Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Golf kulübü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Golf kulübü

Merhaba arkada?lar. Ben bir ?irketle anla?t?m ve paray? da ödedim. ?lk i? listesi geldi ve bir i? dikkatimi çekti. ?llionis'te Chicago'ya 20 dk uzakl?kta bir golf kulübünde saati 8.5 dolara bir i? var. Klacak yer onlara ait. Ben herhangi bir ?ey ödemeyece?im. Onun d???nda yemek felan da kulüpten temin edilebilecek...

Size iki sorum olacak;

?llionis nas?l bir yer?

?? sizce nas?l. Güvenilebilir mi, Gidilir mi?

Lütfen bir ?eyler yaz?n. Bir an önce ?u i?i halletmak istiyorum..

(Bu arada bah?i? garanti de?il ama mümkün diyor, Eee golf kulübüne zenginler gitti?ine göre... )

Sayg?lar,

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

San?r?m kimseden bir cevap ya da yorum gelmeyecek. En iyisi tek ba??ma dü?ünüp karar vermem

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Geçen sene bir golf park?ndaki turnuvay? organize eden ?irketle çal??t?m. Çad?r falan kuruyoduk 2 hafta golf park?nda tak?ld?m.
    Bence berbat bir yer. Orda golf oynayan genç bulunmuyor. En ufa?? 65 ya??nda. Nedendir bilinmez bunlar?n ya?lanm???n? hiç sevmiyorum. Berbat görünüyolar. Orda nas?l bir i? yapacaks?n onu da merak ediyorum. Ya golf arabalar?n? toparlars?n ya da golf alanlar?ndaki ufak kulübelerde isim kayd? falan yapars?n san?r?m. Belki temizlik falan da olabilir.
    Gidenler zengin ama bah?i?i vermeninde bir usulü var. Bah?i? genelde restoranlarda, benzin istasyonlar?nda falan verilir. Mesela McDonald's da bah?i? vereni de alan? da görmedim. Yani her yerde alamazs?n bah?i?i. Bence golf park?na bah?i? falan toplayamazs?n. E?er saat veriyorlarsa gidilir bence. Ama en az ?öyle 60 saat falan olmas? laz?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba ben daha önce work and travella nj de mcdonalds ta cal?sm?st?m bu sene de h2b ?c?n basvurdum .b?r otelde cal?sacag?m ama bahs?sl? b? ?s secmek ?st?yorum..hang? poz?syonlar bahs?sl?d?r b?len var m??golf alanlar?nda bahs?sl? ?sler var m? varsa hang? poz?syonlarda???b?lg?lend?r?rsen?z sev?n?r?m))

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile golf sahas?nda bah?i?li i? var m??????

merhaba ben daha önce work and travella nj de mcdonalds ta cal?sm?st?m bu sene de h2b ?c?n basvurdum .b?r otelde cal?sacag?m ama bahs?sl? b? ?s secmek ?st?yorum..hang? poz?syonlar bahs?sl?d?r b?len var m??golf alanlar?nda bahs?sl? ?sler var m? varsa hang? poz?syonlarda???b?lg?lend?r?rsen?z sev?n?r?m))

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkada?lar. Ben bir ?irketle anla?t?m ve paray? da ödedim. ?lk i? listesi geldi ve bir i? dikkatimi çekti. ?llionis'te Chicago'ya 20 dk uzakl?kta bir golf kulübünde saati 8.5 dolara bir i? var. Klacak yer onlara ait. Ben herhangi bir ?ey ödemeyece?im. Onun d???nda yemek felan da kulüpten temin edilebilecek...

Size iki sorum olacak;

?llionis nas?l bir yer?

?? sizce nas?l. Güvenilebilir mi, Gidilir mi?

Lütfen bir ?eyler yaz?n. Bir an önce ?u i?i halletmak istiyorum..

(Bu arada bah?i? garanti de?il ama mümkün diyor, Eee golf kulübüne zenginler gitti?ine göre... )

Sayg?lar,
    arkadas?m o ?s? b?loyrum kom?l?k san?r?m ?s?n!!

edurehberdede kay?tl? olman las?m,cunku o ?s? bende alcakd?m ama

tam daha bell? olmam?sd?!!!

o ?s?n sozlesmes? felanda vard? bende ama s?ld?m suan b?lg?sayardan ?s
    gusel bence!!

kalcak yere ve yemege para odem?yosun...

hat?rlad?g?m kadary?la havuz ?mak?nn felanda vard?..

ama eger turk?yeden daha c?kmad?ysan
    gelme der?m!!!!!

bu y?l wat yalan oldu herkes ?c?n bu bole!!

art? o ?sde kom? yaz?yo ama kom?l?k yapd?rcaklar?n? sanma!!!

kes?n copler? bosalt?r?rlar yerler? s?ld?r?rler felan...

anl?ycag?n hersey yalan!!!

ama y?nede son karar sen?n sayl?gl?ys...
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben Memphis'te golf klubunde greenkeeperlik yapiyorum. yaptigim isin soyle zorlugu var sabahlari cok erken is basi yapiyoruz ve ogle sicaginda gunesin altinda bulunuyoruz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks