kardes merhaba benim durumum da seninkine benziyo aslında. ben de manhattan da yeni başladım sayılır yarın orda olucam yardımcı olabileceğim bir şey olursa yardım etmek isterim sana, eğer müsaitsen yarın görüşebiliriz

kardes merhaba benim durumum da seninkine benziyo aslında. ben de manhattan da yeni başladım sayılır yarın orda olucam yardımcı olabileceğim bir şey olursa yardım etmek isterim sana, eğer müsaitsen yarın görüşebiliriz

Düşünmen yeterli kardeşim, sen kendini kurtardıysan ne güzel, benim için de yorma kendiniBugün öğlen 11 - gece 11 arası Bi-lokma Türk restaurantı nda olacağım, bir de orada şansımı deneyeceğim. Eğer müsaitsen beklerim, olmadı Cuma günü görüşürüz...
Adres : 212 E 45th Street (Between 2nd-3rd Avenue) NY, 10017

kardeş sorma tam işe giderken aradılar gelme dediler, başka birini bulmuşlar ben de hayırlısı olsun dedim döndüm gerisin geriye ne olcak sonumuz bilmiyorum valla...

Hayırlısı olsun kardeş, yeter ki pes etme işi bulursun bir şekilde, hatta verdiğim adrese git, Bi-lokma adlı yere, busboy arıyorlar ama bir gün kaldırabilirsen helal olsunÇünkü Orhan bey ile kimse çalışmak istemez, hele ki hakeretlerini kimse kaldıramaz, ben de kovdurdum kendimi işi iyi yapmayarak
Ayrıca üstteki yorumlarımda eleman ihtiyacı olan yerleri de yazdım, bir yoklayıver mutlaka bir şeyler çıkar
Hadi kolay gelsin...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks