Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Abroad Academy

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Angry Abroad Academy

Bu þirketle WAT a katýlýp sorun yaþayan var mi ?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Yanlýþ bilmiyorsam, yeni kurulan bir þirket.. Ýlk senelerinde sorunlar kaçýnýlmaz olur zaten.. Sen sorun mu yaþadýn?

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Geçen sene açýldý fakat, Ben Arkadaþým ile katýldým Abroad Academy ile hiçbir sorun yaþamadým ve gayet her þey yolunda. Ve etrafýmdaki arkadaþlara bakýyorum þanslýyým da 2. iþim bile var

Sorun varsa bence kendileri ile mutlaka irtibata gir. %100 destek.

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý freeman99 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gecen bana msj atmiþlar , adam diyor ki , 7 gun içerisinde , forumlarda bizim þirketimizi karaladýgýnýz girdileri silmezseniz.
    6. madde yi goz onunde bulundurarak vizeniz iptal edilecektir
    dediklerin gercekden dogruysa [kusura bakma hemen inanmak biraz ahmaklýk olur] sirket icin gercekden bir fiyasko yasanýyo :S
    FORZA ES-ES

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    16

gecen bana msj atmiþlar , adam diyor ki , 7 gun içerisinde , forumlarda bizim þirketimizi karaladýgýnýz girdileri silmezseniz.
    ahh bu sirketLer.. Abroad academy bu yiL iLkkez wat tecrubesi yasiyor diye biLiyorum.. Benim arkadasima temsiLciLik onerdiLer.. Adam basi 100$ komisyon daha sorada katLanacakmis hangi sirket adam basi 100$ dolar oder temsilciye ogrenciye ihtiyaci oLan sirket..
    Bende soLedim niye adam yoLLamiyorsun diye, arkadasimin cevabi aynen soyLeydi: Kardesim adam yoLLarimda okadar adamin ahini aLmak koyar bana miLLet bize guvenip gider sora orda perisan oLup doner.. Demisti.. Bende hak vermistim.. simdi bu arkadasLar maLesef kanitLadiLar durumu.. ama ben soyLeyeyim size, eger fake job-offer veriLdiyse hakkinizi arayin.. Kim oLuyoda onLar vizeyi iptaL ediyorLar.. Sen once isini adam gibi yapicaksib daha sora ogrenciye atar yapicaksin.. Zaten boyLe sirketLer oLmasa isini iyi yapan sirketLerin farki anLasiLmaz..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

nereye iptal ediyor vizeyi ya hiç biþey yapamaz sen hem fake iþ ayarlayacaksýn sonrada öðrenciyi tehdit edeceksin maðdursan hakkýný ara arkadaþ
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Siz de hemen gaza gelin, þaka gibisiniz ya... Bir araþtýrýn, delinin biri kuyuya taþ atýyor herkes peþinden atlýyor ya ... yazýk.! Ben bu þirketle geldim ve mutluyum arkadaþým. Forumu düzgün konular için kullanýn ya, illa üye olabilmek için test mi uygulanmalý... Herkes kendi çýkarlarý için kullanýyor oh valla. Sýkýldým bu konudan. Adamlar ilgileniyor, sen dua et seni mahkemeye vermiyorlar.@ Freeman99

@Matador 36, sen bir þirketin öyle bir email atacaðýna inandýn mý, vize iptali falan Ben þirketin temsilciliðini yapýyorum Boðaziçi'nde okuyorum. bunu duyunca güldüm. Sordum bu olayý, adamlar cocuðun anlaþmaya yanaþmayan tavýrlarýndan dolayý ve hakaret dolu maillerinden dolayý programýný iptal ederiz demiþ ya. Býrak da olsun o kadar, ben Boðaziçinden 18 arkadaþýmý yönlendirdim bu þirkete ve 1 tane Sabancý'dan hepsi de memnun.

Ben demiyorum þirket süt gibi beyaz, her þirketle ilgili olumsuz yazýlar mutlaka, ama bu þirketin ilgisi görüþmeye deðer..! adamlara istediðin zaman ulaþýyorsun, ve yardým için çabalýyorlar.

Neyse, açýklamaya gerek yok fazla. Mantýklý olan gider görür be abi. ben mutluyum kardeþim. Kimse de haksýz yere kimseyi bu þekilde yargýlamasýn!
    Konu ozgursum tarafýndan (10-08-2011 Saat 08:21 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý mertone Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Siz de hemen gaza gelin, þaka gibisiniz ya... Bir araþtýrýn, delinin biri kuyuya taþ atýyor herkes peþinden atlýyor ya ... yazýk.! Ben bu þirketle geldim ve mutluyum arkadaþým. Forumu düzgün konular için kullanýn ya, illa üye olabilmek için test mi uygulanmalý... Herkes kendi çýkarlarý için kullanýyor oh valla. Sýkýldým bu konudan. Adamlar ilgileniyor, sen dua et seni mahkemeye vermiyorlar.@ Freeman99

@Matador 36, sen bir þirketin öyle bir email atacaðýna inandýn mý, vize iptali falan Ben þirketin temsilciliðini yapýyorum Boðaziçi'nde okuyorum. bunu duyunca güldüm. Sordum bu olayý, adamlar cocuðun anlaþmaya yanaþmayan tavýrlarýndan dolayý ve hakaret dolu maillerinden dolayý programýný iptal ederiz demiþ ya. Býrak da olsun o kadar, ben Boðaziçinden 18 arkadaþýmý yönlendirdim bu þirkete ve 1 tane Sabancý'dan hepsi de memnun.

Ben demiyorum þirket süt gibi beyaz, her þirketle ilgili olumsuz yazýlar mutlaka, ama bu þirketin ilgisi görüþmeye deðer..! adamlara istediðin zaman ulaþýyorsun, ve yardým için çabalýyorlar.

Neyse, açýklamaya gerek yok fazla. Mantýklý olan gider görür be abi. ben mutluyum kardeþim. Kimse de haksýz yere kimseyi bu þekilde yargýlamasýn! boðaziçinde iþletme ingilizce okuyorum ve 3. sýnýfým fake olduðumu düþünenler de görüþebilirler...
    hocam kandýrmayalým birbirimizi amerikadayým 2. iþim var dediðiniz mesajý yazdýðýnýz ýp adresine baktým ttnetten baðlanmýþýnýz türkiyedesiniz ve herkesi amerikada olduðunuza inandýrmaya çalýþýyorsunuz
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý mertone Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Neyse, açýklamaya gerek yok fazla. Mantýklý olan gider görür be abi. ben mutluyum kardeþim. Kimse de haksýz yere kimseyi bu þekilde yargýlamasýn! boðaziçinde iþletme ingilizce okuyorum ve 3. sýnýfým fake olduðumu düþünenler de görüþebilirler...
    hicbir sirket magdur ettigi ogrencinin kendilerine sitemkar ya da hakaret iceren maillerinden sonra programi iptal etmekle tehdit edemez.. yerine ozur diler ve magduriyeti kaldirmak icin cabalar.. ayrica araci sirketlerin yani ulkemizdeki sirketlerin hicbiri programi iptal edebilecek yetkiye sahip degil.. son olarak da nasil ki sikayet edenlerin mesajlarini konularini cok dikkatli sekilde yayinlliyorsak sirket temsilcilerininkine de o kadar ozen gosteriyoruz..dilediginiz gibi yalan yanlis mesajlarla insanlari kandiramazsiniz..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

@matador 36 ve @ozgursum sizlere teþekkürü bir borç biliyorum mertone nickli üyenin gerçek yüzünü gösterdiðiniz için. Bu konu abroad academy ye umarým ders olur ve seneye gidecek arkadaþlarý da bilgilendirmiþ oluruz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks