??t?rma derim...gelecek sene rahat rahat gidersin...öbür türlü de,gitmek istersen do?abilecek sorunlara haz?rl?kl? ol,çünkü forumu okudu?um kadar?yla sorunsuz wat yapan yok bu sene.....iyi ?anslar...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Dostlar siz böyle konu?unca çok karars?z kald?m yahu
    Ya paray? ?u derece dert etmiyorum en az?ndan verece?im 5000 Tl ye yak?n olan para ç?ks?n gerisini dert etmiyorum aç?kcas?
    Yani dedikleriniz korkutuyor ?u an san diegoda olan bi arkda??m var zaten idare eder derecede kazan?yoruz diyor.
    O zaman ?öyle soray?m 20 temmuz-20 ekim aras?nda(3 ay) benim ortalama kazanc?m ne olur tabi pedicab ?ans i?i ama ortalama yani i?te ev kiras? bike kiras? ve ihtiyaç masraflar? ç?k?nca ? :S

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tek söyleyebilece?im,san diego gibi bir yerde kazand???n paradan ev kiras?,yemek,ride kiras? n? dü?,geriye kalan para sana ucu ucuna yeter...ek olarak konaklaman pek iyi olmaz...ben los angeles'teydim geçen sene...o masraflar? dü?erim,geri kalanlar? toplar,program ücretini ç?kar?r?m olay? oralarda yalan oluyo..ya?ad?m,biliyorum...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Valla bilemedim ?imdi karars?z kald?m yahu :S pufff Hülen gitmesem mi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)