biletin tarihini 2. kez de?i?tirmeye kalkt???nda s?n?f fark?ndan do?an ekstra d???nda bi 100 euro ödemem gerekiyo gibi bi?ey ö?rendim ama bi bilgisi olan varm?

biletin tarihini 2. kez de?i?tirmeye kalkt???nda s?n?f fark?ndan do?an ekstra d???nda bi 100 euro ödemem gerekiyo gibi bi?ey ö?rendim ama bi bilgisi olan varm?

ben öyle bir?ey yok diye biliyorum hangi firmayla gidiyorsun mail at?p en net cevab? alabilirsin
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

yokmu?.ö?rendim.banada ?irketim öyle demi?ti sordu?umda.
merhaba arkdslar tam benm konum bu ya . basl?g? gorunce sev?nd?m.
ben de b?let?m? deg?strmek ?st?yrm a?lem alm?sd? b?let?m? baska?sn?n kred? kart?yla. ya ben norfolkta cal?syrm ve 15 eylulde ?s? b?rakcam 20 eylulde ucagh?m kalk?yro ama lanet olas? norfolktan kalk?yor. acaba hem saattn? hem yer?n? dge?st?r?rsem 100 euro d?s?nda baska b?r ceza oder m?y?m lutfen ac?l cevap yazab?lr? m??sn new yorku gormeden g?tmek ?stem?yrm ya oyle sye m? olur(
C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Mesela benim biletimi ?irketim alm??t?, bir i?lem yapmak istedi?imde ilgilenip bana seçenekleri sunuyorlar. Tabi seninki farkl? durum. Ailenin almas?na ra?men, ?irketine dan???p yard?m isteyebilirsin, olmad? ald???n firmayla görü?üp daha detayl? bilgi alabilrsin. Buradan alabilece?in tek yard?m, daha önce bu tarz sorunlar? ya?ayan varsa onlardan ne kadar ödedi?ini ö?renebilmek ki o da dü?ük bir ihtimal, çünkü hem tarihi hem de havaliman?n? de?i?tirmek istiyorsun...

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks