Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: geleceklere ve gelmeyi düþünenlere -Virginia Beach-

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Standart geleceklere ve gelmeyi düþünenlere -Virginia Beach-

arkadaþlar size en çok sunulan seçeneklerden biride muhtemelen virgþnþa beach olacaktýr.United towersla geliyosanýz kesin olacaktýr ve gelme ihtimaliniz %70 den aþaðý deðildir. Ne yzýkki öyle...
    Þimdi eðer siz diliniz geliþtirme için geliyosanýz sakýn tercihiniz bu yönde olmasýn yazýk günah o kadar para veriyosunuz.ha hiç geliþmezmi evet geliþir ama þunu bilin housekeeping olacaksýnýz ve gün boyunca yalnýz baþýonýza oda temizleyeceksiniz þansýnýz varsa yabancý birine yardým edersiniz yoksa yanýnýza fazladan bi türk arkadaþ verirler öyle takýlmaya devam edersiniz.Durum böyle zaten kalacaðýnýz yerde mutlaka Türk olur,olmadý iþ yerinden tanýþýrsýnýz onlarla takýlýrsýnýz odamý olmadý mc e gidersiniz 7 elevenda denk gelir bisiklet jazasýnda çarpýlan yada çarðtýðýnýz olur... mutlaka olur gelmeyin en çok türk var burada ha diyosanýz 5 arkadaþ eðlenmeye gidicez o zamn olur geldiðin ing. pek biþi katamadan gidrsin þansýn iyiyse çok nadir oluyodur türklerin çalýþmadýðý bi yerde iþ bulursun ki henüz öyle biyer görmedim

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Ali tavsiyelerin iþin saðol Senin iþ nasýl ayarlandý UT Sheraton'a, Marriott'a öðrenci göndermekle övünürken sen nasýl bi otele housekeeper olarak düþtün

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Wat giden öðrenciler ya dil içi yada paran için gider ben mesala dil için gitn-mek istyorum. Turistik bir yerde calþsan mesala atlan city gibi yinede mi geliþmez?

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    34
    Tecrübe Puaný
    15

ali sana katýlýyrm ben de norfolktayým lanet olsn houskeeperým aynen katýlýyrm merve hasan ve dýger turk arkdslarla cok gusel turkcemýzý gelýstýryz alah kahretmesn boyle workunu da travbelýný da zaten býletý de nynls almýsým ya norfolktan uccam yada ny ya gýdýp gerý gelýp gene burdan uccam lanet olsn ny yý gormeden gýtmem ben ya
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

beyler bayanlar para yapmak ve dýl gewlýstýrmek ýcýn en ýyý yer provincetown gay lesbýan cogunlukta ama turk hýc yok para bol ýs bol bahþiþ bol
    ben bir malým gençlerrr

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý ozycanist Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    beyler bayanlar para yapmak ve dýl gewlýstýrmek ýcýn en ýyý yer provincetown gay lesbýan cogunlukta ama turk hýc yok para bol ýs bol bahþiþ bol
    lezbiyenden zarar gelmezde gaylere dikkat
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý SYSOP Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ali tavsiyelerin iþin saðol Senin iþ nasýl ayarlandý UT Sheraton'a, Marriott'a öðrenci göndermekle övünürken sen nasýl bi otele housekeeper olarak düþtün
    zaten ben sheratonda houseman olarak çalýþýyorum marriotlardan mutlu olanda görmedim bu otellerin hepsini ut almýþ yaklaþýk 250 öðrenci var diye biliyrum çoðu türk ne para var ne dil gelmeyin sakýn söliim yani zaten size diretirler bana hiç bi yer kalmadý bahanesi sundular zorunlu geldim yoksa bnde gelmezdim yaniut ý öðrenmek için buradaki insanlara sorman lazým seni karþýlayan birisi var evet ama hiç bi iþ yapmýo bi social securty e yardýmcý oluyo bide kalacak yer için ama artýrmada yok öle burasý var diyo baþka yer yok diyo hani bilmediðin yer kalýyo insan biz ilk ay haftalýk 105 dolarlýk yerde kaldýk þimdi oradan çýktýk aylýk 275 dolara ev bulduk ...
    aynen filmmaker.... ben þanslýyým allahtan 2 jamaikalýyla çalýþýom geliþmiyo pekde olsun yabancý yabancýdýr ozanýn dediði yeri duymadým matatorada katýlýyorm guy olmadýðý sürece sorun yok

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý exi07 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar size en çok sunulan seçeneklerden biride muhtemelen virgþnþa beach olacaktýr.United towersla geliyosanýz kesin olacaktýr ve gelme ihtimaliniz %70 den aþaðý deðildir. Ne yzýkki öyle...
    Þimdi eðer siz diliniz geliþtirme için geliyosanýz sakýn tercihiniz bu yönde olmasýn yazýk günah o kadar para veriyosunuz.ha hiç geliþmezmi evet geliþir ama þunu bilin housekeeping olacaksýnýz ve gün boyunca yalnýz baþýonýza oda temizleyeceksiniz þansýnýz varsa yabancý birine yardým edersiniz yoksa yanýnýza fazladan bi türk arkadaþ verirler öyle takýlmaya devam edersiniz.Durum böyle zaten kalacaðýnýz yerde mutlaka Türk olur,olmadý iþ yerinden tanýþýrsýnýz onlarla takýlýrsýnýz odamý olmadý mc e gidersiniz 7 elevenda denk gelir bisiklet jazasýnda çarpýlan yada çarðtýðýnýz olur... mutlaka olur gelmeyin en çok türk var burada ha diyosanýz 5 arkadaþ eðlenmeye gidicez o zamn olur geldiðin ing. pek biþi katamadan gidrsin þansýn iyiyse çok nadir oluyodur türklerin çalýþmadýðý bi yerde iþ bulursun ki henüz öyle biyer görmedim
    vay be housekeeper olmadgým ýcýn sýrketle kavga ettým hayal kýrýklýgý ýcýnde ýstemedýgým býr ýs ýcýn gýtmýstým abdye ve sýmdý bakýyorum da ýyýký olmamýsým.Mc donalds ýsý cok basýttý sadece 8 saat ayakta durmak yordu bený 1ay mutfakta sandývýc yaparak ve grýllde son 2 ayda lobby denýlen kýsýmda sadece masalarýn uzerýný sýlerek gectý musterýler ýle gunboyunca sohbet edebýlme ýmkaný ve býrlýkte calýsýtýgýmýz lýselý abdlý ogrencýlerle býrlýkte calýsmak ve sohbet edebýlmek ve ýlk ay tek Turk ogrencý bendým Mc donaldsta dýgerý sonradan geldý herkes ybncýydý konusmak zorundaydým...ýstedýgým gýbý kazanamadým belký ama dýlým cok gelýstý ve sýkýcý ve agýr býr yaz olmadý beným ýcýn..son ýký ay 4 gun calýsýp 3 gun tatýl yapýyodum..dýlým cok gelýstý derken beným gýbý dusuk sevýyede olanlar ýcýn orta sevýyeye cýkmasýna yrdmcý oldu..dýlý zaten ýyý olanlar ýcýn fazla katký yapacagýný sanmýyorum..Turkýyeye donuste býr de gecemedgým hazýrlýk sýnavýný da gecmek butun bunlarýn hedýyesýydý
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý exi07 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

bu bilgiler iyi oldu sirketler genelde bizim gibi turizm ogrencilerine housekeeping isleri sunuyorlar sizin icin en iyisi bu bahanesiyle

housekeeping mi yok abi ben almayim

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý sucre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    vay be housekeeper olmadgým ýcýn sýrketle kavga ettým hayal kýrýklýgý ýcýnde ýstemedýgým býr ýs ýcýn gýtmýstým abdye ve sýmdý bakýyorum da ýyýký olmamýsým.Mc donalds ýsý cok basýttý sadece 8 saat ayakta durmak yordu bený 1ay mutfakta sandývýc yaparak ve grýllde son 2 ayda lobby denýlen kýsýmda sadece masalarýn uzerýný sýlerek gectý musterýler ýle gunboyunca sohbet edebýlme ýmkaný ve býrlýkte calýsýtýgýmýz lýselý abdlý ogrencýlerle býrlýkte calýsmak ve sohbet edebýlmek ve ýlk ay tek Turk ogrencý bendým Mc donaldsta dýgerý sonradan geldý herkes ybncýydý konusmak zorundaydým...ýstedýgým gýbý kazanamadým belký ama dýlým cok gelýstý ve sýkýcý ve agýr býr yaz olmadý beným ýcýn..son ýký ay 4 gun calýsýp 3 gun tatýl yapýyodum..dýlým cok gelýstý derken beným gýbý dusuk sevýyede olanlar ýcýn orta sevýyeye cýkmasýna yrdmcý oldu..dýlý zaten ýyý olanlar ýcýn fazla katký yapacagýný sanmýyorum..Turkýyeye donuste býr de gecemedgým hazýrlýk sýnavýný da gecmek butun bunlarýn hedýyesýydý
    kaç kere gittik mc e almadýlar eleman fazlaymýþ ama dediðim gbi yani iyiki gelmemiþin iyiki housekeeper olmamýþýn sevindim adýna...

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Alýntý makukula Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bu bilgiler iyi oldu sirketler genelde bizim gibi turizm ogrencilerine housekeeping isleri sunuyorlar sizin icin en iyisi bu bahanesiyle

housekeeping mi yok abi ben almayim
    çok var turizm öðrencisi onlar için iyi olabilir hani sonuçta experience olarak gösterirsin sherotonda çalýþýyrum ben çalýþan için son derece güzel referans olabilir turizm için birde amerikada yapmýþýn bu iþi birçok kiþinin önünde olur cv in ama dil için geliyosan hiç bi iþe yaramýyo sosyal çevre yapýn derlerde nereye yapýon oda o kadar klay deðil yani illa olur çok gezersen disco bar ama tanýþacaðýn türk genelde fazla oluyo

Deneyimli Watçý kaanmert92 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    33
    Tecrübe Puaný
    17

Log In | Facebook

Virginia Beach'a gitcekler için bir grup kurduk gelicekleri gruba beklerim

þimdiden herkese iyi bir wat sezonu dilerim bol eðlenceler (:

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

öhhhömm Ali
    housekeeperlýkta dil yeterince geliþmez doðru. Ama günün 7 saatinden geriye kalan 17 saat daha var. Önemli olan onu iþe yarar bir þekilde geçirmek

When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tesekkurler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)