bu sene ?ansm?d?r? nedir i?te bi ?anss?zl?kt?r gidiyor... sa? sa?lim hay?rl?s?yla bi gitseydim amerikayaolan? biteni k?saca yazay?m...
geçen sene sorunsuz bir ?ekilde vize alm?? olmama ra?men bu sene isim soru?turmas?na tak?ld?m... neyse 2 hafta gibi k?sa sürede aç?kland? vizemi ald?m... ard?ndan bir bakt?m ki i? biti? tarihimle DS tarihim tutmuyor... DS erken bitiyor, dan??mana söyledim 2. DS geldi..... ard?ndan 16 haziranda bir mail geldi diyor ki welcome to americalan dur daha gelmedik
sevise kay?t olmam gerekti?ini söyleyen mail... benm uçak biletim 19 temmuzda 20 gün içinde sevise kay?t olmak gerekiyor..(hop sevis yand?
) iyi güzel dan??mana söyledim bu hafta 3. DS geldi.. bugün gittim 3. DS'imi almaya yan?mda di?er 2 DS,sevis vb evraklar?m?da götürdüm... bakarken bir farkettik ki vizeye giden 1. DS'te vize memurunun imzas? tarih ve mühürü yok.. eve gidip pasaportumu ald?m.. tüm evraklar? vize bas?l? pasaportumu konsoloslu?a tekrar gönderdik(DS'in onaylanmas? için
) amerikaya gitmeme 2 haftadan az kald?.. umar?m k?sa sürede pasaportum ve DS geri döner kazas?z belas?z giderim...

olan? biteni k?saca yazay?m...
 lan dur daha gelmedik 

Alıntı
Bookmarks