Merhaba arkadaþlar.
arkadaþým þu an amerikaya yeni giriþ yaptý ve giriþte pasaport kontrol sýrasýnda beklemeye alýndý. yarýn itibariyle türkiyeye geri gönderilecek.
durum hakkýnda tecrübesi yada bilgisi olan var mý ne yapýlabilir ?
Merhaba arkadaþlar.
arkadaþým þu an amerikaya yeni giriþ yaptý ve giriþte pasaport kontrol sýrasýnda beklemeye alýndý. yarýn itibariyle türkiyeye geri gönderilecek.
durum hakkýnda tecrübesi yada bilgisi olan var mý ne yapýlabilir ?
Su an bu durumu ilk defa duydum. Gerekceleri neymis peki bilgin warmi. Buyuk gecmis olsun ne diyeyim.
bende 3 kere wat yaptým.tecrubeliyim ama daha onceden hic geri cevrilen duymamistim. gerekceleri onceki gittiginde pasaport kaybetmisti onunla alakali imis.
kaybettigi pasaportunu bulan veya caLan biri bi haLtLar karistirdiysa onLa aLakaLi oLabiLir. Kucuk bi ihtimaL tabi. Bnm gecen sene arkadasimda kaybetmisti daha sonra DC ye konsoLosLuga gitmis haLLetmisti. Bu sene tekrar giris yapti hatta su an 1-2 adim otemde uyuyorwaLLa cok kotu bi durum miLyon tane oLayi atLatip uLkeye kadar geLip geri ceviriLmek. Buyuk gecmis oLsun waLLa ne diyeLim.
o korkuyu çok iyi bilirim. benim de geçen sene ups kargo kaybetmiþti pasaportumu,üzerinde vize de basýlýydý,ds 2019 um ve sevisim de kaybolmuþtu tabii pakedin içinde.tekrar çýkartmýþ ve tekrar vize bastýrmýþtým.amerikaya giriþte bir sýkýntý yaþicam,içeri alýnmicam dye o kadar korkmuþtum ki.þükürler olsun bi sýkýntý yaþamadým.
arkadaþýn pasaportunu türkiyede kaybetmiþti dimi?
yok hayir amerikada kayboldu. ama isin ilginc tarafi polis raporu vs var ve gorevlilere gostermis.
Arkadasinin 2. yili bu sene ve gecen yil pasaport kaybetti degil mi? Konsoloslugu aradiniz mi?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
dogrudur. amerikada ki new york turk konsoloslugu birsey yapamayacaklarini soylediler. buradaki amerikan konsolosluklari kendileriyle alakali olmadigini soyledi.
bi neden belirtmiþlerdir heralde hiç biþey demediler mi
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ciddi bir durum olmadigi surece boyle bir sey yasanmaz.. belgelerde sahtelik olabilir , ya da soylendigi gibi pasaportu bulan ya da calan kisiler suc islemis olabilir bu bilgilerle.. ya da arkadasinn senden birseyler gizliyor yapmis birseyler...
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bu sene benim baþýma geldi. giriþte polis beklemeye aldý. gecen sene iþ kontratým bitmemiþ gozukuyor sponsorunla konus dedi falan ama aldý ülkeye. sponsorumla konustum hersey gayet normal bitmiþ gozukuyor dedi. sizce problem olur mu çýkýþta?
cikista kimse kimseye nereye gidiosun demiyor.. ust aramasindan gecip direk ucaga biniyorsun. o kadar..
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bazen sevýsten dolayýda cekýylarmýs tam konuya hakým degýlým ama oda olabýlýr galýba bu arada konuyuda tam okuyamadým..
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks