--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaþlar öncelikle yardýmlarýnýz için teþekkürler,Diðer konuda söylenenleri son kez toparlamak kendime bir plan açýsýndan herþeyi son kez kesinleþtirip iþemlere baþlamak istiyorum.
Þimdi anlattýklarýnýzdan anladýðým kadarýyla bulduðum iþin job offerýný sponsorum olan american work adventures þirketine yolladýðým zaman kabul etmek zorundalar
Bana iþ bulmakla yükümlü olan þirket hcms'nin yapabilceði hiç bir yükümlülük kalmýyor yani onu tamamen aradan çýkartmýþ we Allahýn izniyle o heriflerden kurtulmuþ oluyorum
Work and Travel vizesinin work kýsmýný bulduðum yeni iþ ve sponsoruma yolladýðým job offerla sürdürmüþ oluyorum onlarýnda vizemi iptal etmesi için bi neden kalmamýþ oluyor?
Eðer hatam warsa düzeltin bu þekilde programýn sonuna kadar usa da kalýp diðer giriþlerimde ve baþwurularýmda da hiç bir sýkýntý yaþmam deðil mi?
Ve ayrýca daha önce wat yapmýþ bu çeþit sorunlarla karþýlaþmýþ arkadaþlarýmýz tekrar usa'ya giriþlerinde vize baþvurularýnda ve watlarýnda bir problem yaþadýlar mý?
Ülkeyi terketme süremiz kesin olarak ne kadar? ve bu süreyi aþarsak neler yaþarýz?

Alýntý

Bookmarks