Bahsettiğin şey havaalanında ödenen yurtdışı çıkış harcı.
Biz pasaport harcından bahsediyoruz. Hani şu 150 YTL civarında olan para. Birde dediğin gibi zaten 2000 küsür harcıyoruz. bu sebeple elimizden geldiği kadar azaltmaya uğraşıyoruz. Bu yazdıklarımı geçmiş zamanda düşünün artık siz çünkü lanet olası okul vermiyor belgeyi![]()

Alıntı
:d fekat ben o yetkilere gittigimde biraz soguk davrandılar biraz prosedur ve bekletmeden sonra o dilekceyi aldım nihayet. nie boole bir zorluk cıkarılıo anlamadm bi turlu daha oncede rektorluge ugramıstım hic alamıycakmısım gibi bir izlenm bıraktılar neyse ki sonra pass veren memurla konustuktan sonra kovalamaya deger bi is oldugunu anladım ve aldm sonunda. bu arada aynı memur 1 yıllık alabilcegimi sooledi zaten su an dilekcemde de bir yıl yazıo sonra uzatırız gerekirse sorun deil yaf bunada sukur :d

Bu arada, öğleden sonra pasaport başvurusu almayan pasaport bürosuna da ...
).Ama pasaport işi ,eğer cuma gitmezsen, saat 12den önce belgeleri verdiğin müddetçe pasaportunu akşama alabiliyorsun.Yani zorluk çıkarmıyolar.Pasaport çıkmadan ds formu yollanıyor mu tam bilmiyorum ama bence yollanır yani alakası yok gibi o iki formun ama tam bilenden öğrenmende fayda var.Kolay gelsin

Bookmarks