2011 wat sezonu gördüðüm kadarýyla kotu basladý coððu arkdas iþ sorunu yaþýyor bu topýce yasýdýklarý sorunlarý yazýp care bulabýlýrýzzz![]()
2011 wat sezonu gördüðüm kadarýyla kotu basladý coððu arkdas iþ sorunu yaþýyor bu topýce yasýdýklarý sorunlarý yazýp care bulabýlýrýzzz![]()
o zaman hemen baþlýyorum housekeeperlik yapyorum hemdde south daakota nýn ücra yeri sayýlabilecek bi yerde suan 2. haftamýn içindeyim 3 gün çalýstým sonra hepimize 3 gün izin verdiler itiraz ettik ama þuan yogun deðiliz fln dediler bizden önce iþe baþlayanlara sorduk onlarýda az çalýstýrýyolarmýþ 2. haftamda da 3 gün iznim var sözde çalýsma saatimiz 9.00-15.00 arasý günde 6 saat ama hiç dolu dolu 6 saat çalýstýrýlmadýk bazýlarýmýzý 13.30 da flan iþi bitirtirip eve yolluyolar eve gitsek bile burda yapýlcak ve gidilcek hiç bi yer yok temel ihtiyaçlarýmýzý karþýlayabileceðimiz hiç bi yer yok walmart çok uzakta bi kere gittk resmen tr.deki çevre yolu gibi bý yerden gittk. hadi dedik madem küçük bi yer gezemeyiz ama para biriktiririz traveli saðlam yaparýz dedik ama para birikmiyo çalýstýrmamak için elerinden geleni yapýyolar bugün 7 oda verdiler bide kýzlardan birini yardým etsin diye yanýma verdiler 1 de iþ bitti 2.30 kadar zor oyalandým geçen hafta max 24 saat çalýstýk galiba bide sadece 15 dk. öðle aramýz var yediklerimiz boðazýmýzda kalýyo resmen.þirketin yanlýþ bilgilendirmesi yüzünden bide tr ile iletiþim sorunu çekiyoruz buda cabasý aslýnda daha yazcak bi sürü þey var bende amma dolmuþum amabi de öle b.ktan bi yerki 3 ay nasýl çekicem bilemiyorum baþka iþ bakmaya baþlýcam artýk fýrsatýný bulsam gidesim var yani
Su anda New Yorker hotelýn lobisindeyim sponsorumuz interexchange olacak firmadan bir yetkýlý beklýyorum iþyerim maine ogunquit dýye bý yerdeydý iþverene mail attým bugun yarýn geliyorum dýye gerý gelen cevapta sponsorlarýnla ýletýsýme gecmelýsýn gýbý býsey dedý ve gýdemedým otelden check out yapmak zorunda kaldým sponsordan bý yetkýlý beklýyorum ve hala gelen gýden yok ingilizcemde cok az oldugu ýcýn anlýycagýnýz sap gýbý kaldým![]()
harýka bý otel port authorýty ve penn statýona a cok yakýn ve týmes square 10 dklýk mesafede.gecmýs olsun bu arada.gecen sene otelde oryantasyona gelmýstým oda arkdasým erzurumlu bý arkdstý 2gunun sonunda ayrýldýk ýkýmzde ayrý ayrý ýs yerýmýze gýttýk.sonradan duydum ký arkdas ýyý suremýyormus arabayý ýsveren kovmus.arkadas sonra ýnterexchangenýn yardýmýyla býr yerde konakladý ve bellý býr sure sonra ýs bulundu kendýsýne býr otelde utah da bu sefer usanýn batýsýna gýttý..umarým sýze de ýs bulunur
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks