BEN TRAİNİNG PROGRAMI İLE AMERİKA DA BİR YIL STAJ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. DAHA SONRASINDA DA BELKİ ORADA KALIP YÜKSEK LİSANS YAPABİLİRİM. AMA DAHA ÖNCE HİÇ YURT DIŞI TECRÜBEM OLMADI. AMERİKA YA GİDECEĞİM PARAYI DA ÇALIŞARAK BİRİKTİRMEYE ÇALIŞIYORUM ŞUANDA. LAKİN 8000 TL GİBİ BİR RAKAM GEREKİYOR. EĞER İŞİ KENDİM AYARLARSAM BU MALİYET ÇOK DÜŞECEK. SİZİN BİLDİĞİNİZ İŞ BULABİLECEĞİM İLANLARIN OLDUĞU GÜVENİLİR SİTELER VARSA BENİ BİLGİLENDİREBİLİR MİSİNİZ LÜTFEN?
p.s. : BEN VE İKİ ARKADAŞIM OCAK AYINDA GİTMEYİ PLANLIYORUZ. BAŞKA GİDECEK ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN BANA MSJ ATIN HABERLEŞELİM BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUZ.

Alıntı

dua et bana ınsallah keske olsa

seni eleştirenlerde oldu.onlarda haklı bir yerde ama ben seni anlıyorum.senin 8 saatte 20 oda temizlenir mi diye bir sorunu hatırlıyorum.valla türkiye de amerika dakinin 4te bir oranında bir paraya tüm otellerde kadınlar yapıyor o işi.ama senin derdin o değil bence her insanın bünyesi zekası farklı.yani aslında herkesin yapmaktan zevk alacağı birde yapmaktan nefret edeceği işler vardır.senin olayın bu.bence universal stütyolarında seni iki gün uykusuz çalıştırsalar gıkın çıkmaz çünkü deli gibi severek yapacaksın.ama diğer fiziki işlerde 8 saatte çalışsan sana zor geliyor anlıyorum.sen sinema ve tv okuyorsan eğer okulun bittiyse internship ile gidip bir yıl staj yapabilirsin.eğer daha önce kendi alanında 1 yıllık iş tecrüben olduysa trainee yaparsan kariyerin açısından her ikiside sana faydalı olur tavsiye ederim kesinlikle..

Bookmarks