malesef herkesde bu yanlis dusunce var .. bizzat amerikali universite ogrencileri benim calisitigim yerin yaninda saati 8 dolardan calisiyorlar.. bazilari 8.5 dolardan.. vergi orani %30 bu vergi ciktiginda ellerine 5.5 , - 6 dolar geciyor.. saatte ve haftada max. 40 saat calistiriliolar.. amerikalilarin yapmayacagi amelelikleri yapiyoruz soylemleri yanlis.. amerikali arkadaslarim benim kazandigim parayi kiskaniyorlar.. alkol zaten sehir icinde diledigin yerlerde satilmaz.. liquor store lar olur oralardan alman gerekir 21 yasini doldurduysan.. amerikanin dogu kiyisinda ozellikle tatil bolgeleri ocean city md, ocean city nj , atlantic city , virginia beach vb. buralarda kiralar oldukca yuksek olur.. ben maryland de hic de turistik olmayan biryerde kaliyorum. 1 yillik leasing yaptim. 3 aylik yapinca cok daha yuksek olur fiyat. 1 yillik yapmamiza ragmen haftada 90 dolar oduyorum.. malesef wat a gelen kisiler daha once gitmis ve efsaneler anlatan arkadaslarina ve tek ayak ustunde yalan solemekte usta olan sirket elemanlarina inanip , farkli beklentilerle geliyorlar, sorun bu..