California turu dusunen olursa irtibata gecelim
California turu dusunen olursa irtibata gecelim
biz new york da california da dü?ünüyoruz![]()
15 eylül new york turunu dusunenler b?r an once benle ?rt?baa gecs?n cunku b?z?m tar?h kes?nlest? art?k sadece yer? ay?rtmak kald? 2 k?s? ar?oruz
cal?forn?a turu ben hayla dusunuyorummm gul?zzz once komsularla sonra senle sonrada cal?forn?a y? dusunuyrum hahaha para cok 300-500 dolar yeter![]()
beyler ben de katilmayi dusunuyorum bu tura.. lakecharles/louisianadayim suanda. isim 14unde bitiyor. new yorka mi gelmem lazim tur icin.
ny ?ar de?il her yerde var tur
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bence simdiden 4erli guruplari burada liste halinde belirtelim.. karisiklik olmasin orada >D
west coast dusunen yok mu arkadaslar
21 - 30 eylül aras? california turu dü?ünen kimler var ?
gencler 6 eylulde donen yok mu ya 1 eylulde beraber tura katilalim
Var Var olmazm? bende tam ?imdi bileti al?yodum. ?yiki yazd?n hemen irtibata geçelim özelden kesin kararl?ysan ben Virginia New York tren biletimi falan ald?m.
Benim dü?ündü?üm tur bu ''5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ''
Konu PromiscousBoy tarafından (23-08-2011 Saat 10:44 PM ) değiştirilmiştir.
15eylulde gidecekler bana ozel mesaj atabilirse sevinirim. bi program yapabiliriz.
ekim ba?? gibi dü?ünen yok mu? 8 ekim de ny den dönüyorum. ?u tur i?ini bi ayarlayabilsem art?k ona göre al?cam new york biletimi.. :S var m? eylül sonu ekim ba?? tura kat?lacak ?
Hollywood Smile Killer
10 eylul de ?sten c?k?yorm dc deym.
20 s?nde dc den ucag?m kalk?yor ve bu arada uygun f?yata b? tura kat?lmay? dusunuyorm.özelden mesaj atn lütfen su ?s? halledelm b? an once
amerique ozel mesajini okursan sevinirim.. 4.kisi icin bakiyoduk biz de.
arkadaslar 15 eylul new york turu ?c?n 3 k?s?y?z suanda ve but 2 get 2 free den yararlanmak ?c?n 1 k?s? daha laz?m en k?sa zamanda bana ulas?rsan?z sev?n?r?m zaman daral?yorr....
6 veya 7sinde kat?lmay? dü?ünen var m?? Newyork'tan kat?laca??z muhtemelen ya da washington'dan. 2 ki?iyiz ?u anda 2 ki?i daha var m? bu tarihlere uyan?
bence art?k insanlar ma?l adreslerini vermeli ki ?u ortal?ktaki sorun kalks?n. 2 ki?i olan herkes bi toplans?n da ba?vural?m art?k
15 eylül turu için 2 ki?iyiz. art?k ?u olay? bi sonuca ba?layal?m lütfen. ma?l adresi: MSN payla??m? yasak
Konu Ugur tarafından (17-05-2012 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir.
west coast turu dusunenelerle irtibata gecelim arkadaslar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks