Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: daha ölmedik , iþ arýyoruz :)

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart daha ölmedik , iþ arýyoruz :)

evde 10 kiþi kalýyoruz , 4 ümüz ayný sirketten olup totalde 8 kiþi iþsizsiz , sirketin bize anlatýgý ümitle geldigimiz iþ ile karsýlastýgýmýz iþ bambaþka , 9 saat calýsýp 20 dolar felan kazanýorsun anca oda yemek yiyip sigara icmezsen , tek biz deil sirketin verdikleri diger islerin coguda patlamýs tabi bunu yanýnda telefonlarýmýzý acmayýp bize oyalamalarý cabasý , cýkýp iþ arýyoruz , bugun koca mall de 1 tane bile iþ bulamadýk , ev sahibimiz türk ve genc oldugundan saolsun oda bize yardým ediyor iþ arýyor. takýlýoruz öle para ne zaman biter o zaman dönüsler baslar artýk diyoruz , ewde pes11 oynamaktan pes11 de hertürlü kapýsýrým o hadde geldik cok zor bi durum ama daha ölmedik iþ arýyoruz , sirket görüsmeleri dönüste cok güzel olýcak , global grup yani global usawat die gecen sirket , hasan coskun erkan ve dier calýsan oooooooooooooooooooooooooooo nlara hepinize dondurma getircem buzparmak

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý hasan alp Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    evde 10 kiþi kalýyoruz , 4 ümüz ayný sirketten olup totalde 8 kiþi iþsizsiz , sirketin bize anlatýgý ümitle geldigimiz iþ ile karsýlastýgýmýz iþ bambaþka , 9 saat calýsýp 20 dolar felan kazanýorsun anca oda yemek yiyip sigara icmezsen , tek biz deil sirketin verdikleri diger islerin coguda patlamýs tabi bunu yanýnda telefonlarýmýzý acmayýp bize oyalamalarý cabasý , cýkýp iþ arýyoruz , bugun koca mall de 1 tane bile iþ bulamadýk , ev sahibimiz türk ve genc oldugundan saolsun oda bize yardým ediyor iþ arýyor. takýlýoruz öle para ne zaman biter o zaman dönüsler baslar artýk diyoruz , ewde pes11 oynamaktan pes11 de hertürlü kapýsýrým o hadde geldik cok zor bi durum ama daha ölmedik iþ arýyoruz , sirket görüsmeleri dönüste cok güzel olýcak , global grup yani global usawat die gecen sirket , hasan coskun erkan ve dier calýsan oooooooooooooooooooooooooooo nlara hepinize dondurma getircem buzparmak
    geçmiþ olsun iþ detaylarýný yazarmýsýnýz seneye gideceklere referans olsun
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    16

Alýntý hasan alp Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

geçmiþ olsun.. inþ en kýsa zamanda iyi iþler bulrsnz....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

truck ile dondurma satýcýlýgý philadeplhia da die geciordu , geldigimiz yer ufak bir kasaba ,philadelphia arac ile yarým saat uzaklýkta , güne - 80 dolarla baslýorsun iþe , - 80 karsýlaman icin enaz 120 dolarlýk satýs yapmam lazým bunun 3 te 1 i þirkete gidip , 80 dolar kalýcak o 80 dolarlada benzin ve arac kirasýný karsýlýcan felan , 9 saatte 150 dolarlýk satýs yapabiliosun anca felan 9 saatte 20 dolar kalýor . yapýlacak iþ deil

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

kotuymus yaa uzuldum adýna 2 . iþ kowalamaya basla

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý salih Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kotuymus yaa uzuldum adýna 2 . iþ kowalamaya basla
    1.iþ bile yok ki hocam , býraktýk iþi . iþ arýoruz

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

sýrkey neydý ya bas son harf yaz sana weya full ýsým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Selamm hasan alp oncelikle uuzldum durumunuza.Ben de philadelpha ya yarim saat uzakda paoli diye biyer de calisiyorum saati 8 dolara .Wendys de isterseniz bugun ya da yarin hem paoli wendys e hem de devon wendyse (2si ayni kisinin) soriyim belki elemana ihtiyaclari vardir.10 unuza olmasada belki birkaciniza biseyler ayarlayabiliriz ne dersin ?

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Bizim de durum rezalet. Haftada 3 gün çalýþýyoduk,günde 7 saatten.Haftalýk 100 $ kira! Ama artýk çalýþmýyoruz. Ýþimizi deðiþtirmemiz istendi.rezil olduk. Ýþ arýyoruz.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý salih Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sýrkey neydý ya bas son harf yaz sana weya full ýsým
    global grup - global usawat die gecior þirketin adý

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

uzuldum adiniza bende philedelphia dayim otelde resepsiyonda calisiyorum cok sukur idare ediyorum para durumuyla ayrica 2. iside ariyorum otelde gece vardiyasindayim sabah 12 de uyandiktan sonra aksama kadar ise gitmeyi bekliyorum o yuzden birkac is bulmustum ama saatleri bana uymuyordu 2 3 tane yeni restoran acildi downtown yakinlarinda tam hatirlamiyorum isimlerini cuma gunu toplu ise alacaklardi kasiyerinden tut bulasikcisina tamamen dolmamistir orlara bi bakin derim

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþlar gidin ny'a pedicabe baþlayýn bence.. 1 tur (tabi müþteri kaparsanýz) 60-100$ demek. üstelik 1 saatte. caddedeki ridelarýnýz saymýyorum bile.. orada yatmanýzdan iyidir. en azýndan hepinizin birden iþi olur. tabi bunun için ehliyetinizin olmasý þart. ayrýca pedicab lisansý içinde 1 hafta kadar beklemeniz gerekir. neyse sonunda umarým güzel bi iþ bulabilirsiniz. Allah yardýmcýnýz olsun. Pedicab konusunda iletiþim kurabileceðiniz birilerinin numarasýný da verebilirim.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Global haa, I like that

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

slm arkadaþlar ben de nc kill devil hillsdeyim 10 gündür falan iþsiz güçsüz geziyoruz.ssn de çýkmadýðý için doðru düzgün iþ arayamýyoruz.ev sahibinin tanýdýðýnýn bi temizlik þirketi varmýþ da orda hafta sonlarý bakalým çalýþacaðýz.o iþ de berbat ilk gün training dedi adam sabah 6 da aldý evden akþam 6 da evdeydim yorgunluðum 2 gün sonra geçti.neyse burda kendi iþimiz olmazsa ben de newyork a falan gitmeyi düþünüyorum Türkiye ye dönmeden önce zaetn mecbur gideceðiz de new yorka iþ aramak için falan birz daha erken gideriz sanýrým.agreeta numarayý verirsen ii olur oralarda baktýk iþ yok pedicab falan yaparýz cenral parkta ya da neresi uygun olursa.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hocam gecmis olsun isterseniz alaskaya gelebilecek paraniz varsa gelin hemen ise baslayin, fabrika bilgilerini veririm size kac kisi oldugunuz onemli degil,

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

hocam bilgileri atarsan iyi olur.ulaþým için de fabrika falan bir kolaylýk yapabilir mi? yani masraflarý o krþýlýcak ulaþým için sonra bizim kazançlardan düþse falan yani.hemen dönersen sevinirim.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Yazýk yaa bu þirketlere yazýk hangi vicdanla acaba öðrencilerin böyle sorunlar çekeceklerini bile bile yollayabýlýyorlar boyle iþlere...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hasan coþkun erkan a bi buz parmakta benden gelecek. bende iþsizim parrada klmadý ne yapacaðým bilmiyorum yazýklar olsun global !

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aahhhhh GLOBAL aahhhh...ç ben tek megdur oldugumu sanýyordum demek herkes magdurmus. arkaslar ben cok cektým o sýrkten..... gýderken onlara burda hedýye alacagým hemde booll boooll.....

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý steely Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hasan coþkun erkan a bi buz parmakta benden gelecek. bende iþsizim parrada klmadý ne yapacaðým bilmiyorum yazýklar olsun global !
    arkadýsm sen nerseýn ne yapýyorsun bende onlaral geldým ýsýsýz kaldým kendým buldum sen enrdýsn sýmdý..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kodugum sürekli maval okuyor bize.biz burda 30 kiþi falan iþsizdik.birikim denen þerefsiz bir þirketle geldik gelmez olaydýk.neyse ise baþlayacaðýz diye geldik burdaki tüm arkadaþlarým iþleri iptal olmuþ biz de gittik çalýþacaðýmýz yere adamlarýn bizden haberi yok.sözleþmeler sahte falan dediler sonra.bu þirketin g.t sahibi herkesin adýna imza atmýþ self placement diye sanýrým.neyse ya yine sinirim bozuldu kýsaca maðdurum arkadaþ.nc ye yakýn biryerde iþ ayarlayabilecek biri varsa temasa geçelim.umarým en kýsa zamanda hepimiz iþ buluruz arkadaþslar.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

üzüldüm adýnýza :S Bir sonrakiler için tavsiye olsun.
    Bu yýl berbat bir þey oldu ya.
    Temmuz geldi, artýk düzelsin.
    Konu il gelato tarafýndan (05-07-2011 Saat 11:23 AM ) deðiþtirilmiþtir.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Gaggos, sende benim gibi odtuluymussun. baya bir sikinti cekmissiniz, alaskaya gelirsen eger gunde 12-14 saat falan calisirsin yaklasik 5-6bin dolar kazanirsin.ve herseye ragmen donuste bol paran olur rahatca gezersin. suan sezon cok iyi gelebilecek durumun varsa kacirma derim ben, hala sikintida olan turk arkadaslari yonlendiriyorum ben, oraya gidenler gayet memnun, yemek ve kalacak yer ucretsiz olarak fabrika tarafindan karsilaniyor. saat ucreti 7.75$

sen Anchorage sehrine ucacaksin. Anchorage'den Kenai'ye fabrika seni kendisi ucretsiz transfer edecek. Fabrikanin ismi Pasific Star Seafoods.

eger gitmeye karar verirsen, yaninda kac kisi varsa topla, bu firsat kacmaz, fabrikanin mudurunun numarasini onden veririm isterseniz, ararsiniz adamla konusursunuz, sonra atlar ucaga hemen gidersiniz.

sosyal guvenlik numarasi gelmeyen arkadaslar! SSN kartiniz falan yaninizda olmasada olur, calisabilirsiniz, alaskada boyle seyler sikinti cok fazla yapilmaz, kac kere fabrikadaki ofis gorevlileri turklerin yerine ssn numaralarini federal office'den ogrenip cocuklara paralarini verdiler.

baska gitmeyi dusunen varsa, hemen bana msj atsin bilgileri vereyim, kacirmasin.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý gaggos0614 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    slm arkadaþlar ben de nc kill devil hillsdeyim 10 gündür falan iþsiz güçsüz geziyoruz.ssn de çýkmadýðý için doðru düzgün iþ arayamýyoruz.ev sahibinin tanýdýðýnýn bi temizlik þirketi varmýþ da orda hafta sonlarý bakalým çalýþacaðýz.o iþ de berbat ilk gün training dedi adam sabah 6 da aldý evden akþam 6 da evdeydim yorgunluðum 2 gün sonra geçti.neyse burda kendi iþimiz olmazsa ben de newyork a falan gitmeyi düþünüyorum Türkiye ye dönmeden önce zaetn mecbur gideceðiz de new yorka iþ aramak için falan birz daha erken gideriz sanýrým.agreeta numarayý verirsen ii olur oralarda baktýk iþ yok pedicab falan yaparýz cenral parkta ya da neresi uygun olursa.
    ben su an Turkiyedeyim.. agreeta dan ulasabilirsiniz bana. pedicab dusunurseniz rahat ayarlanir. herkesin de isi olmus olur.. ya da alaskayi da deneyebilirsiniz. 2 iste de isiniz garanti olur diye dusunuyorum. iyi de para kazanirsiniz. dedigim gibi ihtiyaciniz varsa bana bi mail atin kesinlikle yardimci olurum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)