Alýntý 2012 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Ancak okuduklarýmýz Newyork gibi merkezi þehirlerde yaþamýn cidden zor olduðunu gösteriyor.Þimdi newyork ile utah bir tutulamaz yaþam koþullarý açýsýndan.
Yanlýþ anlaþýlma olmasýn hiç gitmedim ama arkadaþlarýn yorumlarýndan okuduklarýmla konuþuyorum.

Bu sene gidenler geçen senelerde gidenler herhangi bi tavsiyede bulunmayacaklar mý þehir tavsiyesi olarak hem çok küçük olmayan üç beþ aktivitesi olan hemde aþýrý merkezi olupta 100 dolarý zor biriktireceðimiz bi yer olmayan yer neresidir soru biraz karýþýk oldu
var mesela UTAH utah salt lake city tam aradigin yer
Alýntý vermidon Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
yani ben araþtrdým da hem ucuz hem eylenceli new hompshire potrmounth var galiba.
bende 2012 de gitmeyi düþünüyorum ve çlþicaðim iþide seçtim þuan trkiyede mc donalds ta çlþtðim için ordada bu iþi yapýcam hem bildiðim iþ hemde müdürümle konuþtum benim için ordaki mc le konuþup ayarlýcaklar yani iþ için þirkete para vermiem galiba... þuan tek düþündüðüm hangi þehir olmalý ve hangi þirket olmalý bunu araþtýrýyoeum yardýmcý olursanýz svinirim arkdaþlar .bende pek fazla gece hayatý olan biri deðilim biraz para briktp gezilicek yerleri biraz görüp geri gelmk istiyorum. geri dönerken yani bin dolar getrmek isterm malum bir sonraki sene içinde para brktmek gerek
new hampshire in eglenceli oldugunu ilk kez senden duydum..