SunTrust Banks, Inc. bu bankaya 30 gün içinde yurt için 100 dolar yat?rcam
en ucuza bu i?i nas?l halledicez malumunuz bu banka türkiyede yok
napal?m sizce???????????

SunTrust Banks, Inc. bu bankaya 30 gün içinde yurt için 100 dolar yat?rcam
en ucuza bu i?i nas?l halledicez malumunuz bu banka türkiyede yok
napal?m sizce???????????

ne içindi bu neden yat?r?yorsun harun? yurda para yat?rmak için çok erken de?il mi daha? hem kimse gitmeden böyle para yat?rm?yor gidince hallediyosun genelde. ilk sende gördüm yani biraz aç?klama yaparsan belki yard?mc? oluruz

arkada? san?r?m yurt depozitosunu yat?r?yor.gecen sene benm gitti?im yer de amerikaya gitmeden once yat?rmam? istemi?ti.100 dolar yat?rd?m ama bankaya 50 ytl komisyon ödemi?timwestern union'u kabul etmyrlard?,o yuzden banka banka gezdim bi tek i?bank yaparz demi?ti,o da 50 ytl'ye
![]()

Bu ne be karde?im. Ay?pt?r gitmeden para yat?tt?rmak mant???. ??te ?imdi "?irket" lerin devreye girmesi gerekiyor. Ben de bulurum i? ben de getirttiririm ds formunu küçük bir ?irket kurup da. Harun karde?im, sen istersen ?irket ile bir konu?san da bo?a bir de gitmeden 100 dolar art? en az 50 ytl ödemesen yaz?k olmas?n. Gidince ödemeyi halletmeye çal?? sen.

betterharbour hemen k?zma yaaa.evet ?irket bi?eyler yapsa iyi olur ama baz? i?verenler illaki istyr.mesela gecen sene benm cal?stgm yerde nerden baksan 150 yabanc? i?ci vard? benm gbi ama hepsi pa?a pa?a yat?rm?slard? paray?...ama ?irketle bi konusmak laz?m belki onlar amerikada ogrencinin ad?na yat?rabilir boylece komisyon ücreti odemez...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks