arkadaslar ben las vegas tan san fransiscoya trenle gecip ordan ucakla new york a gidecem fakat amerikada ic hatlardaki ucaklarda bagaj limiti ne kadar acaba ? extra dan fiyat cikarmi karsimiza

arkadaslar ben las vegas tan san fransiscoya trenle gecip ordan ucakla new york a gidecem fakat amerikada ic hatlardaki ucaklarda bagaj limiti ne kadar acaba ? extra dan fiyat cikarmi karsimiza

Houston George Bush tan New York La Guardia ya American AirWays le geldim. Bagaj a??rl?klar? 55 i geçmesin diye uyard?lar. Tabi birimlerinin pound oldu?unu unuttum bir an?lk tartt???mda 68 geldi, yakla??k 31 kilo ve 70 dolar istedi ekstradan, ben de sakin ol adam?m, atacaklar?m var dedim
Sadece 6 kilo fazla geldi diye uçak bileti kadar para alacakt?. Gittim fazla gördüklerimi att?m, yani seçim yapt?m hangisini atabilirim diye k?yafetim fazlayd? zaten, bir de bir k?sm?n? s?rt çantama ald?m y?rtt?m öyle tam 25 kilo geldi. Yani s?n?r 55 pound = 24.94758 kg a denk geliyor. Aman geçmeyin çok para istiyorlar, hatta yan?mda ödeyen birini gördüm 2 kilo için 20 dolar civar? ?ok oldum
Bize göre de?il, tedbirli olmakta fayda var...

tamam eywallah captan![]()

Yalniz hava yoluna gore degisir habariniz olsun kullanacaginiz havayolunun sayfasindan kontrol etmekte fayda var

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks