calýfornýa turu ben hayla dusunuyorummm gulýzzz once komsularla sonra senle sonrada calýfornýa yý dusunuyrum hahaha para cok 300-500 dolar yeter![]()
calýfornýa turu ben hayla dusunuyorummm gulýzzz once komsularla sonra senle sonrada calýfornýa yý dusunuyrum hahaha para cok 300-500 dolar yeter![]()
biz varýz, özelden msj atamýyorum. sen atabiliyorsan msn facebook birþey belirt istersen daha hýzlý iletiþim kurabiliriz.
beyler ben de katilmayi dusunuyorum bu tura.. lakecharles/louisianadayim suanda. isim 14unde bitiyor. new yorka mi gelmem lazim tur icin.
bence simdiden 4erli guruplari burada liste halinde belirtelim.. karisiklik olmasin orada >D
west coast dusunen yok mu arkadaslar
21 - 30 eylül arasý california turu düþünen kimler var ?
ny þar deðil her yerde var tur
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
gencler 6 eylulde donen yok mu ya 1 eylulde beraber tura katilalim
15eylulde gidecekler bana ozel mesaj atabilirse sevinirim. bi program yapabiliriz.
ekim baþý gibi düþünen yok mu? 8 ekim de ny den dönüyorum. Þu tur iþini bi ayarlayabilsem artýk ona göre alýcam new york biletimi.. :S var mý eylül sonu ekim baþý tura katýlacak ?
Hollywood Smile Killer
10 eylul de ýsten cýkýyorm dc deym.
20 sýnde dc den ucagým kalkýyor ve bu arada uygun fýyata bý tura katýlmayý dusunuyorm.özelden mesaj atn lütfen su ýsý halledelm bý an once
amerique ozel mesajini okursan sevinirim.. 4.kisi icin bakiyoduk biz de.
arkadaslar 15 eylul new york turu ýcýn 3 kýsýyýz suanda ve but 2 get 2 free den yararlanmak ýcýn 1 kýsý daha lazým en kýsa zamanda bana ulasýrsanýz sevýnýrým zaman daralýyorr....
6 veya 7sinde katýlmayý düþünen var mý? Newyork'tan katýlacaðýz muhtemelen ya da washington'dan. 2 kiþiyiz þu anda 2 kiþi daha var mý bu tarihlere uyan?
bence artýk insanlar maýl adreslerini vermeli ki þu ortalýktaki sorun kalksýn. 2 kiþi olan herkes bi toplansýn da baþvuralým artýk
Var Var olmazmý bende tam þimdi bileti alýyodum. Ýyiki yazdýn hemen irtibata geçelim özelden kesin kararlýysan ben Virginia New York tren biletimi falan aldým.
Benim düþündüðüm tur bu ''5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ''
Konu PromiscousBoy tarafýndan (23-08-2011 Saat 10:44 PM ) deðiþtirilmiþtir.
15 eylül turu için 2 kiþiyiz. artýk þu olayý bi sonuca baðlayalým lütfen. maýl adresi: MSN paylaþýmý yasak
Konu Ugur tarafýndan (17-05-2012 Saat 01:56 AM ) deðiþtirilmiþtir.
bende 15inde tura katýlmayý düþünüyorum tek kiþiyim eðer uygun bir boþluk varsa 4 kiþilik kontenjanda katýlmak isterim
west coast turu dusunenelerle irtibata gecelim arkadaslar
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks