arkadaşlar bu arada şunu da belirteyim, pasaport çıkış süresi çok kısa bir süre. yani evrakları tamamlamanız halinde bugün başvuru yapsanız yarın pasaportunuz elinizde.
arkadaşlar bu arada şunu da belirteyim, pasaport çıkış süresi çok kısa bir süre. yani evrakları tamamlamanız halinde bugün başvuru yapsanız yarın pasaportunuz elinizde.
unutmadan şunu da ekleyeyim, pasaportları en az iki yıllık çıkarmanız sizin yararınıza

vay be zamanında 300 lira para ödemiştim buna![]()

Ben bu işi geçen sene yapmıştım.Okuldan yazı almanız gerekiyo ve marmara üniversitesinde okuyanlar dikkat! çok zor veriyolar.Olayı bilmedikleri için oluyo bu da.Biraz uğraşmanız gidip gelmeniz gerekecek.ben 1 sene uzatmıştım sadece.2 sene uzattırma olayı da sanırım okuldan aldığınız yazıya ek olarak yazdırmanız gerekiyo.bişi yazmazsa 1 sene uzatıyolar.Başvurdğunuz şirket size bi yazı vercek onla okula başvurun.

gskapun bu pasaportlar değişecekmiş falan filan bizim eski pasaportta usa vizesi var uzatmaya kalkarsak o vize de yeni pasaportta gözükmeyecek mi? ya da başka birşey mi

bede marmaradayım haydarpaşa kampüsü ve gittiğimde dilekçeyi bile onlar yazdırdı çook yardımcı oldular sonra göztepe kampüsünden 1 yıl harçsız pasaport için yazı aldım seneye master bitio ondan 1 yıl verdiler sağolsunlar
aman dikkat aldığınız belgeyi vergi dairesine onaylatın benim gibi ev-çemberlitaş-cevizlibağ vergi dairesi-çemberlitaş yapmayın
pasaport işleminde en çok parmak izi zaman aldı bende![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks