Merhaba arkadaþlar.. nasýlbir baþlýk yazsam bulamadým, sormak istediðim soru þu..
danýþmanlýk þirketleri herhangi bir sýnav vs yapýyormu wat programý için?
Eðer sýnav var ise nasýl bir sýnav bu?
Merhaba arkadaþlar.. nasýlbir baþlýk yazsam bulamadým, sormak istediðim soru þu..
danýþmanlýk þirketleri herhangi bir sýnav vs yapýyormu wat programý için?
Eðer sýnav var ise nasýl bir sýnav bu?
paran var mý sýnavý yapýyorlar sadece
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
paran varmý derken?
sýnav yazýlý þeklindemi yoksa sözlü mülakat mý?
zuhaha arkadassaka yapmý ssende gercewk algýlamýsýn cok komik ama ya
@hasret matador demsiki paran varsa gerisi önemli önemli degil para konusurmu senin yerine sýnavdasirketlerle umarým anlamýsýndýr
![]()
FORZA ES-ES
evt sonradan anladým durumu ama yinede soruyorum.. yaptýklarý sýnav sözlümü yazýlýmý.. tamam para geçer ama sýnavýda bilmek istedim sadece...
Sofia da yaþýyorum ben. Bi bulgar atasözü vardýr, Bir iþi para ile çözemiyorsan, daha çok para ile çözebilirsin...
beným býldýgým sadece kýsa konusma olarak yani sözlü bi mülakat gýbi düsün okadar oda cok basit zaten genel seyleri bilsen yeterli o kadar....
FORZA ES-ES
daha fazla paranýnda çözemeyeceði þeyler var ingilizce konuþabiliyorsa ve not ortalaman çok düþük deðilse tamamdýr
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
anlýyorum.. tþkler.. bu program ile hayaller kurup yolculuða çýkýpta orda kendini yalnýz býrakan birçok danýþmanlýk þirketi çýkýyor televizyonlara.. bu konuda tavsiye edebileceðiniz þirketler varmý acaba?
benim bildiðim ösym ocak ayýnda wgs (wata gidiþ sýnavý) yapacak ama içeriði nedir , muhteviyatý neler içerir bilemiyorum
tabi ki ciddiyim. ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleþtirme Merkezi den 2012 sýnav takvimine bakabilirsiniz![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks