Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acil yardým bekliyorum lütfen....çok kotuyum...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Acil yardým bekliyorum lütfen....çok kotuyum...

Arkadaþlar þu an alaska kodiakta geceninbir yarýsýve yarýn iþþ olmasýna ragmen uyku girmiyor gozume ciee den 3 saat once bir mail aldým mail aynen asagýdaki gibi ama siz okumadan once soyleyecegim sey firmam bana fake job offer verdi odaalaska pacific sefoodstan idibende kendi cabalarýmla tridente girdim ve firmama soyledim tridente girdigimisevisimi yapacaklarýný soylediler update edeceklerini ssoylediler etmemiþler kodiaký bilen bilir burada internet nimet... aþagýdaki maili okuyun arkadaþlar ne yapmam gerekiyor valizimi toplayýp gitmekten baþka yapacagým bir þey yokmu cieee yi aradým kapalýlar hafta sonu çalýþmýyorlaen erken 25 temmuz pazartesi gunu arayabilirim onlarý. fakat mail atarak durumdan haberdar ettim...

Dear Serhat,

Upon further investigation into your case, CIEE has decided that due to the reasons outlined below, your CIEE Work and Travel USA program sponsorship is pending cancellation on July 29th for the following reason:

We were unable to verify your employer, Alaska Pacific Seafoods in Alaska, after trying to reach him since June 21st.

Therefore you are scheduled to be withdrawn from the Work and Travel program on July 29th. If you have any questions about this decision please contact CIEE immediately to explain your situation. If we do not hear from you by July 26th you will be withdrawn from the Work and Travel program on July 29th and you will be required to return home immediately. Please understand that when CIEE withdraws our sponsorship, your insurance will be invalid and you will be in a non-compliant status, therefore you will be required to return home. If you stay in the US without CIEE’s sponsorship, you will be here illegally.
    Please contact Raquel in the Support Department at 1-888-268-6245 if you have any questions regarding CIEE’s decision. Otherwise please begin to make your preparations to return home today.
    Regards,
    Raquel

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

26'sýna kadar araman gerekiyo sorularýný sormak için ancak son paragraf senin için kötü lütfen eve dönmek için hazýrlýklarýnýza bugünden baþlayýn demiþler
    umarým çözersin sorununu

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benimde kafama takýlan o son paragraf oldu dostum ama sanki anladýgým kadarý ile 26 sýna kadar aramaz isem yada bu mesajý okumaz isem hazrlýklarýma baþlamam gerektigimisoyleniyor degiþtirmenin hiç bir yolu yokmudur? uyku girmiyor gozume yarýnda pazar kapalý oluyor ciee ofýsý.. 25 ýnde arayacagým artýk... ((

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

turkýyeye gýdýnce o sýrketýn afedersýn agzýna sýc.gýt al paraný self ucret ne kadar ýse o kadarýný verdýgýnden kessýnler.ne demek fake cýktý.yazýk degýl mý elýn gavur memleketýne ta obur kýtaya gýdýyor ogrencýler yaptýklarý seye bak parayý alana kadar arayýp sorarlar guler yuzlu davranýrlar maýl atarlar vb ondan sonrasý herkes kendý yoluna yok oyle..aldýgýn parayý haketmeyý býl once..dava da ac acabýlýyorsan hakkýný savun býrakma bu serefsýzlere! aýleler o program ucretýný kolay kazanmýyor bunlarýn dolandýrdýgý gýbý..abý bugun býrý cýkacak tarýyacak býr kac tanesýný olacak býtecek valla ya..baska turlu anlamazlar.elýn memeleketýne sený rezýl olasýn dýye yolluyor fake býr job offer ýle.orda artýk kendý basýnýn caresýne bak dýyolar resmen kýmse kýmseyý bý gram býle dusunmuyor serefsýzlerýn yaptýna bak..hakkýný sonuna kadar ara buraya gelýnce..
    Konu sucre tarafýndan (24-07-2011 Saat 05:49 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

böyle durumlarda sponsor geçerli bir job offer ile sevis kaydýný gerçekleþtirmeni belli bir tarihe kadar ister. eðer bu iþlemi gerçekleþtirmezsen sevis sisteminde program statün NoShow olarak deðiþir. sana gelen emailde de sponsor bunu belirtmiþ. eðer ki böyle bir þey olursa korkmanýzý gerektirecek bir þey yok. 50USD ceza karþýlýðýnda NoShow olan statüyü öðrenciler tekrar Active hale deðiþtirebiliyorlar. tabi bununla sponsor firman ilgileniyor ve prosedür sponsor ve öðrenciyle beraber gerçekleþiyor. 50USD'lik ceza da sponsor firmaya gönderilir. en kötü bu olur. uykunu kaçýracak bir durum göremedim ben.
    admin (at) turkishwat.net

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bi arkadaþýmda ayný maili aldý bi kaç gün önce. oda çalýþmasý gereken iþe gitmeyip kendi çabalarýyla farklý bi iþ buldu. ve ciee den gelen mail üzerine türkiyede ki danýþmanýný arayýp haber verdiðinde danýþmaný ' ciee nin vize iptal edip geri gönderebilecek bi yetkisin olmadýðýný en fazla saðlýk sigortasýný iptal edebileceklerini ' söyledi. senin durumunla ne kadar aynýdýr bilmiyorum ama sende arayýp türkiyedeki danýþmanýnla konuþursan daha net bilgi alabilirsin

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Exclamation is arayanlara duyuru

arkadaslar maryland de rockville; bethesda,silver spring, gaitersburg civarinda yasayan ve calisan arkadslara is firsati. lifeguardlik yapmak isteyen arkadaslara bana ulasabilirler. 240 406 20 88

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar yardýmlarýnýz içinteþekkur ediyorum danýþmanýma haber verdim ama turkiyede su an gece oldugu için yarýný bekliyorum zaman geçmiyor umarým her þey rayýna oturur... shinoda sanda ayrý teþekkur ediyorum açýklamalarýn için 50 dolar veririm vizemin iptalolmamasý için ama gelen mailde anlamadýgým bana eve don diyor çalýþman yasal degil diyor tedirginim halen... ve 26 temmuza kadar suremmi var yoksa bu kesin verilmiþ bir kararmý olmuþ...

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    15

walla ben de anlaamdm. ne kadr serefsýzler ya beným sýrketým de parayý verdýkten sonra býr haltýma yardým etmedý .
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)