Gaggos, sende benim gibi odtuluymussun. baya bir sikinti cekmissiniz, alaskaya gelirsen eger gunde 12-14 saat falan calisirsin yaklasik 5-6bin dolar kazanirsin.ve herseye ragmen donuste bol paran olur rahatca gezersin. suan sezon cok iyi gelebilecek durumun varsa kacirma derim ben, hala sikintida olan turk arkadaslari yonlendiriyorum ben, oraya gidenler gayet memnun, yemek ve kalacak yer ucretsiz olarak fabrika tarafindan karsilaniyor. saat ucreti 7.75$
sen Anchorage sehrine ucacaksin. Anchorage'den Kenai'ye fabrika seni kendisi ucretsiz transfer edecek. Fabrikanin ismi Pasific Star Seafoods.
eger gitmeye karar verirsen, yaninda kac kisi varsa topla, bu firsat kacmaz, fabrikanin mudurunun numarasini onden veririm isterseniz, ararsiniz adamla konusursunuz, sonra atlar ucaga hemen gidersiniz.
sosyal guvenlik numarasi gelmeyen arkadaslar! SSN kartiniz falan yaninizda olmasada olur, calisabilirsiniz, alaskada boyle seyler sikinti cok fazla yapilmaz, kac kere fabrikadaki ofis gorevlileri turklerin yerine ssn numaralarini federal office'den ogrenip cocuklara paralarini verdiler.
baska gitmeyi dusunen varsa, hemen bana msj atsin bilgileri vereyim, kacirmasin.

Alıntı
Bookmarks