Beyler alaska'da su zamana kadar haftada kac saat shift ald?n?z bal?k sezonalr? nas?l umdugunuz gibi mi Herkez gittigi yerdeki Sezonalr?n? yazarsa seviniriz.
Beyler alaska'da su zamana kadar haftada kac saat shift ald?n?z bal?k sezonalr? nas?l umdugunuz gibi mi Herkez gittigi yerdeki Sezonalr?n? yazarsa seviniriz.
FORZA ES-ES
kodiak no good..balik degisimi sirasindayiz..cok day off oluyor...

heryer no good...ama an itibariyle gemiler bir bir geliyor...busy
...

Naknek te bal?k yoktu bu sene AGS de cal?s?yordum. 11 gun çal??abildim sadece.
plant manager in dedigine gore bu yil sezon cok yavas olacakmis...harcalamari ona gore yapin![]()

kodiak ta durum kotu butn fabr?kalar yat?yr, ana masraf? kurtarma derdinde cogu ki?i :S

niye böyle oldu agalar sneye ben alaska dü?ünüyodum
alaska anlad?mk? bi sans isi özgur bu sene 55m?lyon adet pink solmon olacag?n? [buzamana c?km?s en yuksek m?ktar ] sölemisdi ama su ana kadar goruyorumki alaskadaki isler hicde ii gitmiyor :S
FORZA ES-ES

Egeg?k' te 1,5 ayda, konservede 2000 dolar yapt?m.
Filatodaki arkada?lar 4000 civar? ald?lar.
Alaska genelinde sezonun kötü geçti?ini biliyorum.

alaska tarihininn en kötü sezonlar?ndan birisi bu sene herhalde.

sitka da berbat arkadaslr.bu ayin 26 snda cogu kisiyi gonderyrlar,

Buradaki koklu calisanlarin soyledigine bakilirsa ilk defa boyle bir sey olmus. Kodiakta 2 ay kalmak psikoloji bozmaya yetiyor vallahi ingilizce olayina gelince no good, no more, no work ve go home. Anlamini biliyorsaniz Alaskada yasayabilirsiniz rahatlikla![]()

Bu arada Kodiakta ayin 19unda 16 saat calisma oldu millet bir umutluydu devami geldimi gelmedimi bilmiyorum Anchorage'e gectim buralarda is bakiyorum 1 2 gun bulamazsam CA'ye gecip sansimi bir deneyecegim.

Vay be sezon kotu mu o kadar :S
Gecen sene bu zamanlarda haftada 100 saatten asagi basmiyoduk.
Ama agustosun sonu eylül bas?na dogru western bütün magdurlar? al?p paralar? cebine koyup masraflar?n? kars?lay?p yollar en kötü![]()
Whence I Would Like?
?ste burday?m gene evet duyduguma gore Kod?ak Naknek D?ll?ngham Ekuk patay. Sadece b?z?m K?ng Cove ve Ketch?kan ?y? yapm?s b?z burada uc turk 10k c?var?nda yapt?k Ketch?kandak? arkadaslarda 5000*6000 c?var? yapm?slar. P?nk yok ama Chum da muhtesem b? patlama var bu yuzden f?llette cal?sanlar ancak ?y? kazand?.

Ya gecen y?l kodiak kötü degildi ki?
Vay arkadas yaa agustostada yat?caksan Alaskada ne i?in var
Sans gercekten sans
Whence I Would Like?

7 arkada?lar?m gitti bu sezon ?uana kadar 2500 yapabilmi?ler anca
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

wayy ark bu ne içimi karartt?n?z. 2012 tahminleri hakk?nda bilgisi olan warssa yazarsa sewinirim ?

Alaska'ya 2011 yaz?nda ilk defa gittim iki fabrika de?i?tirdim (Ekuk, Petersburg Fisheries) toplamda 5500(vergi hariç)civar?nda kazand?m ancak ilk fabrikamda mutfakta çal??t?m. ?kinci fabrikada Fish house 'da... Her iki fabrikada fish house'da çal??sayd?m bu kadar para kazanabilece?imi dü?ünemiyorum. Umar?m 2012 yaz? iyi bir sezon olur..

Nas?l iptal? vize ile ilgili bir tak?m k?s?tlamalar varm?? galiba ama onun d???nda bir problem oldu?unu sanm?yorum. Hatta Amerikan Konsoloslu?u'na e-mail att?m ve cevap da gayet olumluydu..
matador yonetici olarak bu bilgiyi kanitlarmisin ya da yanlis bilgi vermesen su ana kadar iptal olan tek sey pedicap ve independent wat bunun disinda iptal olan program duymadim ben

arkada?lar bi yanl?? anla??lma olmu? arkada? mail atm??t? konsoloslu?a bama yanl?? iletmi o tekrar ben mail att?m bir sorun yok devam ediyor dediler kusura bakmay?n yanl?? bilgi için
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

alaska bal?k fabriklar?n?n içinde iyi imkanlara sahip olanlar?, hangi WAT ?irketleriyle çal???yor, bilgisi olan varm?.
Ben golden kariyer dü?ünüyorum ama ba?ka önerisi olan varm? acaba ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks