Merhaba arkada?lar bir kaç konuda önerilerinize ihtiyac?m var.Wat program?na kat?lmaya çok geç karar verdim ?irketim wat programlar?na kat?lanlar için olan son tarih 17 hazirana vize randevusu için haz?r olmam? söyledi fakat o güne 2 gün kala vize randevusu alamam??lar ve ki?isel ba?vuru yapman gerekiyor bu da 25 temmuzdan a??a?? olmaz dediler.Bende konsoloslu?a aciliyet meaili att?m onlarda en erkene ?imdilik 13 temmuza görü?me verebiliriz dediler.Ben san diego ya pedicap yapmaya gidecektim böyle bir durumda zaten 4 temmuz gibi mükemmel bir i? gününü kaç?r?yorum ?imdi :
1- Sizce bu randevu tarihini al?p 5 gün sonras?na amerikaya ucay?m m? gec kalm?? oluyorum tamam ama y?ne de g?dey?m m??
2- ?irketim pek sa?lam ayak gelmemeye ba?lad? adama o akdar dedim erkene al vize tarihini 25 temmuzdan a?a?? alam?yorum diyordu ben arad?m 13 temmuza randevu alabildim bu da ugrasmad?g?n?n gosterges? sizce ?
3- pedicap için gec gitmek helek? 4 temmuzu kac?r?p ve temmuzun ortas?nda g?tmek san d?egoda ne kadar dez avantaj?

Alıntı

Bookmarks