Alıntı asep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anchorage nin bir kasabasina geldim. Isimden memnun degilim ama gec geldigimden dolayi dier TUM isler dolu. Simdi masrafimi bile cikaramiyorum. 1 ay sabrederim. Sonra eger tr ye donersem masraflarim kotu girer bana. o yuzden baska eyalete fln gitsem mi diyorum. Bi oneriniz var mi? ozerllikle Anchorage-Alaska daki ark.lar HELPPPPPP
alaska ya balik isi icin mi gitmistin? sirketinle ya da sponsorunla konustun mu? eger bunlarin hepsinin cevabi evet ise cevredeki balik fabrikasi disindaki fast food , restaurant hotel ya da benzeri yerlere gidip sordun mu is var mi diye? bununda cevabi evet ise baska eyaletlere gidip risk alabilirsin ama amerika icinde de is skintisi yasaniyor su an garanti is olmadan hareket etme buradan konusalim haberdar et ...
Alıntı CAPITALIST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alaskada ne işin var kardeşim Amerikaya masraf çıkarmaya mı gittin eğlenmeyemi? gitseydin miami'ye, Losangeles'a, south carolina'ya atlantic ocean karılar clublar, orda balık soyuyon şimdi nasıl bir zevk var sizde arkadaş anlamadım gitti. Sizin suçunuz yok size vize verende hata.
sendeki nasil bir mantik kardesim ben de bunu anlamadim gitti...