Yeniden açýlmýþ forumda bi video gördüm üzerine týkladým bi baktým açýldý , nse izlemeye dvm =D =D
Yeniden açýlmýþ forumda bi video gördüm üzerine týkladým bi baktým açýldý , nse izlemeye dvm =D =D
youtube kapalý iken izleyemeyenler varsa yöntemleri
- DNS ayarlarýnýzý deðiþin. (Eskiden iþe yarýyordu artýk ip tabanlý engel koydular)
- Proxy kullanýn
Proxy kullanýmýnda kablosuz/kablolu(ethernet) modemler için:
Internet explorer sað týklayýn özelliklere gelin ordan üst sekmelerde bulunan Baðlantýlar'ý týklayýn. Açýlan pencerenin altýnda Yerel Að Ayarlarý butonuna týklayýn ve yine çýkan pencerenin altýndaki Proxy Sunucusu kýsmýný tickleyin sol tarafa
200.65.127.161
sað tarafa
80
girin. Sol tarafa girdiðiniz Japonya kaynaklý bir proxy server protokol numarasýdýr. sað taraftaki ise port numarasýdýr. Bu proxy her zaman çalýþmayabilir o yüzden taze ve uptime oraný %100 e yakýn proxyleri
http://www.atomintersoft.com/product...xy/proxy-list/
adresinden bulabilirsiniz.
Kablolu USB giriþli modemlerde proxy kullanýmý:
Internet Explorer sað týklayýn özelliklere gelin ve çýkan pencerede Baðlantýlar'ý týklayýn. Listeden Modeminizi seçin ve ayarlar deyin. Çýkan pencerede Proxyleri girmeniz için donuk yerlerin açýlmasýný saðlayan yerleri tickleyin ve yukarýda linkini verdiðim yerden ip leri seçip tamam deyin ve çýkýn.
DNS ayarlarýný deðiþtirmek ve mahkemece kapatýlmýþ tüm sitelere eriþim saðlamak için:
http://emrepisirici.blogspot.com/200...-sitelere.html
admin (at) turkishwat.net
Böyle bir mantýk var mý ya ? Hoþ karþýlanmayan bir video yüzünden tüm youtube a eriþimi yasaklýyoruz.Sadece kendi ülkemizde.. ve cezalandýrýlan bizler oluyoruz.Zararlý biryayýn nedeniyle kütüphaneye kilidi vurmakla eþ deðerdir bu youtube yasaðý.Saçmalýktan öteye de gitmiyor.Elçiliklerle temasa geç,diplomatik yollara baþvur ama ..youtube u kapatma..
Fatih Altaylý'nýn bir köþesi vardý..Ne zaman adam oluruz ? diye...
"Youtube'u kapatýp,kendimizi cezalandýrmaktan vazgeçtiðimiz zaman"
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
Youtube 'u kapatmýþlar yine . Akýllanmayacaðýz biz..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VÝZE BÝTÝÞ TARÝHÝ VE MAKSÝMUM KALMA SÜRESÝ
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanýna indikten sonra nasýl gideceðiz? diyorsanýz bu konu tam size göre
valla proxy falan hiç biþey kar etmiyo bu sefer. baþtakiler bu iþi yönetenler kendi hatalarýný bizlere ödetiyorlar. sonuçta o tür videolar her zaman koyulacak belki bi bunun farkýna bile varmayacaðýz. o tür videolar hala oraya koyulabiliryorsa bu yasaðýn anlamý ne
bu yasaðýn anlamý ne yapacaklarýný bilememek baþka hiç bi açýklamasý yok
bu böle devam eder artýk bi acar bi kapatýrlar
Beni Çekemeyenler,Anten Taksýn
arkadaþlar daha iyisini yapana kadar bununla idare edin artýk:
www.turkishwat.net/youtube
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ???
hizmette sýnýr yok flash sorunu da kalmadý artýk. pencere altýndan youtube'a eriþin.
www.turkishwat.net/youtube
slogan: daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
en iyisi bu sanýrým :d
Proxy ayarlarýný deðiþtirerekte girebiliyoruz arkadaþlarBizzat kendim denedim ve çalýþýo.
![]()
zaten bu hazýrladýðým sayfa da pencere altýndan farklý bir bilgisayarýn proxy serverý üzerinden youtube baðlanmanýzý saðlýyor
bu arada yeni bir proxy server buldum. uptime oraný düþük ama hýzlý bir server.
148.233.159.58 (Mexico) Port:80
Internet explorer sað týklayýp özellikler deyin ve üst sekmelerden "baðlantýlar"ý týklayýn.
Altta Yerel Að Ayarlarýný seçin ve çýkan pencerede Proxy Sunucusu baþlýklý bölümde bulunan Yerel Aðýnýz için Bir Proxy Sunucusu seçeneðini tickleyip sol bölüme
148.233.159.58
sað bölüme ise 80 girin ve tamam deyip tüm pencereleri kapatýn.
sonra www.youtube.com
ahaaaaa yine kapattýlarbence bizi youtube u en çok açýp kapatan ülke olarak guinness rekorlar kitabýna alsýnlar artýk
![]()
Her ne söylersen söyle senin bildiðin, karþýndakinin anladýðý kadardýr...
Mevlana Celalleddin Rumi
138 KB lýk bir Ultrasurf diye progamý kullanýyorum.Kurulum yok,DNS ayarý yok.Aracý sitelerle uðraþmak yok.Tarayýcýya hiç bir þey kurmuyor.Sadece açmanýz yeterli.Yasak masak anlamýyorsunuz ve hýzlý.istediðniz zaman devreden çýkarabliyorsun.Ama firefoxta çalýþýyor mu bilmiyorum.Kullanmdaðým için denemedim çalýþmýyor galiba yalnýþ bilmiyorsam.
Ýndirmek için.
http://www.wujie.net/downloads/ultrasurf/u.zip
www.vtunnel.com bende buradan gmail yazan yere youtube yazýp giriyorum.
youtube açýlýnca bile alýþkanlýk olmuþ arasýra bununla giriyorum
evet hoþ olmayan videolar var ama kökünden kesip atmak yerine bir çözüm aransa bizde böyle uðraþmak zorunda kalmazdýk.
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
Yutub da bi zahmet türkiyeye bi merkez kursun da bu iþler daha hýzlý olsun.
Onlarda da var hata.1 saat içinde çözülebilecek sorunu sýrf merkezleri olmadýðýndan dolayý böyle günlerce sonrasýnda çözüyolar.
arkadaþLar ben DNS ayarLarýný þu þekiLde yaptým ve sorunsuzca youtube a giriyorum ve gayette hýzLý doLuyor videoLar
yeðLenen DNS sunucu : 4 2 2 1
Diðer DNS sunucu : 4 2 2 2
Emre 'nin cozumude cok iyi .
http://www.turkishwat.net/proxy-vtun...mak-t3164.html
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks