4gündür buradayým türkiyedeki þubeler çeker diyor ayar yaptýrýyor ama hala bi sonuç yok. bilen var mý
4gündür buradayým türkiyedeki þubeler çeker diyor ayar yaptýrýyor ama hala bi sonuç yok. bilen var mý
O bolgede hangi sirketle anlasmali ise onu ceker.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
birde kullandýgýn telefonun bant geniþliðine bak tabi. 1900'ü desteklemiyorsa istediði hatla anlaþmalý olsun çekmez.![]()
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
benimde hattým avea ve gayette güzel çekiyo. Erkek arkadaþýmýnkide vodafone onunkide heryerde çekiyoturkcell ne durumda bilmiyoruz =D
avea var, floridayým atnt,t-mobile üstünden olsun malesef çalýþtýramadým,(telefon e72, u.arasý açýk)
oda arkadaþlarýmýn da gayet iyi çekiyor sanýrým
bende floridadayým ve dediðim gibi avea çekiyo. Hatta atnt'den ziyade avea hattýmý kullanýyorum. Birde anlamadýðým bir sebepten ötürü kontörümde gitmiyookadar mesaj attým türkiyeden aradýlar görüþme yaptým ama bakiyem hep ayný kesinlikle hiç bir kesinti olmuyo. Bir tarifeyede üye olmadým. Hooþ halimden kesinlikle þikayetçi deðilim ama bu durumun nedeninide merak etmiyo deðilim tabi
![]()
Ben de açtýrmýþtým yurtdýþý circulation'a, gayet çekiyordu ve yüklü bir fatura geldi, dikkat et. Türkiye'den seni ararlarsa hep sana yazýyor ve saniyesi bile 6 TL gibi bir þey. Üstelik karþýdan sana çaðrý atýldýðýnda bile para yazýyor.Avea yaþ tahtaya basmaz. Yüklü bir faturaya hazýr ol derim.![]()
Konu il gelato tarafýndan (14-07-2011 Saat 06:26 AM ) deðiþtirilmiþtir.
avea bayisine gittim adama derdimi anlattým o abidik gubidiik biþeyler yaptý açtý hattýmý![]()
Form doldurdun mu? Ve de kredi kartý vs.fotokopisi falan aldýlar mý?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks