merhaba gençler.
bir de ben anlatayım bari neler geçirdik.
ilk geldiliğizde dıger bır arkds gbı sehır merkezı denız kenarı beklersen norfolkun agacları ve ormanı arasnda bır otelde calısmaya basladık. barınma olark benım sırketım benı yanls ynlendırdıgı ıcın ılk geldgm gun 150 dolar havaya gıttı. her neyse. sonra (bu arada hosukeeperız) sonra basladık ılk gunler 3-4 oda . oh ıyı dedık. temızledık cıktık. rahattı ıs. ama amerıkan ınsanlarıyla aynı parayı almıyorduk daha azdı. hadı neyse dedık. 1 hafta sonra oda sayısı arttı ve gunde 20 odayı temzılememızı ısteyen bır ısverenımız vardı. ustelık kadın tam bır manyaktı. kafasına gore bagırp cagırıp ardından thank you hunny ddıyen bır psıkopat. ıyı dedık ıdare ederız katlanırz. her neyse bu sefer 20 odayı 8 saatte temızlemızı ıstedıler yapamaynca overtıme oldu ve uyarı aldık. her gun basımıza gelıp you cant make overtıme dıye bagıran bır ısveren sahıbıyız.
yetıstırmeye calıstık. bır gun cok yorulmusdym artık yorgunluktan odada uyuyaklaldm. uyarı aldm. bır gun de yangın butonuna basayım dedm tabı itfaşye felan geldı kımse kameraya bakma geregı duymadı tabı benm yaptgmı sadece merve dlara ve hasan oda arkdslarım bılıyor. ardından gecen gun yıne uyarı aldm overtıme yapmaktan. odaları bıtıremıyordum arkdslar vucut dayanamıyor bu kadr sınırı ben napaym artk dedm bugun ben gıdyrm eve .. you cant do that. dedı bana. ben de i cant do rooms i dont feel good myself dedm. odada aglamaktan ıyıdır. benm saglıım daha onemlı onlarn odasndan.
şirketımı aradım yenı bır ıs ıcın hıcbır sekılde yardım etmedı keyfıyetten ayrılıyorsun dedıler yapamazsn dedıler yapamıyorsan Tr ye gerı don dedıler. bugun ızın alıp eeve geldgmde ıs aramaya cıkdım basvuru yaptm bır kac yere ama gerı donceklerını sanmam bızım burda 3 haftadır mc donalds a grmeye calısan cocuklar vardı. ben boyle wat'ın.........
neyse agzımı bozmuycam . geldghme degıl bu sırketı ve bu ısı sectıgıme lanet olsn. sıretın adını da vereyım: EXPLORE EDU
AKLI SELIM INSAN BIR MESAJI OKUDUKTAN SONRA O SIRKETIN YZUUNE DAHI BAKMAZ:d DIGER KOLLARI DA VAR BASKA SEHIRLERDE AMAN DIKKAT DERIM. HERSEY POARAYI VERENE KADRMIS.
SMDI YA IS BULCAM YA TR YE DONUCEM.

TABI BISEY DAHA VAR TR YE GERI DONMEK ISTEMIYRM BURAYA GELMEK ICIN 5 MILYAR DOKTÜM BILETLER DAHIL. VE GERI DONDUGUMDE COK TEPKI ALCAM AILEMDEN.

p.S. BIZE AYNI SEKLDE DAYALI DOSELI BIR EV BEKLERKEN AMERİCAS BEST VALUE NUN IGRENC BIR ODASNA GONDERDILER. SMDI 4 KISI AYNI ODADAYIZ. BEN BOYLE REZILLK GORMEDM . HAYATMDA.
SOYLEDIKLERI BIR SEY BILE DOGRU CIKMADI.
USTELIK BSEY DAHA VAR . BIZIM INGILIZCE DE YALAN OLDU. CUNKU OTELDE ADAM GBI ARKDS OLABILCEGMZ KIMSE YK VE WATLA GELEN TUM ARKDSLAR TURK BIZ NASIL INGILIZCE GELISTIRCEZ KI VE ODALARDA KENDI BASIMIZA KALIYORUZ ZATEN 8 SAAT BOYUNCE GERI KALAN ZAMANDA DA GELIYORUZ EVE YORGUNLUKTAN UYUYRZ ASIRI YORUCU BIR IS.

İŞTE BENM WAT HIKAYEM. UNUTTGM BURSEY VARSA EKLERM SAGLICAKLA KALIN.