Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Al sana macera!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Exclamation Al sana macera!

Slm herkeze, akl?n?z var ise gezici e?lence park? i?ine gelmeyin derim. ?uan temmuz'un 15 ine kadar i?sizim çünkü. ?irketimin i? sözle?mesne göre 15 haziran'da i?e ba?l?cam diye geldim. 1 haftad? i?e ba?lamad?k ve 15 temmuz'a kadar i? yok dediler. Türkiye'de ki ?irketime ve sponsoruma mail att?m i? yeni i? bulmalar?n? bekliyoruz arkada??mla. Bu arada Colton, CA deyiz. ?ehir merkezinden çok uzakta ve karavanda kal?yoruz. Siz dü?ününün halimizi. Bu tabiki ?irketimizin bize att??u bi kaz?k oldu onlar çözecekler yine. Beklemedeyiz ?imdilik. Yeni bir durum olursa yine
    Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı qreatiwe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm herkeze, akl?n?z var ise gezici e?lence park? i?ine gelmeyin derim. ?uan temmuz'un 15 ine kadar i?sizim çünkü. ?irketimin i? sözle?mesne göre 15 haziran'da i?e ba?l?cam diye geldim. 1 haftad? i?e ba?lamad?k ve 15 temmuz'a kadar i? yok dediler. Türkiye'de ki ?irketime ve sponsoruma mail att?m i? yeni i? bulmalar?n? bekliyoruz arkada??mla. Bu arada Colton, CA deyiz. ?ehir merkezinden çok uzakta ve karavanda kal?yoruz. Siz dü?ününün halimizi. Bu tabiki ?irketimizin bize att??u bi kaz?k oldu onlar çözecekler yine. Beklemedeyiz ?imdilik. Yeni bir durum olursa yine
    geçmi? olsun forum iki gündür sessizdi art?k gidenlerden ?ikayetler gelmeye ba?lad?
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Virginia Beach'te bile ?ikayet ediyoruz biz. ?irketle ilgili bir sorunumuz yok ama her yer dolu burada. Konaklama fena pahal?. Haftal??? 100$..

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı JazzL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Virginia Beach'te bile ?ikayet ediyoruz biz. ?irketle ilgili bir sorunumuz yok ama her yer dolu burada. Konaklama fena pahal?. Haftal??? 100$..
    evet beach de fiyatlar çok pahal? , 80 den a?a??ya resmen ev yok olanlarda çok kötü , ben bu kadar olmas?n? beklemiyordum aç?kcas?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

allah yard?mc?nz olsn. bben de norfolktay?m cok kotu buras? ayn? b?ldgn köy
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Üstad
    Tecrübe Puanı
    23

Alıntı Filmmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah yard?mc?nz olsn. bben de norfolktay?m cok kotu buras? ayn? b?ldgn köy

Bir ad?m ilerisi V. beach. oraya geç istersen
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ad?m ilerisi V. beach. oraya geç istersen
    Burada i?ler full dolu. Arkada? i? bulamad??? için New York'a gitti. Bence oldu?u yerde kalmal? Burada i? bulmak hayal çünkü.

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

al?n birde benden ma?durluk hikayesi. virginia beachte itin öldü?ü yerde ya??yoruz sahil taraf?na otobüsle yar?m saat norfolk civar? bir yer. evde 6ki?iyiz. hepimiz ayn? ?irketle geldik. bir ark.m?n i?i patlad? çal??m?yor hiç. bir ark.ma ve bana ise haftada 15-20saat çal??ma veriyorlar. kiram?z? ödeyemedi?imiz için evden at?ld?k. hikayenin sonu yak?n zamanda Türkiyeye dönmek olacak gibi görünüyor.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı gmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al?n birde benden ma?durluk hikayesi. virginia beachte itin öldü?ü yerde ya??yoruz sahil taraf?na otobüsle yar?m saat norfolk civar? bir yer. evde 6ki?iyiz. hepimiz ayn? ?irketle geldik. bir ark.m?n i?i patlad? çal??m?yor hiç. bir ark.ma ve bana ise haftada 15-20saat çal??ma veriyorlar. kiram?z? ödeyemedi?imiz için evden at?ld?k. hikayenin sonu yak?n zamanda Türkiyeye dönmek olacak gibi görünüyor.
    Gecmis olsun is nedir hocam biraz detayl? yazarsan gelecek senelere referans olur
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben maryland rockville countydeyim, konaklamaya 500 dolar veriyorum. Isyerindeki ammerikalilar bu rakami duyunca "aa cok iyi nerden buldun" demiyorlar mi, deliriyorum en ucuzu da buydu, dusunun artik gerisini...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2011 sezonu neden böyle oldu yaaa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmis olsun is nedir hocam biraz detayl? yazarsan gelecek senelere referans olur
    cok gecm?s olsn ya . hay?rd?r ne oldu k? s?ze anlayamadm. bu arada yanls al?nt? yapm?s?m. ?s cok oneml? dgl norfolkta new yorkta doluca var. ama ag?r ?ste.
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

2o11 Sezonu Gerçekten Berbat bi sezon kan?mca foruma bakt?g?m?zda nerdeyse 10 ki?iden 7 si sorun ya?am?? ve sorun ya?ayanlardan biride benim Herkese Geçmi? olsun diyorum umar?m 2o12 WAT sezonuda böyle geçmez.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)