Merhaba ben ingilizce ö?retmenli?inde okuyorum 3.s?n?fta, Gazi'de okuyup da bu sene WAT'a kat?lacak arkada?lar olarak burada toplan?rsak birbirimize biraz da olsa yarar?m?z dokunur diye dü?ünüyorum te?ekkürler, herkese iyi WAT'lar![]()

Merhaba ben ingilizce ö?retmenli?inde okuyorum 3.s?n?fta, Gazi'de okuyup da bu sene WAT'a kat?lacak arkada?lar olarak burada toplan?rsak birbirimize biraz da olsa yarar?m?z dokunur diye dü?ünüyorum te?ekkürler, herkese iyi WAT'lar![]()

gaziden giden tan?d?klar?m var siz nereye gidiorsunuz

new jersey ben

..................................
Konu harun_bjk tarafından (29-01-2008 Saat 11:59 PM ) değiştirilmiştir.

yok ya tan?m?orum en az?ndan ayn? ?ubeden diiliz..ülkü benim ad?m![]()

arkada?lar ben new jerseye gidiyorum konu?abiliris istersenizzz

new jersey bölgesini biliyorum arkada?lar![]()

finallerden sonra gidece?iz biz...sezenali bildiklerin anlat?rsan seviniriz![]()

ileti?im adresini verirseniz ordan konu?al?m ayr?nt?l?

1-) Forumda ileti?im adresi istenen ço?u kullan?c? istemedi?i halde insanlar? k?rmamak için msn adreslerini veriyor olabilir. Rahats?zl??? ortadan kald?rmak için bu durum kural d???
2-) Forumda birçok ?irketin temsilcisi bulunmakta ve yard?m bahanesi ile ki?ileri listesine ekleyip kendi ?irketlerine yaz?lmas? ad?na bask? uygulayabilir. Bu durumu önlemek için bu i?lem kural d???
3-) ?leri dönem watç?lar için forumlarda ki?isel bilgilendirmeler yerine herkes akl?na tak?lan soruyu sorar ve cevap al?rsa yararl? olur. Bunu sa?lamak için bu durum kural d???
admin (at) turkishwat.net

arkada?lar biz de bizim bölümden arkada?larla new hampshire eyaletine gidiyoruz bi e?lence park?na o tarafa yolu dü?en olursa görü?ürüzbu arada arkada?larla finaller bittikten sonra gidece?iz uçak biletimiz boston havaliman?na ayarlanacakm??,grubumuzda daha önce wat'a kat?lan bi arkada??m?z var ?imdilik söyleyebileceklerim bu kadar ba?ka sorular?n?z olursa yine görü?ürüz ii günler herkese
![]()
Konu wtfck tarafından (02-02-2008 Saat 12:23 AM ) değiştirilmiştir.

kimse yok herhalde gazi'den bo?una açm???m ben bu ba?l???![]()

Ben de Gazi deyim ama nereye gitce?im daha belli de?il. Ama sal? günü vize görü?mem var?n?allah vizeyi al?r?m. Ondan sonra gerisi kolay zaten
![]()

bnde gazideyim new mexico ya gidiyorm

bu yaz bende 3 arkada??mla birlikte gidicez. Pennyslvania'ya ya gitmeyi dü?üyoruz ama daha job offer'? imzalamad?k ?uan bilgi toplama a?amas?nday?z oras? ile ilgili.
Bilgili arkada? warsa dinliyorum

Ben de Gazi'deyim. Türkçe Ö?retmenli?inde. ?ngilizce ö?retmenli?indeki 3. s?n?ftan 2 arkada??mla Lafayette Louisiana'ya gidiyoruz.

bende new orleansa g?d?orum meftey?m

Forumda gazi den az ö?renci vardemekki fazla ara?t?rmadan gidiolar
![]()

Hakikaten kimse ara?t?rm?yor neredeyse. Benim birlikte gidece?im arkada?lardan biri öyle bi ara?t?rma yapt?k ki orada çekilmi? filmleri bile söylüyor. Bizi gönderen ?irketin oryantasyonunda ayn? bölgeye gidecek arkada?larla tan??t?rd?lar bizi ve gördük ara?t?r?lmam?? hiç. Biz mi anormaliz yoksa![]()

ben de gidicem.. ama seneye tabi.. gazi türkçedeyim![]()

ben gazi elektronikteyim. 2009 yaz? için gitmeyi dü?ünüyorum, ?irket ara?t?r?yorum?..?

merhaba.. bnde gazi. iibf deym.. 2009 yaz? için dü?ünüorum.. ama her kafadan ayr? bi ses ç?k?yor ve ?irketler hakk?nda oldukça fazla kötü ?eyler duydum buyüzden çok kararszm.. 1 kaç ark.la gtmei planl?ors.. giden arklardan önereblce?iniz bi ?irket yada ?ehir varsa...? genellkle giden arklardan duydu?um konaklama ve i? bulma konusunda verilen vaatlerin gidince fos ç?k?o olmas? ve i?sz kalma riskinin yüksek olmas?.. buyusden fazlaca t?rst?k bu i?ten.. yard?mc? olablrseniz sevinirz.. :S

narsistcad? özel msj atam?orum üsgünm msj say?m 10 u geçmemi? çünqü..(msj?n? cvplayamd?m özelden k. bma cnm.. irtibata geçeblrseq sevinirim.. iice ara?trm birbirimizi bilgilenrmeq laz?m.. ?imdiden te?ekkrler..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks